"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 3. јул 2015.

Veliki blogorođendanski GIVEAWAY # 14

                                                                       *izvor slike

Dragi moji iako je prvi blogorođendan tek za mesec dana, tačnije 11.08.2015. ja sam odlučila da velika nagradna igra povodoom toga krene ranije a da dobitnike izvučem baš na taj dan, kada ću objaviti i jedan mali post na tu temu, a kako je blog neki dan prešao i za mene ogromnu cifru od 100.000 pregleda, potrudila sam se da ovo nagrađivanje bude još glamuroznije, dala sam sve od sebe, neke kompanije su se same ponudile odmah neke sam ja pitala, da bi na kraju došli do toga da za vas imam mnogo poklona pa neću dužiti nego pelazim na stvar. Takođe pored svega toga blog je u zadnje vreme krenuo da ređa samo uspehe pa se tako i na Blogfeednews među prvih top 10 najčitanijih u zadnjih mesec dana našlo 10 baš mojih tekstova, takodje u zadnjih 7 dana moji neki postovi stoje kao najčitaniji, zaista hvala vam svima što me čitate u tolikom broju i zato ste zaslužili da vam se ovim nagrađivanjem malo odužim. Čestitke povodom prvog rođkasa ipak ostavite za 11-ti avgust, kažu ne valja ranije čestitati, a za sada hajde da se samo igramo :).


1. Prvi sponzori moji veliki, ma najveći drugari Dermix kompanija poklanja vam 2 X Body Balm i univerzalni sapun za telo i lice. Izabrala sam baš ovaj losion za telo jer je meni najbolji ikad, trošim ko zna koju bičicu a recenzija istog je među najčitanijim na mom blogu -  klik.


2. Bio Cookies jedna od prvih kompanija sa kojom sam sarađivala, moji dragi Novosađani, podelili smo vam do sada preko 20 kutijica keksića, sada delimo 3 X 5 kutija, dakle kao i uvek od svakog ukusa po jedan keks. Recenziju ovih keksića možete pročitati ovde  a kako sam se provela na otvaranju njihove radnje u Jevrejskoj ulici ovde.


3. Akvabent vam poklanja čuveni set o kojem se u zadnje vreme mnogo piše, set sadrži aktivni kiseonik i prirodni dezodorans Neutral Active 12. Moju recenziju možete pročitati ovde.


4. Moje dve dame  iz kompanije S kozmetika uvek su uz mene pa je tako i ovaj put, sada vam daruju jedno božanstveno mleko za sunčanje. Trenutno koristim i testiram njihov najnoviji proizvod kremu protiv celulita pa očekujte recenziju kada je potrošim, za sada vam mogu samo otkriti malu tajnu da se čini kao da deluje :).



5. Pošto svi znate primarne teme mog bloga i razlog zašto je on započet u skladu sa tim moji veliki prijatelji iz kompanije Herba svet poklanjaju jednom srećnom dobitniku dve kutije Femisan A kapi i jednu kutiju Alfa Aktiv preparata koji se koristi u borbi kod muškog steriliteta. Recenzija Femisan A kapi je na blogu druga po čitanosti ikad i možete je pročitati ovde.


6. Kompanija Sabi handmade je odlučila da pokloni jednom srećniku ovaj divni balzam za usne u klizećoj kutijici, aromu bira pobednik. Inače proizvodi koje sam ja probala od ovog brenda su ostavili na mene jako pozitivan utisak, više o tome ovde.


7. Opet moji Novosađani kompanija  Estar-cosmetics pripremila je za vas takođe čak 5 poklona, u pitanju je body buter pearly dreams, recenziju možete pročitati ovde.  Ja ime ove kompanije povezujem sa onim ljubav na prvo mazanje i zaista je tako, kada sam ja u pitanju a pročitala sam kod koleginica mnoga slična pa i ista mišljenja.


8. Malo mojih Novosađana, za promenu opet :). Šalu na stranu ispostavilo se da smo najjači kada je prirodna  i handmade kozmetika u pitanju, bravo za nas! Kompanija Ns kozmetika daruje vam čak 3 X po 1 kremu za ruke, koju će napraviti sveže neposredno pred izvlačenje dobitnika, da li može biti nešto bolje od toga? Recenzija kreme ovde a više o samom brendu ovde.

                                                              *slika preuzeta sa neta

9. Moja draga drugarica i verna čitateljka Jovana Veljkov rešila je da učestvuje u ovom velikom nagrađivanju i napravi nešto za jednog srećnika, izgledaće kao na slici iznad, kada napravi ubacićemo njenu sliku ali ima vremena pa joj rekoh da ne žuri. To je kao neki spa set i radiće ga sama tako da bravo Joko , svaka čast i hvala :).


