"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 4. јул 2015.

Marrakesh - whip skin butter

 

Moj prvi susret sa ovim brendom bio je sa serumom za ispravljanje kose u koji sam i sada zaljubljena, štedim ga da mi što duže potraje i čuvam ga kada negde idem pa mi je potrebna još lepša kosa, mada sam ga u početku koristila nakon svakog pranja pa kad sam shvatila da je ostalo još malo proizvoda rešila sam da sačuvam malo za neke prilike. Ako ste propustili tu recenziju možete je pročitati ovde. Jako sam se obradovala kada me je predstavnik kompanije opet kontaktirao i ponudio mi da biram nov proizvod za testiranje kao i jedan za nagradnu igru koja je super protekla, hvala svima na učestvovanju i nadam se da će nam dobitnica javiti utiske o čarobnoj 3 u 1 sveći koju je osvojila, a ja sam izabrala naravno skin butter šta bi drugo, u zadnje vreme su mi opsesija :).


Marrakesh skin butter je intenzivan tretman za zaštitu, lečenje i omekšavanje ruku, tela i nogu. Dodatno hidrira i daje vlagu. Prirodan lek za najsuvlju kožu. Bez parabena. Nije testiran na životinjama. Nanosi se na kožu i blago se umasira. Po ovome ste mogli zaključiti da je kao stvoren za moju kožu. Već sam vam napomenula u jednom postu da mi je koža opet još suvlja jer pijem hormonalne tablete pa kod mene one imaju takav učinak. Ovaj buter stigao je u pravom trenutku na moju adresu i jedva sam čekala da ga isprobam, pogotovo kada sam ga otvorila i kada me je zasenio njegov magični miris. Od svih butera koje sam do sada probala ovaj je najmoćnijeg mirisa i dugo se zadržava na koži, imam osećaj kao da sam se kupala u nekoj toploj čokoladi kada ga namažem na telo i taj miris se satima širi oko mene, a kada ga mažem pre spavanja oseti se i ujutru, neverovatno. Ono što me je posebno iznenadilo da ovaj buter nije težak, nije mastan, nije gust mnogo, tako da uopše ne smeta da ga mažete i kada su ove tropske temperature u punom jeku.


Butter nije mnogo guste teksture kao što sam navikla pa samim tim duže traje jer je potrebna manja količina proizvoda da se namaže telo, makar je kod mene takav slučaj. Kada se maže klizi po telu, ne ostavlja tragove i koža ga odmah upija i njega i taj miris koji sam pokušala da vam objasnim, nadam se da sam uspela. Kremaste je boje i teksture, zaista je pravi melem za nas suvokožce. Posle samo par dana mazanja primetila sam znatnu razliku na najsuvljim delovima tela, kolena, noge, ruke, laktovi, sve kao da se transformisalo, kao da sam dobila novu kožu, nema hrapavosti, nema zatezanja i groznog osećaja koji suva koža ume često da priredi.


Ambalaža proizvoda je prelepa, kvalitetna to je dodatni plus na ono što se nalazi unutar kutijice. Smatram da je ovo jedan kompletan proizvod koji je mene lično oduševio baš kao i serum za kosu, i preporučujem ga svima koji imaju bilo kakakv problem sa kožom a naročito suvokožcima i onima koji imaju poneke suve delove na telu, garantovano deluje, makar meni jeste :).


Pakovanje je od 237ml, može vam potrajati dosta dugo, cena je 1.700,00 RSD i možete ga poručiti na ovom linku naručivanje. Ja se kompaniji zahvaljujem na divnoj prilici, i nagradnoj igri i nadam se da će me kontaktirati opet :). Sastav proizvoda možete videti na slici dole.


Za sve informacije lompanija ima svoju FB stranicu Marrakesh Srbija kao i svoj zvanični sajt http://marrakesh.rs/ na kojem se možete upoznati sa asortimanom proizvoda i naručiti iste.

Kako vam se čini ovaj skin butter i da li ste probali već nešto od ovog brenda? 

*PR proizvod

14 коментара:

  1. Na blogu BlogoMarija osvojila sam ovaj buter i jedva čekam da stigne da uživam u njemu. :) Imam suvu kožu tako da će stići na pravu adresu! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da će otići u prave ruke jer mislim da je stvorena za nas suvokožce , javi nam utiske :)

      Избриши
    2. Tijana, dobila sam ovaj buter i stvarno sam oduševljena. Ima divan miris, koji baš i ne umem da opišem - blagi miris čokolade sa primesama orijenta... tako nekako. :) Odlične je teksture i suvi delovi tela primetno su bolji već nakon prvog nanošenja. Ne ostavlja masne tragove, koža odmah upija. Divan je, baš uživam! <3

      Избриши
    3. Jako mi je drago što si dobila priliku da ga probaš i da podeliš iskustvo sa nama, čini mi se da smo stekle slične utiske o njemu :)

      Избриши
  2. Nisam probala nista od tog brenda, butter deluje savrseno. Posebno mi se svidja to sto se miris zadrzava tako dugo. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jedan odličan , kvalitetan brend, ne mogu da se odlučim da li je bolji serum za kosu ili ovaj buter, zaista prijatno otkriće i iznenađenje, nadam se da ćeš i ti isprobati nešto :)

      Избриши
  3. Imam želju da probam ovo i onaj serum za kosu, deluju mi predobro. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi se tebi serum za kosu baš dopao , i buter verovatno al serum posebno :)

      Избриши
  4. Deluje kao odličan za letnje dane jer se lepo maže, nego mene zanima da li postoji neki drugi miris? Pre par godina sam dobila na poklon neki set sa mirisom čokolade, krema i buter i nije mi se nimalo dopao taj miris pa sada izbegavam čokoladne mirise.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga ja sam čitala kod drugih recimo da njima miriše na karamelu, eto meni na neku toplu čokoladu recimo, to je baš teško opisati jer svi drugačije doživimo neki miris, ja mogu da ti tvrdim da nije kao ostali čokoladni mirisi jer znam na šta si mislila :)

      Избриши
  5. Imala sam zelju da probam serum i jos uvek mi se nije ispunila. Sada vise od svega zelim da isprobam ovaj buter. Nadam se da ce mi se u skorije vreme pruziti prilika.Ti to na toliko poseban i jedinstven nacin opises da prosto i ja osecam taj miris i mekocu na svojoj kozi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala ti draga moja oduvek su mi išli ti opisi od ruke, dobijala sam nagrade za sastave u školi hehe :). Šalu na sranu dam sve od sebe da dočaram sve što i sama osetim i prenesem vam svaki utisak, pa da možete bolje da procenite da li i vama možda odgovara nešto , buter i serum su divni proizvodi ne bih mogla izdvojiti bolji :)

      Избриши
  6. E ovo definitivno ide na listicu želja i to zimski priod! Mislim da je odlična za nas koji zimi postaju ekstremni suvokošci :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se suva koža produžila i na leto ove godine tako da ti od srca preporučujem ovaj proizvod za taj problem suve kože, provereno deluje što se toga tiče :)

      Избриши