"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 16. јул 2015.

S kozmetika - Relax krema


Moja saradnja sa dve divne dame iz kompanije S kozmetika se na moju veliku sreću nastavlja iznova i iznova, verujem da je na obostrano zadovoljstvo, pa tako čim izbace neki novitet on odmah stiže na moju adresu. Ovaj put su na tržište izbacili dva potpuno nova proizvoda a to je anticelulit krema i ova divna Relax krema koja u današnjoj recenziji ima glavnu ulogu.


Pre svega pakovanje kreme je prelepo, kutija je standardna za ovaj brend, ali iznenađenje je usledilo unutar kutije, divno ljubičasto plastično pakovanje, vrlo kvalitetno urađeno. Ja sam neko ko obožava ljubičastu boju kao i lavandu, kao što vidite iza na slikama ta biljka je upravo začinska od lavande, i baš mi je poslužila dobro da upotpunim ovaj post na pravi način.
Relax krema je višenamenski proizvod, dobro će vam doći posle napornog dana, za trenutke opuštanja uz prefinjeni miris lavande. Dezodoransna krema je prvenstveno namenjena protiv prekomernog znojenja. Uz efekat hlađenja uzivaćete u svim čulima. Nanošenjem kreme na dekolte i vrat, koža dobija potrebnu hidrataciju uz anti-age efekat. Za posebne trenutke ! (reči prizvođača).


Kao to ste shvatii iz predhodno napisanog ovo je dezodorans-krema na bazi lavande, iskreno ja sam se jako iznenadila i obradovala da probam i ovako nešto jer do sada nisam znala ni da postoji. Nakon tuširanja svaki dan mažem Relax kremu ispod pazuha i ona mi  pruža neverovatan osećaj opuštanja i uživanja kada legnem u krevet. Miris se širi svuda oko mene i ja kada zažmurim zamišljam sebe u onim predivnim poljima lavande kako ležim i gledam u nebo, zaista je miris i učinak ovog proizvoda takav da vas ponese u neku maštariju u kojoj se celo vaše telo opušta, vaša čula uživaju a vi polagano tonete u miran san, i ono najvažnije nema noćnog znojenja, sa kojim imam malo problema u zadnje vreme usled konzumiranja hormonalnih terapija. Takođe svako jutro čim ustanem opet malo namažem kremu ispod pazuha kako bih bila zaštićena do narednog tuširanja i kako bih uživala i uz prvu jutarnju kafu u čarima prirode koja su spakovana u ovoj dezodorans - kemi. Tekstura kreme je lagana i nežna kao pamuk, dovoljna je vrlo mala količina jer se jako lako razmazuje i upija brzo pa ne morate da brinete zbog fleka na odeći, nema ih. Boja je kremasto bela, a miris se ne može opisati to se mora doživeti :). Krema je u pakovanju od 50ml, cena je 1000,00 RSD i može vam potrajati baš dug period a sastav možete videti na slici ispod.


Još jednom je S kozmetika opravdala sva moja očekivanja i oduševila me novim proizvodom kao i sa ostalim koje sa imala prilike da probam, zaista primećujem velike promene na koži otkad koristim sve više prirodnu kozmetiku i uživam u tome kao i u isprobavanju nove. Ovo je jedan od proizvoda koji je definitivno vredan svačije pažnje i mislim da bi svako trebao da ga proba , čak i nakon brijanja pazuha nema iritacija i crvenila. Takođe za trenutke dodatnog opuštanja namažite  malu količinu na vrat i dekolte, lezite i uživajte, pogotovo ako ste imali stresan dan ako ste nervozni ili premoreni, deluje :). U nekom narednom postu predstaviću vam i novu anticelulit kremu koju uveliko testiram do tada puno pozdrava od mene :*


Za sve informacije tu je FB stranica S kozmetika kao i njihov zvanični sajt na kojem proizvode možete i poručiti online http://www.skozmetika.com/index.php/en/ .

Da li ste probali možda nekad ovakakv proizvod i kako vam se čini ovaj koji sam vam danas predstavila, da li vas je zainteresovao? :)

*PR proizvod

14 коментара:

  1. I ja volim miris lavande ,tako da bi mi ova krema bas prijala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je onaj pravi jak prirodni miris lavande, očarava zaista , svidela bi vam se krema sigurna sam :)

      Избриши
  2. Nisam probala ali izgleda divno,uzivala sam citajuci volim i ja miris lavande,sve najbolje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala za pohvale Tatjana, ako voliš lavandu ovo je prava krema za tebe :)

      Избриши
  3. Miris lavande je super, deluje kao odlicna kremica. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista jeste imaš osećaj svežine ceo dan u predelu pazuha a to je zaista divno. Na blogu je u toku velika nagradna igra ne znam da li si videla, delimo i jedan proizvod za sunčanje ovog brenda, pa prijavi se, okušaj sreću :)

      Избриши
  4. Volim miris lavande, mada ne volim kad se bas jako oseca.
    Zanimljiva krema. :)

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram ti reći da je malo jači od onih na koje smo navikli u drogerijskim proizvodima jer je ipak u prirodnom obliku ali nije mnogo jak, baš prija i opušta, ja sam prva koja zbog glavobojle ne podnosi jake mirise koji guše :)

      Избриши
  5. Dan pun stresa-svaki dan je takav. Ovo mi definitivno jako treba. Znojim se previse pogotovu u poslednje vreme kako su moji hormoni stitne ponovo podivljali. Lavandu obozavam i njen miris koji tako opusta...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni dosta pomaže ovaj proizviod u vezi opuštanja i baš tog hormonalnig znoja pa pokušaj zaista verujem da će i tebi :)

      Избриши
  6. Ja sam oduševljena njihovim pakovanjima pre svega mislim na izgled kutije to mi prvo privuče pažnju. Mislim da bi mi se dopala jer inače volim dezodoransne kreme a i miris lavande.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dugo sada već koristim njihove proizvode i jako sam zadovoljna, njihova zelena linija me je zimus spasila od nevolja koje mi svaka zima donosi, super su, a ova Relax krema pun pogodak i zaštita i uživanje :)

      Избриши