"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 28. јул 2015.

Najava nove velike saradnje sa kompanijom TV SHOP


Pre nekoliko dana otvorila sam svoj mail i kad sam pročitala sadržaj istog zamalo se nisam srušila, naime dobila sam ponudu za saradnju od  kompanije TV Shop, ali ne bilo kakvu ponudu nego za mene ogromnu, najveću i totalno neočekivanu. Sa gospođom sa kojom sam stupila u kontakt sam se vrlo brzo i lako sve dogovorila i upravo sam se sada vratila iz njihove prodavnice u mom gradu koja se nalazi u Jevrejskoj ulici sa proizvodima za testiranje. Ukupno sam dobila 6 različitih proizvoda i svaki od njih ću se truditi da vam predstavim u narednom periodu na najbolji mogući način, skroz iskreno i otvoreno kako ste već i navikli od mene. Moram biti skroz iskrena  i reći vam da često kad vidim neke reklame na tv-u ne poverujem u delovanje određenog proizvoda jer nekako tamo sve zvuči super i savršeno i deluje ili pomaže svakom, tako da se najviše radujem tome što ću najzad moći da isprobam lično neke od njih i ocenim ih i procenim i napišem vam detaljne recenzije o svakom posebno. U nastavku predstaviću vam proizvode koje sam dobila i koje ću testirati. Za one koji ne znaju TV Shop je brend koji je postao prepoznatljiv zahvaljujući permanentnom prisustvu od 1998. godine.


1. Prvi proizvod koji sam dobila je nešto o čemu dugo sanjam, maštam i razmišljam o kupovini istog ali uvek se nešto ispreči pa sam večito odlagala, izgleda sam osetila da ću ga dobiti. Šalu na stranu reč je o malom ali moćnom kućnom aparatu pod nazivom Ultramax Ekstraktor hranljivih satojaka koji se koristi za pravljenje šejkova, zdravih napitaka, preliva pa čak i kašica za vaše mališane. Pošto svi znate da se zdravo hranim ovo će mi mnogo olakšati postupke spremanja zdrave hrane i sokova, jedva čekam da ga isprobam. Recenzija ovde.


2. Drugi proizvod koji sam dobila da testiram je verujem san svake devojke a to su čuvene Velform helanke za mršavljenje , pošto sam na hormonalnim terapijama od vazduha svaki mesec dobijam po kilicu i po koji cm u obimu i mislim da je baš sad pravi period da ih testiram i da vidim šta to one mogu da učine za mene i moje telo, da li ću ući u omiljenje farmerice opet :).


3. Treći po redu je dobro poznati Insta Life akupresurni pojas za koleno koji će testirati moj muž i moja majka koji imaju problema sa bolovima u leđima, kičmi i nogama, pa jedva čekam da vidim da li će im pomoći, biću jako srećna ako misija uspe.


4. Set True Cover o kojem sam maštala kada sam bila mlađa pa kad su mi se od hormonalnih terapija počele pojavljivati grozne fleke, akne i čirevi, večito sam gledala u ovu reklamu i oči su mi ispadale, pitala sam se da li je ovaj puder baš toliko moćan da sve prekrije, a evo sada ću imati priliku da rešim misteriju. Dobila sam set u kojem se nalaze dve nijanse pudera, korektor i sredstvo za skidanje šminke. Recenzija ovde.


5. Derma Spray je revolucionarno otkriće u svetu kozmetike, napravljen od prirodnih sastojaka, pomaže kod ekcema, psorijaze i još mnogih kožnih problema, ovo je must have proizvod u svakoj kućnoj apoteci i testiraćemo ga svi u kući u zavisnosti od problema koje imamo sa kožom .


6. Sada će svi balzamoljupci pasti u nesvest i ja sam zamalo, ali da, dobila sam sve ove balzame. Postoji 6 vrsta ali u tri različita pakovanja, radi se o DEXE balzamima za usne koji su 100% prirodni i 95% organski balzami. Dobila sam od svakog po dva komada i tako u sva tri pakovanja dakle ukupno 36 komada. Napominjem da su svi u istim bojama potpuno isti balzami, iste arome i mirisa, dakle samo su pakovanja drugačija, pa kupci biraju po svom ukusu i ambalažu. Pošto sam ih dobila ovoliko biće poneki i za vas pa da možemo da podelimo utiske :). Recenzija ovde.

UPDATE:

7. Ped Egg power je novi, ergonomski oblikovan, profesionalno proizvod za negu stopala koji će stopalima pružiti kraljevski tretman.




8. Slim Abs najdelotvorniji steznik za stomak koji će vam ikada trebati. Tera Vas da se znojite baš tamo gde je najneophodnije. Steže, podržava I preoblikuje vašu figuru I mnogo je udobniji od bilo kog steznika koji ste ikada nosili.


9. Magnetna podrška za vrat preporučuje se za preventivu i terapiju promena vratne kičme, za bolju prokrvljenost vrata i glave, protiv glavobolje i otežane pokretljivosti vrata usled okoštavanja tog dela kičme.



