"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 20. јул 2015.

Dermix - Anti Age Hydrator


Pošto sad već neko duže vreme koristim AIF set u borbi protiv akni i moram reći da napredujem polako ali sigurno, lice je počelo da mi zahteva dodatnu negu i isprobavala sam svašta dok nisam naišla na odgovarajuću kombinaciju. Pošto AIF set sadrži dva proizvoda, jedan se maže ujutru jedan uveče, zaista mi je posle nekog vremena i pored hidrantne kreme bilo potrebno još nešto između svega toga a onda sam se setila da sam dobila ovaj Anti Age Hydrator od kompanije Dermix za rođendan i odlučila da ga ubacim u svakodnevnu negu i sada znam da je to bila prava odluka.


 Anti Age Hydrator dolazi u već prepoznatljivoj ambalaži za ovaj brend, fina kartonska kutija a unutar nje kvalitetno pakovanje od plastike. Kod ovog proizvoda je još plus i to što ima pumpicu, nekako više volim takva pakovanja jer su mi lakša za upotrebu i doziranje kremice. Kod Dermix proizvoda dopada mi se još i to što je na kutijii sve detaljno napisano što nas zanima o proizvodu plus u kutiji imate uputstvo za upotrebu.

*Idealno balansiran krem za dnevnu i noćnu negu svih tipova kože, uključujući i masnu. Sadrži karite i ksantin kompleks prirodnog porekla. Optimalna koncentracija faktora hidratacije i metilksantina omogućava otklanjanje odumrlih keratinocita, naknadno dovodi do resinteze kolagena i elastina prirodnim putem. Obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju kože i ne masti je. Sadrži antisolarni zaštitni faktor SPF 15 (izvor).



Kremica je bele boje, lagane i ređe teksture, jako se lako i brzo razmazuje, moja koža je odmah upija, ne ostavlja tragove, odmah za njom možete mazati svoju omiljenu BB kremu, puder ili šta već koristite. Miris kreme je divan i osvežavajuć za mene baš pravi letnji, takođe lagan kao i sama krema. Posle pola meseca upotrebe primetila sam da mi AIF set bolje i brže deluje u kombinaciji sa ovim proizvodom i još to da mi je koža lepša nego ikad. Mnogo ulažem u zadnje vreme u negu kože to stoji jer pošteno kasnim za svojim vršnjakinjama ali ja sam već zadovoljna rezultatima, očigledno nailazim na odgovarajuću negu kojoj nije potrebno puno vremena da mi brzo i vidno popravi ten, i ulepša kožu lica koja je sada nakon potrošene bočice ove kreme sjajna, glatka, meka i zategnuta, kao preporođena, a aknice i sitne fleke koje su još ostale da ih se rešim polako nestaju. Ova krema mi je kako sam shvatila pružila sve ono što mi je falilo da moja koža bude idealna, naročito na ovim tropskim vrućinama a to je malo teže postići, tako da svima od srca preporučujem ovu kremu jer ko je ne proba neće znati šta je u stanju da učini koži lica pa i vrata, mazala sam ponekad malo i njega, i sad već ne znam kako ću bez nje. Uglavnom sam je koristila ujutru nakon upotrebe losiona iz AIF seta, tako mi je najviše odgovarala i davala najbolje rezultate.


Pakovanje je od 50ml, ne sadrži parabene, nekomedogeno i nije testirano na životinjama. Trenutna cena proizvoda je oko 1720,00 RSD i možete ga naći u Lilly drogerijama ili poručiti putem sajta direkto od komapanije http://dermix.rs/index.php/sr/.

Još jedan proizvod Dermix kompanije koji me je oduševio, oborio sa nogu, sada kada sam probala već par komada i svi su mi odgovarali a imam suvu, problematičnu i osetljivu kožu moram da kažem da sam presrećna i da vam svima toplo preporučujem bukvalno sve iz njihovog asortimana jer im je svaki proizvod makar po meni savršen. Za sve informacije ljubazni tim Dermixovaca vam uvek stoji na raspolaganju - FB stranica Dermix a za još neke recenzije možete kiknuti na naredne linkove: Dermix - body balmDermix - goat milk soap i face lotionAIF set.

Da li ste vi probali nešto od ovog brenda, kakvi su vaši utisci i koji vam je omiljeni proizvod? :).





8 коментара:

  1. Da Tijana proizvodi su odlicni.Trenutno koristim losion za lice a Anti age hidrator sam probala na uzorku.On me odusevio ,bas je prijao mojoj kozi.

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je skroz super njegov miris imam mini tester ali ga nisam jos uvek probala i drago mi je da sam sacekala tvoj post. Sigurno sa mini verzijom nece biti neki znacajan efekat u mom slucaju ali cu svakako uzivati u njemu a volim jos i body balm.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Body balm je bez konkurencije što se nege tela tiče za suvlju dehidriranu kožu, a ovaj proizvod je nešto zaista zanimljivo i posebno a efekat koji sam postigla njime je očaravajuć, nisam ni sanjala, mogu misliti kakvo bi mi lice bilo da ga koristim stalno :).

      Избриши
  3. Imam ga u svojoj kolekciji ali jos uvek nisam krenula da ga koristim. Za sada mogu reci da mi se bas svidja zbog pumpice kojom moze da se dozira kolicina.

    ОдговориИзбриши
  4. Bas bih volela da ga isprobam. :) Trenutno koristim Body balm, iako sam tek pocela da ga koristim, moram da kazem da sam se vec zaljubila u njega, miris mi je takodje, fenomenalan. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lepo ja kažem Dermix je ljubav na prvi pogled pa onda i mazanje to potvrdi <3

      Избриши