"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 18. јул 2015.

Noviteti # 4


Od mog rođendana i poslednjih noviteta prošlo je već više od mesec dana pa je došao red da vam predstavim neke nove. Kako sam primetila mnogo volite ovaj tip postova i jako su čitani na mom blogu pa sam rešila da ih uvedem kao redovnu rubriku a pisaću ih onda kada sakupim dovoljan broj nekih noviteta, pa se nikad ne zna da li će do novog posta ovog tipa proći mesec, dva ili čak i tri :).


Za početak divna nova saradnja i dva prelepa prirodna proizvoda na testiranje kompanije Aromatea, nešto se već polako isprobava ali ćete na recenzije ipak morati sačekati još neko vreme jer ipak mi treba malo više vremena da o ovakvim proizvodima steknem prave utiske. U pitanju je ATea Hydra Balance Aktivator i ATea Kataplazma. Za više informacija posetite sajt http://www.aromaterapija.co.rs/webshop/ . Recenzija Aktivatora ovde , maska ovde.



Moji dragi dobro poznati drugari iz komapnije Dermix su uvek tu za mene, među novitetima, među obnovljenim zalihama i nadoknađenim potrošenim proizvodima, uvek sponzori u nagradnim igrama, svaki dan mi počinje i završava uz njih i njihov set AIF , mom mužu i mami uz Antibol a u međuvremenu uz ostale proizvode. Ovaj put su mi uz kremice i sapun poslali divno iznenađenje koje me je oborilo sa nogu a to su ova dva mala preslatka sapuna sa početnim slovima muževog i mog imena, očaravajuće, premedeno, nemam komentara, čuvaću ih večno za uspomenu i krasiće nam jednog dana naše kupatilo ili neki deo stana  <3


Burra Skin Expert kompanija mi je poslala dosta testera i jedan mali prirodni roll on dezodorans iz svoje palete proizvoda. Za sada mogu reći da sam bb kremom toliko očarana i opčinjena da sam želela da je kupim ali je nisam našla pa su mi ljudi iz kompanje objasnili ljubazno gde ima da se nađe u mom gradu, malo je reći da je najbolje nešto što sam do sada probala tog tipa i da mi je bolja i od većine pudera koje sam probala, toliko se lako maže, lagana je, prija licu, prekriva sitne nedostatke, ujednačava ten,  mislim da je čarobna :). Kada isprobam dezodorans pisaću vam utiske naravno, a o bb kremi ipak tek kada nabavim full size pakovanje, ne bih na osnovu par testera baš da recenziram proizvod, nadam se da razumete. Recenzija za Roll on ovde.


Biomelem kompanija, jedni od mojih prvih saradnika i prijatelja poslali su mi ovaj divan šampon i pošto ga uveliko koristim recenzija ovde.


Avon kataloge izbegavam već neko vreme jer imaju super sniženja ali kako ja imam prioritete i dovoljno kozmetike, naručila sam u svakom po jednu, dve olovke za oči da imam neku malu kolekciju jer su im olovke odlične a na sniženju su bile po 299,00 rsd, a ovaj višenamenski balzam sam dobila kao poklonče od moje Avon dame :):


Na blogu  A mug of cocoa koji sam relativno skoro otkrila osvojila sam ovaj poklon , u pitanju je Lumene kozmetika koja nam dolazi iz Finske ako se ne varam, nisam još stigla da isprobam ali deluje jako lepo. Inače za blog sve preporuke, nešto drugačije za osveženje :)


Moji dobri stari sponzori i drugari iz kompanije Herba svet poklonili su mi još jednu turu Femisan A kapi a ovaj put je i muž dobio da testira novi preparat Alfa aktiv koji od mnogobrojnih dejstava na primer pomaže u sazrevanju spermatozoida, povećava pokretljivost spermatozoida, povećava broj spermatozoida, dobro će nam doći pred VTO ako budemo dospeli do tog čina na kraju.


Farmona Srbija poslala mi je ova dva divna proizvoda na testiranje, oduševila su me pakovanja i mirisi pa jedva čekam da steknem i utiske i podelim ih sa vama. Recenzija ovde.