To je to za sada dragi moji pratioci, nadam se da delite moje oduševljenje ovim proizvodima i recenzijama istih koje ćete čitati i pratiti u budućnosti na blogu, a ja se od srca zahvaljujem TV Shop kompaniji, što su me kontaktirali, izabrali baš mene i ovoliko me obradovali. Dok ja testiram i uživam u narednom periodu vi bacite pogled na njihov sajt i na asortiman koji nude , zaista ima svega i za svakog po nešto http://www.tv-shop.tv/.

Pišite mi vaše impresije i šta vas najviše zanima od proizvoda ? :)

39 коментара:

  1. Uf,ti si bas uspesna u ovome sto radis,mislim da svako od nas potajno o tome sanja,divna saradnja,svaka ti cast.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Tatjana iako se jako trudim i volim to što radim najviše na svetu nisam se nikada ovome nadala :)

      Избриши
  2. Čestitam :) Gomila balzama je najbolja :D Zanima me kakav je Ekstraktor,deluje simpatično :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Ksenija, upravo ću dodati neki balzamčić u blogorođendanski giveaway, ili ću napraviti kad se ovaj završi neki zaseban pa se prijavi :). Ekstraktor mi je bio san, idem odma da bućkam nešto :D

      Избриши
  3. o divoteee liiii!!!!! <3 <3 <3 ZASLUZILA SIIII!!! <3 <3 <3 Posebno ti zavidim na helankama za mesavljenje i onom malom cudu za kuhinju, jedva cekam utiske ^_^ True cover sam imala prilike da koristim, odlicno prekriva, ali je meni pretezak! Samo i iskljucivo za specijalne prilike ;) Verujem da ce ti Andja (Cosmoholic) posebno zavideti na balzamima :D :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Joko moja draga, i ja ih godinama šmekam kad god sam pod hormonima ali uvek nešto preče. True cover sam i mislila da je damo za posebne prilike ali me je uvek jako zanimalo da li je to zaista kao na tv :). Neće mi zavideti rado ću joj dati neki :)

      Избриши
  4. Bas lepo, mene interesuje pojas za koleno,imam takvih problema ali da cujem prvo vase utiske.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Imaćemo dva različita modela za testiranje, majku i muža pa će recenzija biti super i zanimljiva :)

      Избриши
  5. Svaka čast na ovoj saradnji, baš mi je drago što si je ti dobila. :)
    Onaj kućni aparat će ti sigurno koristiti, a jako mi se dopadaju i balzamčići. :) Videla sam na jednom blogu da ih ima u Hrvatskoj, nisam znala da ih kod nas uvozi Top shop.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako sam shvatila stigli su na naše tržište , dobila sam info da je jedna blogerka iz HR imala čast da ih testira i uporedi, eto sada ih imamo i mi , i to u 3 različita pakovanja, to je ono što me fascinira :)

      Избриши
  6. Da ti bude svaki mesec kao što je ovaj i prošli, bar što se saradnji tiče. Radujem se kao da sam ja dobila. Nema šta da ti iko zavidi, sve je to po zasluzi. Neko dobije ovde, a izgubi negde drugde. Ali to je samo privremeno, posle na kraju sve dodje na svoje. Želim ti da uživaš u testiranju svih proizvoda, a ja naravno jedva čekam utiske za balzame, a i za pantalone za mršavljenje :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala drago moje , neka vala i ovo je previše i više od očekivanog neka se sad malo podeli na druge strane :). Hvala puno na podršci i što veruješ u mene ja nikako da poverujem da sam zaslužila sve ovo a znam koliko se trudim i ulažem valjda nisam navikla da dobijam za trud nikad ništa. Balzami naravno, odmah sam pomislila na tebe ali odmah <3

      Избриши
  7. Aparat za sejkove mi se najvise svidja. :) Cestitam, Tijana, svaka cast! Naravno, cekamo utiske...balzami su kao bombone. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram priznati da je i meni on omiljen, dugo želi tako nešto u svojoj kuhinji. hvala ti puno , a balzami zaista medenjaci :)

