"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 27. јул 2015.

Proizvodi iz DM drogerija - grupna recenzija



U ovom postu predstaviću vam više različitih proizvoda koje sam koristila u zadnjih godinu dana recimo i o svakom ću napisati ukratko svoj utisak. Nisam ranije imala običaj da pišem ovako grupne recenzije jer volim da svakom proizvodu posvetim pažnju i  zaseban post ali sam se odlučila malo i za neke novitete da uvedem, što da ne ? Kako je proizvoda mnogo nikako ne bih stigla da pišem o svakom posebno jer imam već dosta proizvoda koji čekaju u redu za svoje zasebne recenzije.


Balea balzam i serum za ispravljanje kose su proizvodi koji su me privukli pakovanjem i bojom  na prvu loptu, i tako sam se odlučila za kupovinu istih, i naravno zato što kada je kosa u pitanju volim sve da probam. Nikako se nisam pokajala i do sada sam potrošila već po dve bočice i jednog i drugog. Upotrebom balzama kosa se lako rašćešljava i ne mrsi se a upotrebom i seruma u kombinacciji kada kosu već prosušite peškirom zaista dobijate efekat ravne kose plus miris je božanstven. Serum je lagan ne lepi kosu i daje joj sjaj, proizvodi vredni pažnje za sve koji vole ravnu kosu :).


Balea mleko za negu pod tušem sa mirisom vanile je proizvod u koji sam se zaljubila nakon prvog korišćenja. Takođe sada već koristim drugu bočicu, lepo se maže pod tušem, lako se ispira, kremast je, nestvarno miriše a za sobom ostavlja mirisnu , negovanu i nežnu kožu, savršenstvo, velika šteta što je iz limitirane kolekcije.


Balea tuferi za skidanje šminke bez ulja sa aloe verom su veliko iznenađenje za mene. Uvek sam se plašila da ih probam jer imam izuzetno osetljive oči i znam već šta mogu da koristim provereno kako bih uklonila šminku i maskaru, ali rizikovala sam i probala ih. Nisam se pokajala, odlične su, osim što savršeno skidaju šminku, nežne su i prema licu i prema očima i nisu me rasplakale , tako da sve pohvale i preporuke. U pakovanju ima čak 50 komada, jedina zamerka što su pretanki.


U narednim redovima pišem vam o maloj odabranoj družini koju sam dobila od moje drage Lolin svet u sklopu poklona za rođendan.


Ebelin jastuče za piling i masažu lica sam dugo želela da kupim ali nikad nisam naišla na njega kada sam išla u kupovinu, pa sam skakala od sreće kada sam ga dobila. Ovo jastuče podstiče cirkulaciju i uklanja izumrle slojeve kože.


Kažu da za savršen efekat treba da se koristi sa sredstvom za umivanje lica , u mom slučaju je trenutni izbor ovaj divni Bioten gel za čišćenje koji obožavam od prvog dana i ne odvajam se od njega, recenziju istog možete pročitati ovde. Masažer je inače mnogo nežan prema koži, masira se kružnim laganim pokretima, jako lepo masira i prija, osećate kako dubinski čisti kožu i nakon par dana svakodnevne upotrebe jasno se vidi razlika na licu, ono je svežije i izgleda zdravije, ja sam oduševljena njime nadam se da mu je rok trajanja zauvek, ali ću svakako nabaviti rezervu čim ih negde ugledam :).


Balea maska za lice mrtvo more je upakovana tako da imate 2 maske u jednoj kesici , to mi se posebno dopalo, to jest kesica je podeljena na dva dela, samo otkinete jedan a drugi ostaje zatvoren i bezbedan za naredno korišćenje. Maska se stavlja na čisto lice i ostavlja se da deluje 10-15 minuta. Blago zateže lice kada se namaže a zatim sve više kako duže stoji, miris me podseća na one alge u dubini mora kao kad plivate jako daleko i odete u dubinu , e na taj miris :). Jako lepo očisti lice , umiri uplane procese i smanji crvenilo, ujednači ten, odlična maska, čak je i moj muž probao i dopala mu se, pomogla mu je kod masnog čela i mitesera na nosu :).



