"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 22. јул 2015.

Aroma Tea - ATea Hydra Balance Aktivator


Poštovni čitaoci pošto vam prvi put pišem o ovoj kozmetičkoj liniji i brendu uopšte za početak bih želela da vam ih predstavim u par rečenica. Aroma Tea je strukovno udruženje za promociju i razvoj aromaterapije, i da su aromakozmetičari, samo aromakozmetičari, bez reči - sertifikovani. Bave se izradom prirodne aroma kozmetike, od strane tima sertifikovanih aromatarapeuta, od 100 % čistih, nerafinisanih, hladno ceđenih biljnih ulja, i eteričnih ulja i hidrolata. Osim standradne ponude, prave kozmetiku prema individualnim željama i potrebama, kao i posebnu aroma kozmetiku za trudnice, doilje i bebe. (izvor).


Danas vam predstavljam proizvod Hydra Balance Aktivator koji je namenjen za stanje mešovite- masne kože, služi kao poslednja faza čišćenja i dodatna nega a prethodi ulju i kremi. Sada ćete se svi pitati zašto je meni trebao ovakakv proizvod kada svi dobro znate da imam suvu kožu, ali isto tako znate da sam već treći mesec ponovo na hormonallnim terapijama a to znači ponovo problematična i promenjiva koža lica i ugroženi delovi. Zato mi je bilo vrlo zanimjivo da isprobam i jedan ovakav proizvod po prvi put u životu i jedva sam dočekala da vidim koje efekte će da ima na mojoj koži lica. Sada mesec dana kasnije te utiske mogu da prenesem i vama na svoje veliko zadovoljstvo.

Sastav proizvoda je : hidrolat lavande, voda, aloe vera 200:1 prah, dekspantenol, biljni glicerin, geogard 221, e.u. seme šargarepe, e.u.kleka, e.u.bergamot, e.u.ružino drvo , e.u.lavanda, cvetna esencija: zova, loboda, magnolija, mak, sremuš, kaliopsis - iz organskog uzgoja, bez bergaptena.


Aktivator se koristi tako što se našprica na lice i vrat, i ostavi da  se osuši, pri tome se izbegava područje oko očiju. Ja sam koristila ovaj preparat pretežno uveče jer sam shvatila da mi tako najviše odgovara. Od hormonalnih terapija počela sam opet naglo da se znojim, lice je počelo da mi se masti na nekim delovima, naročito na bradi i čelu. Svako veče sam nakon detaljnog umivanja i čišćenja lica našpricala ovaj proizvod, legla i sačekala da mi ga koža upije, moram reći da se to desi vro brzo, moguće jer ipak na nekim delovima moja koža lica je i daje suvljeg tipa. Zatim kada sam osetila da je koža dobro upila Aktivator, mazala sam na posebno ugrožene delove na kojima su se pojavljivale akne kremu iz AIF seta, ciljano samo na ta mesta gde su bile akne ili fleke, i postupak sam ponavljala svako veče pre spavanja. Proizvod mi je pomogao da se za kratko vreme rešim "sjajnog" čela sa kojim se mučim na ovim tropskim temperaturama pod hormonalnim terapijama, takođe i na bradi mi je sanirao to neko mašćenje koje mi se pojavilo. Koža lica kao i ten su mi se opet ujednačili zahvaljujući ovom proizvodu i jako sam zadovoljna njegovim učinkom. Preporučila bih ga svakom ko se muči sa masnom ili mešovitom kožom, ugroženim T zonama ili kao ja hormonalnim promenama na koži. Na licu je prijatan, nije mastan i ne ostavlja tragove, koži prija i tačno možete osetiti kako ga polagano upija malo po malo sve dublje pod kožu, a to je ono što ja posebno volim i cenim kod proizvoda, dubinsku negu a ne samo površinsku. Miris je takođe vrlo prijatan, pruža osećaj svežine, miriše na biljke, na cveće, vrlo je lagan i opuštajuće deluje na mene :).


Svi proizvodi pa i ovaj su prirodni, ručno rađeni u malim serijama, kako bi osigurali kupcu garanciju kvaliteta. Proizvodi su bez parabena, lanolina, alkohola, mirisa, ftalata i boja, rok trajanja je 6 meseci nakon otvaranja proizvoda. Pakovanje Aktivatora je od 100ml, a cena mu je 1600,00 RSD i možete ga poručiti na ovom linku http://www.aromaterapija.co.rs/webshop/proizvodi1/ciscenje/a-tea-hydra-balance-aktivator . Moram da napomenem još i to da moj muž ima masnu kožu lica i da sam njemu špricnula Aktivator kad god sam stigla i vrlo primetno mi se lice manje sija u zadnje vreme.

Za sve dodatne informacije kompanija ima FB stranicu Prirodna kozmetika - Aroma Tea , kao i zvaničan sajt na kojem možete poručiti proizvode a isto tako pročitati sve detlje i pogledati ceo bogati asortiman ovog brenda http://www.aromaterapija.co.rs/ . Ja se zahvaljujem ljudima iz kompanije na ukazanom poverenju da isprobam ovaj divan proizvod i uživam u njegovim prirodnim čarima i mirisu. Imam još jedan proizvod da vam predstavim, u pitanju je ATea Kataplazma - maska za dubinsko čišćenje kože ali o njemu ćemo nekom drugom prilikom, jer  masku koristim dva puta nedeljno uz Aktivator pa mi treba još malo vremena za detaljnije utiske.

Da li ste nekad čili za ovaj brend i probali neki proizvod, kako se vama dopao i kako vam se čini ovaj o kojem sam vam danas pisala? :).

 *PR proizvod


12 коментара:

  1. Cula jesam...ali nista koristila nisam. Verovatno bi mi odgovarao jer bi ga koristila u iste svrhe kao i ti. Hormoni ne polako ali sigurno unistavaju...plus ova vrucina koja me ubija...

    ОдговориИзбриши
  2. Posteno za ovu kompaniju dosad nisam cula,ali drago mi je sto sam ovo procitala,i zog povoljnih rezultata kod tebe,uvek je dobro saznati nesto novo,a kako uzivam u aromoterapiji,kad budem u prilici sigurno cu ovako nesto sei priustiti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno Tatjana, pa nam javi utiske, nećeš se pokajati to mogu da tvrdim :)

      Избриши
  3. Nisam do sada probala ni ovaj ni slične proizvode. Meni se posebno dopao sastav proizvoda koje volim lavanda, zova, aloe vera, kao i proizvode koje ne bih ni pomislila da mogu da idu zajedno. Čini mi se kao veoma koristan proizvod koji osim što pomaže koži sigurno deluje i umirujuće zbog svog mirisa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je isto to prvo zapalo za ovo, lavandu i zovu obožavam kao i njihov miris, proizvod je savršen baš i za opuštanje kao i za kožu :)

      Избриши
  4. Iskreno nisam nikad cula za njih, ali mi se svidja to sto su proizvodi prirodni. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ni ja čula za mnoge brendove dok se nisam počela okretati prirodnoj kozmetici i dok nisam počela da pišem blog, prelistaj obavezno sajt ima predivnih proizvoda :)

      Избриши
  5. Nisam nikada čula za ovaj brand. Ovaj proizvod zvuči vrlo dobro. Drago mi je da ti se pokazao učinkovitim. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene su oduševili sastojci pre svega i znala sam odmah da mora biti dobro, nisam pogrešila, zaista deluje ,verujem da bi tek masnokožcima bio pun pogodak :). Hvala za komentar.

      Избриши
  6. Savršeno deluje ovo moram nabaviti sijam se kao sunce sad ovo leto

    ОдговориИзбриши