Moji dragi Novosađani već svima dobro poznati Estar cosmetics poslali su mi novo carstvo njihovih predivnih proizvoda za koje sam nakon prvog susreta izjavila da su ljubav na prvo mazanje, ko nije probao ništa od ovoga obavezno neka to učini , neće se pokajati, proizvodi su božanstveni.


Već sam podelila divnu , srećnu vest sa vama da sam u junu kontaktirana od kompanije dm drogerije Srbija u vezi sa saradnjom i naravno da sam je oberučke prihvatila, i dalje skačem od sreće, a ovo na slici gore je paketić za mesec jul, koji mi je tek stigao pa će i recenzije malo sačekati, ali pošto ima dva proizvoda za negu usana a za njih je lakše steći utiske, biće uskoro neki postić , ali će sve recenzije biti na blogu do narednog paketića :). Recenzija balzama ovde.


Opet mala ali slatka porudžbina iz Avona, masažer za celulit koji odavno šmekam a sada u katalogu je bio za 299,00 rsd pa sam ga najzad uzela, probala sam ga i zaista lepo masira :).

Za sada to je uglavnom to od noviteta, ako nešto novo naiđe u nekom kraćem vremenskom periodu dodaću u ovaj post ako ne skupljam za naredni. Takođe imam još dve lepe vesti i dve nove saradnje u najavi, jedna bi trebala biti na mesečnom nivou a jedna po izbacivanju noviteta na tržište, vrlo sam se obradovala za obe ponude, zaista je krenulo ovom blogu svašta nešto lepo da se dešava i vrlo sam ponosna zbog toga, što bi rekla moja kuma bar mi negde nešto ide. Takođe sam se kao i uvek trudila da nekim sitnicama obradujem drage ljude oko sebe koji su uz mene u teškim trenucima, a kao što znate na blogu je ogromna nagradna igra sa čak 22 poklona za vas, prijave su do 10.08 a naredni dan za prvi rođendan bloga veliko izvlačenje :).

Što se tiče noviteta kad je moje zdravlje u pitanju poslednji post možete pročitati ovde.

Kako vam se dopadaju noviteti i imamo li neke zajedničke, šta vas najviše interesuje za recenzije? :)


8 коментара:

  1. Divne, divne stvarcice! :) Nesto od toga sam isprobala, mada vecinu ne. Cekamo recenzije, naravno. :)

    Hvala na lepim recima, Tijana! :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema na čemu, samo sam napisala šta mislim a recenzija će biti puno lepih :)

      Избриши
  2. Divno je sve a mene zanima najviše DM i ovi tuti fruti, ma sve me zanima ;)

    ОдговориИзбриши
  3. Joj slatko si me nasmejala za Avon kataloge jer ja to isto radim toliko imaju povoljnosti da ja ne umem da se kontrolisem, olovke posebno volim i imam ih nekoliko i veoma sam zadovoljna njima a masazer odlazem dugo dugo uvek mi nesto drugo draze. Dm me onako najvise privlaci (jake boje,pakovanja...) ovo plavo ovalno za usne mi je bas zanimljivo kao i ovaj Sundance Smooth losion i Dermix koji obozavam.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dragana uvek po novim komentarima otkrivam nove sličnosti između nas dve, ali ja zaista napišem onako iskreno kako jeste, mame me ti katalozi pa uhvatim sebe da neki prelistam i odmah bacim, eventualno eto olovkama na popusti ne mogu da odolim a za masažer sam prošla super nije do sad bio po toj ceni :). Dm je ipak Dm tu nema konkurencije, uvek veselo, privlačno i kvalitetno u tim slatkim bočicama, a Dermix je za sada bez mane :)

      Избриши
  4. Super proizvodi :-))) moze recenzija svih,pa polako jedna po jedna! :-)) a to za katalog si u pravu ja radim i sa avonom i sa oriflejmom,i kad krenem da porucujem nikad kraja :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Biće biće jedan po jedan, a Avon dami sam zabranila da mi donosi kataloge hehe :)

      Избриши