Balea kristali za kupku za stopala a uljem mente i ekstraktom crvene pomorandže, sadrže još i aloe veru, jojobino i maslinovo ulje. Polovina pakovanja je dovoljna za jednu upotrebu, sipa se u toplu vodu i uživancija može da počne kada spustite svoja stopala u pripremljenu kupku. Ja koristim dublji sud gde mi voda dođe skoro do kolena jer imam vrlo lošu cirkulaciju pa mi to izuzetno pomaže, a ovi kristali su mnogo doprineli opuštanju i uživanju, miris se širio po celoj prostoriji i toliko me je umirio da sam skoro zaspala. Stopala su već nakon dva korišćenja mnogo mekša i lepša. Noge se drže u kupkici od 10-20 minuta.


Balea čuvena kremica koja se pojavila u preslatkim retro pakovanjima i postala opšti hit tako da je srećnik onaj ko je uspeo da ulovi neki primerak za sebe. Ova koju sam ja dobila je sa mirisom maline, osvežavajuća je i lepo neguje ruke, praktična za nositi u torbi, preslatko pakovanje, šta bi više od toga, zadovoljna sam vrlo :).


Balea losion za telo day spa namenjen je normanoj koži i štiti je od isušivanja. Sadrži ekstrakt cvetova orhideje i badema. jako je lagane i nemasne teksture, brzo se upija i lako se razmazuje, ne ostavlja tragove a miris mu je vrlo specifičan i nežan. Nakon tuširanja kada sam koristila mleko pod tušem od vanile a osetila sam da mi treba dodatna hidratacija koristila sam ovaj losion i postizala potpuni efekat koji mi je koži bio potreban.


Balea gel za tuširanje pod nazivom "razveseljenost", vrlo originalno moram priznati. Štiti kožu od isušivanja i neguje je, održava njenu hidrantnost. Gel je prijatnog mrisa, lepo peni kada se nanese na tufer za kupanje, opuštajućeg je delovanja i bolje se osećate nakon tuširanja istim, možda odatle potiče zanimljiv naziv, ko zna :). Ovaj gel kao i losion za telo iznad dobila sam na nagradnoj igri na portalu za koji sada i pišem tekstove, to je bila baš velika slučajnost, u pitanju je lepotica.rs.


Balea intensiv labelo za usne sam potrošila zimus još i kako mi se baš dopao nabavila sam još jedan da imam i za narednu zimu, tada mi je najviše odgovarao i lepo negovao i štitio usne od dodatnog pucanja i isušivanja jer inače jako imam problema sa tim, plus je prijatnog mirisa i nije lepljiv.



Balea so za kupanje vanila i badem nažalost ne mogu da isprobam jer nemam kadu i jako sam tužna zbog toga, ali ko zna možda se nešto promeni u skorije vreme, ako ne nekog ću obradovati ovom mirisnom kesicom :).

Nadam se da vam se ova kratka tura o više proizvoda dopala i da ste uspeli da steknete neke osnovne utiske o njima, za sva dodatna pitanja tu sam. Uskoro ću pisati još jedan ovakav post jer imam proizvoda za još jednu ovakvu epizodu :).

