"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 11. јул 2015.

Eveline hranjivi losion za negu tela pod tušem


Nakon par potrošenih proizvoda Eveline Cosmetics Srbija sve sam ih više zavolela i sve više želela da isprobam nove. Moram reći da su me do sada svi oduševili a probala sam ih možda desetak razičitih. Recenzija onog koji me je oduševio malo više od ostalih je postigla i veliku čitanost na blogu a za sve koji su je propustili mogu je pročitati ovde, radi se o jednom savršenom anticelulit pilingu za kojim sam prosto luda :). Danas ću vam predstaviti ovaj hranljivi losion za negu tela pod tušem na bazi arganovog ulja, svi koji me pratite znate koliko volim taj sastojak i koliko mi prija.


Hranljivi losion za negu tela pod tušem je namenjen za svakodnevnu negu osetljive i suve kože . Arganovo ulje – ” eliksir mladosti” regeneriše , vidno podmlađuje i poboljšava stanje kože. Biljne matične ćelije – PhitoCellTec stimulišu matične ćelije kože na intenzivno samoobnavljanje, utiču na čvrstinu i elastičnost epiderma . Kompleks vitamina A, E , F i ograničava proces starenja i štiti ćelije kože od štetnog delovanja slobodnih radikala. Prijatan, nežan miris obezbeđuje izuzetan osećaj svežine i udobnosti.
3 u 1
Dubinski hrani kožu
Regeneriše
Intenzivno hidrira - reči proizvođača


Primena:
KORAK 1. Pre primene losiona operite telo i temeljno isperite penu sa dosta vode.
KORAK 2. Na vlažnu kožu nanesite losion za negu pod tušem. Masirajte kružnim pokretima .
KORAK 3. Isperite višak losiona sa vodom .
KORAK 4. Spremni ste za oblačenje odmah nakon sušenja kože peškirom. (izvor).


Do sada sam probala par ovih sve više modernih i popularnih losiona za negu pod tušem i moram priznati da je svaki na mene ostavio drugačiji utisak. Prvo mi je favorit bila Nivea, pa zatim Balea a sada je prvo mesto zauzeo upravo ovaj proizvod o kojem vam danas pišem. Najbolje je uticao na moju suvu kožu i nakon potrošene bočice koža mi je najlepše izgledala, verujem da je to uradio taj čudotvorni argan u sastavu. Posebno mi se dopalo to da nakon ovog losiona moja koža ne traži dodatnu negu, jako retko i to na baš suvim delovima. Izuzetno mi prija na koži pod tušem, lepo klizi po njoj, predivno miriše i taj miris opušta, širi se celim kupatilom i nakon brisanja peškirom zadržava se blago na koži, a ona je meka, hidrirana, zategnuta i sjajna. Ovo je zaista jedna prava luksuzna nega tela pod tušem koju po meni treba da proba svaka devojka koja voli i uživa u ovakvim proizvodima. U zadnje vreme koristila sam samo Dermix sapun za telo pa nakon ispiranja mazala bih ovaj hranjivi losion, umasirala ga dobro u kožu tela, isprala, uvila se u peškir i to je ceo postupak i sve što mi je potrebno na ovim letnjim temperaturama za kompletnu negu.


Pakovanje proizvoda je od 350ml pa samim tim zaista dugo traje, mala količina je potrebna pod tušem da se umasira na celo telo. Pakovanje je lepo, kvalitetno i praktično, pumpica olakšava postupak nanošenja losiona kao i doziranje. Sudeći po svemu što sam napisala zaključujemo da je ovaj proizvod idealan za mene i moj tip kože i sigurna sam da ću ga prvom prilikom kupiti da još malo uživam u njegovim čarima.
Za sve informacije ti je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija, i sajt na kojem se možete detaljnjije informisati o proizvodima http://tradeexpress.co.rs/. Koliko sam ja upućena proizvodi se mogu kupiti u Lilly i DM drogerijama, za ostala prodajna mesta nisam sigurna.

Da li ste probali neke Eveline proizvode ili možda baš ovaj, i kako vam se čine, imate li vi svoje favorite? :).
*PR proizvod



18 коментара:

  1. Nisam probala ni jedan proizvod Eveline. Verovatno bi mi se dopao ovaj losion-nadam se da ce biti prilike.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj nešto sve im je savršeno, evo počni od ovog oduševićeš se :)

      Избриши
  2. Juce sam tragala za njim, ali ga nisam nasla ni u Rodi ni u DM-u :( Kupila sam Baleu, pa cemo videti kako ce se pokazati. Eveline mi je definitivno sledeci na listi! Procitala sam jako puno poiztvnih recenzija <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šteta je i ja viđam samo u određenim objaktima određene proizvode, nikad još nigde nisam videla ceo asortiman, a toliko su im dobri poroizvodi da je to neverovatno ja ih obožavam sve do sada :)

      Избриши
  3. Nisam probala nijedan losion za negu pod tusem, a sto se tice Eveline proizvoda, nisam sigurna, verovatno nisam nijedan... Ide na ''wishlist''. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nikad nije kasno a za Eveline ti mogu reći velika greška, proizvodi su im fenomenalni :)

      Избриши
  4. Ovo je jedini losion za negu tela pod tušem koji sam probala i malo je reći da sam oduševljena. Veoma mi prija njegov miris koji ostaje i nekoliko sati na telu. A što se tiče kupovine u Dm ima dosta Eveline proizvoda čak i lepih akcija je bilo ali postoji i sajt gde se mogu poručiti www.ekozmetika.rs gde je trenutno i na akciji. A takodje kao što si i navela Trade Express ima sve informacije jer ja volim da sedim kući i detaljno pročitam šta kako i onda u potragu za tim proizvodom.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da je i tebe oduševio, i ja vidim po DM -u svega ali nikako da naiđem negde onako na ceo asortiman pa da nije sajtova ne bih ni znala šta sve imaju a ponuda je fenomenalna i sve mi se do sada jako dopalo :)

      Избриши
  5. Obožavam Eveline kao brend, ima zaista široku paletu proizvoda, za svakog po nešto :). Na mene je ovaj proizvod ostavio isti utisak, obožavam ga :)!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se od reči do reči, mene su kupili sa svakim proizvodom do sada isprobanim :)

      Избриши
  6. Bila sam probala kakva meka i svila nema muci obukla tesko zbog vrucina ali ovo eveline pod tusiranje lako obukla i bezi sobu mnogo odusevljene i miris ;) (y) ♥♥♥

    ОдговориИзбриши