      Избриши
  8. Tijana, bravo, super, tako sam se obradovala, ma kao da se meni desilo nešto neočekivano dobro! :) Mada, možda se ponavljam po ko zna koji put, ali ovakvi uspesi tvog bloga me uopšte ne čude i sve ovo je za mene očekivano. I, i dalje mislim da je ovo tek početak! :)
    Lično, ne preferiram Top shop, što zbog predosadnih reklama, to i zbog cena samih proizvoda za koje smatram da nisu baš niske, a iz iskustva drugih imam informacije da nisu baš ni vrhunskog kvaliteta. Ono što ja imam i koristim od Top shopa jesu Restform jastuci od memorijske pene za koje dajem čistu desetku! Služe me već 5 godina i uopšte se nisu izdeformisali i pokvarili, a cena im je skoro upola povoljnija od Dormeo jastuka.
    Radujem se ovoj tvojoj saradnji zato što ću iz prve ruke dobiti informacije o proizvodima koji me baš zanimaju i možda se moje kompletno mišljenje o Top shop-u promeni na bolje! Jedva cekam recenzije i bravo za Top shop što je baš tebe odabrao za promotera! A boga mi, mogla bi tu da padne i neka reklamica, ako si ti na njoj verujem da mi ne bi bilo dosadno da je gledam svaki put iznova i iznova :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Milice hvala ti od srca ti si neko ko od početka veruje u sve ovo a meni se još čini da sanjam. Nisam sigurna ali mislim da si pomešala TV shop i Top shop ima razlike u svemu. Sada sam upravo probala šejker jer nisam mogla da odolim i za minut napravila šejk od breskvi, savršen je :). A za reklamicu sumnjam tremaroš sam ja veliki al nkad se ne zna :)

      Избриши
    2. Eto šta rade silne reklame tog tipa - na kraju se sve ispomeša pa niti znaš koja je firma, niti koji proizvod u pitanju :) Sve vreme sam mislila na Tv shop iako sam mali milion puta pomenula njihove konkurente, ali jedno nisam pogrešila, Restform jastuk jeste proizvod Tv shop-a :)
      Videla sam sliku šejka na Fejsu - mmmmmmmmm :D

      Избриши
    3. I ja sam mešala dok nisam radila na tv :). Drago mi je da ti jastuci odgovaraju ja sam bila kupila neki gril tiganj i isto sam prezadovoljna radi i dan danas , šejk me je okrepio za minut veruj mi danas ide u voćnu nabavku ima da šejkujem ceo dan :)

      Избриши
  9. Čestitam Tijana, ostala sam bez komentara. Vrlo lepo od njih. I naravno čekam utiske na blogu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, i ja sam slično odreagovala kada sam pročitala ovu ponudu i još se oporavljam , biće detaljnih utisaka u narednom periodu :)

      Избриши
  10. Svi proizvodi su super. Pocetak o prvom proizvodu kao da sam ja pisala, taj sejker na reklami deluje odlicno. Bas me zanima koliko su helanke delotvorne, mislim da je sve i zanimalo tako da ja jedva cekam utiske. I balzami deluju vauu. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da vam se svima dopada ova saradnja i proizvodi koje ću vam recenzirati, šejker sam naravno odmah isprobala i savršen je za minut sam dobila po čašu šejka za mene i majku, jedva čekam da pravim razne delicije. Balzami deluju super, dopada mi se što su prirodni, biće i za podeliti poneki a ti se prijavi za nagradnu igru na blogu šta čekaš :)

      Избриши
  11. Woow bravo!!Jedva čekam čitati o svemu, jedino Dexe balzame sam probala i imam a ostalo me jako zanima.

    ОдговориИзбриши
  12. Cestitke. Divno je sve. Mnogo mi se svidjaju ovi balzami ^^

    ОдговориИзбриши
  13. Pa ovo je sve divno.... Cestitam ti Tijana, mnogo mi je drago zbog tebe

    ОдговориИзбриши
  14. Svaka im cast jedva cekam da cujem utiske o true cover puderu :) Toliko mi je drago zbog tebe da to nije normalno :) Ti si sigurno osoba koja zasluzuje sve i mnogo vise od ovoga i puno mi je srce kad vidim koliko si srecna :) <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno imenjakinjo moja, osećam da se iskreno raduješ i zato je i meni puno srce , divna si <3

      Избриши
  15. Draga Tijana, sta reci sem,svaka cast! Sve je super, a mene posebno zanimaju ove helanke, bas bih volela da cujem uskoro nesto vise o njihovom dejstvu. A balzami...pa malo je reci da sam odusevljena! True cover je koristila moja snajka prilicno dugo, i super joj je prekrivao crvenu fleku na licu koju je imala od rodjenja, nadam se da ce i tebi pomoci.Jos jednom cestitam, puno pozdrava!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, helanke već nosim izmerila sam sve mere zapisla i krenula da testiram, za sada mogu reći da su udobne i da se stvarno znojiš u njima :).Balzami za sada jako lepo mirisni , a true cover jedva čekam da isprobam :)

      Избриши
  16. Pročitala još tada i čestitke pale samo kasnim sa komentarom :-)
    Radujem se ovoj saradnji kako zbog toga tako i zbog nas. Ja bar drugačije gledam na neke stvari kada mi ih neko tako lepo opiše i približi poput tebe. Tako da jedva čekam utiske za helanke prema njima sam najnepoverljivija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam bila kao i za mnoge stvari iako sam nekad radila na tv-u često sam verovala kako je to sve montirano i kako nema šanse da jedne te helanke na primer nešto urade sa našim telom, ali sada kada ih nosim svaki dan ne mogu da poverujem u neke činjenice i zaista menjam mišljenje i baš mi je drago da sam dobila šansu da se sama uverim u tačnost ili netačnost tih silnih reklama :)

      Избриши