Da li vam se dopadaju ovi proizvodi i da li ste probali neki, kakvi su vaši utisci? :)


18 коментара:

  1. Blaznice i ja koristim super su ali uvek zagrabim dve tri mi se slepe, vanila je broj jedan, i ebelin imam i masažer i ono za puder super je sve

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sve im je super ja kad uđem tamo ne mogu da izađem , sve bi i sve mi se dopada i sve do sad je pokazalo i kvalitet :)

      Избриши
  2. Pre neki dan sam pocela da koristim kremicu od balee kao i kristalice za stopala,za kremu je rano da iznosim neke posebne utiske,ali kristalici su zaista super,kako su mi stopala,kao sto znas u uzasnom stanju,kupka je pocela da pomaze,samo je steta sto je kolicina dovaljna za dve kupke,a kod nas je nema,drugu kremicu iz pakovanja koje sam dobila u nagradnoj igri,,Lolin svet,,ce koristiti moja majka,tako da ce nam nadam se odgovarati,ako je suditi po kristalicima za stopala,kojima sam prezadovoljna.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da će se i mami dopasti kremica , i drago mi je da si ti zadovoljna kristalima za stopala kao i ja :)

      Избриши
  3. Volim Balea proizvode, mada me neki znaju razočarati. Zanima me maska za lice i ovaj serum za ispravljanje kose

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da voliš Baleu, al generalno svaki brend svakog od nas nekad ume da razočara nekim proizvodom. Serum je divan obožavam ga kupuj čim ga ugledaš :)

      Избриши
  4. Od Balee koristim kremu za oko ociju Beauty efect sa hijaluronskom kiselinom,veoma mi prija jer deluje osvezavajuce i uopste prija mi nije masna tako da je preporucujem.

    ОдговориИзбриши
  5. Dobila sam kremu sa malinom i divno mirise, ali je jos nisam isprobala, takodje i kristale za kupku za stopala, njih sam isprobala i divni su. Ono sto me najvise mami iz posta je Ebelin jastuce za piling i masazu lica, Bioten gel za ciscenje lica i labelo, jer i ja imam problem sa ispucalim usnama, narocito zimi, pa sam uvek u potrazi za dobrim labelom. A, da ne zaboravim i tu kupku od vanile..ma sve je prelepo. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom kad bi moralo da se bira jednostavno ne može, sve je divno i od ovog što sam predstavila zaista kvalitetno i dobro, jastuče obavezno nabavi i u kombinaciji sa Biotenom je idealno ako imaš osetljivo lice :)

      Избриши
  6. Probala kremu sa malinom i pun pogodak za ruke. Takodje kristali za stopala su me oduševili, u poslednje vreme sve nešto kupujem za stopala. Jastuče je nešto što svaka žena mora da ima u svom neseseru(kupatilu), jer sam sigurna da će svaka i uživati u njemu. Preporučujem SUN Dance kremu posle sunčanja kao i Balea serum :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U većini proizvoda sam uživala zahvaljujući tebi a jastuče mi je nova ljubav najveća :). Sun Dance imam par komada a serum nisam probala to ću morati svakako, a krema od malinice je predivna :)

      Избриши
  7. Žao mi je što na Zlatiboru nema Dm pa smo uskraćeni za uživanje u njihovim proizvodima ali čim krenem do grada pada jedna nabavka ovih proizvoda o kojima si pisala pre svega ovi kristali za kupku za stopala i maska za lice, mada i losion za telo mi deluje baš fino i mirisno a to baš volim. Inače volim njihovo labelo, nekoliko sam probala i mislim da je super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mene do sada još nisu razočarali a moram reći da sam izbirljiva dosta, dok nisam prešla na skoro svu prirodnu kozmetiku držala sam se samo jednog ili dva brenda uvek jer sam svakom našla neku manu, a onda se pojavila Balea Bogu hvala da svi uživamo jer su kvalitetni a za svačiji džep :)

      Избриши
  8. Uhhh sta sve ovde ima :-D Meni je ovaj masazer u glavi vec duze vreme,moram da ga uzmem,pogotovu sto mi je suva koza,i vecito mi se peruta,a ovaj masazerko bi skinulo mrtve celije! :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj masažer je genijalan ne znam kako sam do sad živela bez njega, a sad imam i sunđerčić onaj za mazanje pudera, ma savršeno :)

      Избриши
  9. Ma proizvode Dm obozavam.Fini,kvalitetni a najbitnije pristupacni

    ОдговориИзбриши