10. Kakva bi ovo nagradna igra bila da nema još malo Novosadskih sponzora , na moju veliku radost kompanija Purple Rain cosmetics daruje vam 2 X po jednu Anti Age kremu za koju vam mogu reći da je savršena moja majka je koristila, potrošila prezadovoljna je sa njom a ja sa svim ostalim proizvodima ove kompanije naročito piling maskom za lice , pisala sam vam o njoj ovde kao i o kremi sa puževom sluzi Helixina-krema, i anticelulit ulju ovde, a trenutno testiram dva nova proizvoda.



11. Zena sa Stilom je stranica na kojoj sam ja osvojila jednu haljinu kao nagradu i znam da je proverena, inače se ne bi upuštala u saradnju sa ovakvim stranicama jer znam mnoge "lažne" koje dele sve i svašta samo da bi prikupile lajkove. Ova žena je poštena, sve šalje u dogovorenom roku, ima prelepih stvari i velik asortiman robe, jedina stvar kod ove nagrade je da sami plaćate poštarinu koja nije više od 200 RSD a naspram vrednosti haljine to je ništa. Dobitnik može da bira boju između crvene, crne ili kraljevski plave a veličine su S, M i L :).


12. Madamme Farmasi Miljana me je kontaktirala na moju veliku radost sa željom da vas i ona nagradi jednim divnim poklonom, u pitanju su tečni ruž Gleam rouge nijansa 18 i Farmasi rouge nijansa 10, morate priznati da su boje očaravajuće , jedna lagana a druga vatrena, sve što jednoj devojci treba :).


13. Taman kada sam mislila da će broj nagrada stati na 20 javila mi se jedna divna umetnica Raki i rešila da nekom od vas pokloni ovaj preslatki unikatni "sova" komplet sa slike, koji je naravno sama pravila.  U pitanju je tašnica za mobilni, broš i predivna zanimljiva torba. Da mogu i ja bih se prijavila za ovo darivanje definitivno. Šalu na stranu hvala dragoj Raki na poklonu, verujem da će nekog mnogo usrećiti :)


14. Jedna mlada dama, moja čitateljka koja je rešila da ostane anonimna daruje nekom od vas AURA fixator šminke o kojem se mnogo pisalo. Iskrena da budem ponudila ga je meni prvo a kako ja to ne koristim a ni ona, rešila je da obraduje nekog od vas, pa eto dobili smo još jednu divnu nagradu :)


15. Pojavila se još jedna cura dobre volje koja želi da vam pokloni jednu knjigu, kako kaže ona je veliki zaljubljenik u njih i želi da srećni dobitnik uživa u čitanju baš kao i ona , u pitanju je Tamara sa bloga Lifestyle blog by Tara Blunt, pa ne zaboravite da lajkujete i tu stranicu :).


16. Moji novi saradnici i sponzori bloga TV Shop su rešili da se uključe u nagradnu igru pošto traje još 2 nedelje i daruju vam proizvod Pedi spin. Rotirajuća glava Pedi Spin-a uklanja suvu i grubu kožu, žuljeve i mrtvu kožu. Pedi Spin turpija od nerđajućeg čelika je dovoljno moćna da ukloni grube žuljeve, a toliko nežna da neće probušiti plikove. Garantovano bezbedan za nežnu i osetljivu kožu. Ima dve brzine. Koristite niži nivo brzine za grubu i suvu kožu, a viši za veće žuljeve. Koristi se na petama, stopalima, čak i na nožnim prstima.


Ako u međuvremenu uleti još koja nagradica ja ću to ubaciti pošto ćemo se igrati malo više od mesec dana, a možda ću jednu, dve ili tri nagrade sama dodeliti nekom bez randoma, nikad se ne zna to ću baš odlučiti taj dan kada budem izvlačila dobitnike, ipak mi je prvi blogorođendan :). Takođe jako mi je žao što nagrađivanje nije internacionalno ali nažalost svi znate kakva nam je situacija, možda jednom bude bolje pa napravim za sve čitaoce, nije do mene i ne zamerite mi.


PRAVILA NAGRADNE IGRE :

*1. Like FB stranicu sponzora Dermix
  2. Like FB stranicu sponzora Estar-cosmetics
  3. Like FB stranicu sponzora Ns kozmetika
  4. Like FB stranicu sponzora S kozmetika
  5. Like FB stanicu sponzora BioCookies
  6. Like FB stanicu sponzora Sabi handmade
  7. Like FB stanicu sponzora Herba svet
  8. Like FB stanicu sponzora Aktivni kiseonik
  9. Like FB stranicu mog bolga Sreća je zdravlje
 10. Like FB stranicu Purple Rain cosmetics
 11. Like FB stranicu Zena sa Stilom
 12. Like FB stanicu Madamme Farmasi Miljana
 13. Like FB stranicu Raki.
 14. Like FB stranicu Lifestyle-blog-by-Tara-Blunt
 15. Like FB stranicu TV Shop


*Značilo bi mi i da me zapratite na Blogovinu, Instagramu i Twitteru ali to nije uslov, imate sve ikonice sa leve i desne strane bloga :).

*Ispod ovog posta na blogu ostavite ime pod kojim ste odradili sve korake na FB u vidu komentara i eventualno šta bi najviše voleli da osvojite iako to neće uticati na raspodelu nagrada ali možda makar prvi izvučeni dobije baš ono što je poželeo najviše, i post podelite javno (public) na vaš FB profil.

*Samo za one koji komentar ne mogu da ostave ovde na blogu iz nekog razloga, da bi svima izašli u susret, potrebno je da odrade sve navedene korake a komentar ostave ispod objave ovog posta na FB stranici bloga, ne ostavljajte duple komentare.

*Nepotpune prijave nećemo uvažavati, proverićemo svaku pre proglašenja dobitnika, nagradna igra važi SAMO ZA SRBIJU i trajaće do10.08. a narednog dana baš na blogorođendan ću objaviti dobitnike.  Neophodno je odraditi sve korake za pravilno učestvovanje i može se igrati samo jednom sa jednog profila ! Pozovite i svoje prijatelje da igraju, nije uslov ali bilo bi mi drago :).

*Pobednike će birati random, tim redom kako ih izvučem rasporediću poklone, nakon proglašenja isti imaju 48 h da se jave sa podacima na mail srecajezdravlje@gmail.com, ili u inbox moje stranice, ja podatke prosledim sponzorima nagradne igre, oni vam šalju nagrade na kućnu adresu. Igrajmo se, i srećno svima :).

ZAVRŠENO! Spisak dobitnika OVDE.

318 коментара:

  1. Ana Anchi Josic...sve su nagrade fantasticne <3

    ОдговориИзбриши
  2. Sve korake odradila sam kao Slađana S Đokić. Stvarno su vam prelepi pokloni i ako dobijem izabrala bih balzam za usne... jer imam usne sklone pucanju.
    Jos jednom unapred srecan blogorodjendan i da u toku ovih mesec dana imate jos vise pregleda.

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan giveaway, svaka čast! Korake sam odradila pod nalogom Aleksandar Mit Tanja A, a palčeve sebi držim za Dermix balzam ili Balzam za usne.
    Srećno svima!

    ОдговориИзбриши
  4. Savic Ivana
    Najvise bih volela da dobijem aktivni kiseonik :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam već dobila nagradicu na tvom blogu i ne bi bilo fer da ponovo učestvujem. Mada su pokloni toliko primamljivi... Uf!
    Sve stranice su već davno lajkovane i pratim ih redovno.
    Puno sreće svima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nema veze svi su dobrodošli pogotovo verni pratioci pa nikad se ne zna, ko igra taj dobija, podeli post i evo ti broj 10 :).

      Избриши
  6. Sve su nagrade odlicne,drago mi je zbog toga,onaj buter od Estar cosmetic bi mi bas trebao,mada je sve super,pozdrav,a rodjendan cemo cestitati 11.

    ОдговориИзбриши
  7. Svaka cast za nagrade i za sponzore! Ostala sam bez teksta! Najvise bih volele nesto od prirodne kozmetike tvojih novosadjana, Ns kozmetike! Jos jednom-bravo!!
    Jelena Ilic

    ОдговориИзбриши
  8. sve su nagrade divne i svaka vam cast na tome.super je sve,jednostavno najbolji ste..mozda broj 9 mada nemam neeku specijalnu zelju.Danijela Boskovic

    ОдговориИзбриши
  9. Igramo se kao i uvek!
    A za cestitke ces da sacekas :D
    Podeljeno na stranici :)

    ОдговориИзбриши
  10. Sve sto poklanjate je PREDIVNO! :)
    PRIMAMLJIVO...LEPO I KORISNO!
    Punooo srece svima! :)

    Sandra Borić
    mail veverica753@gmail.com

    ОдговориИзбриши
  11. Želim i ja nesto 😀 super su nagrade !!!
    Natasa Glisic

    ОдговориИзбриши
  12. Divnoća od nagrada. ;-)
    Jednostavno se ne mogu odlučiti šta bih izdvojila.

    Danijela Dackica Zdravkovic

    ОдговориИзбриши
  13. Maja Maki Sredojev
    volela bih aktivni kiseonik i prirodni dezodorans Neutral Active 12

    ОдговориИзбриши
  14. Milana Glavan-fb,sve je uradjeno,ne znam sta bih pre odabrala stvarno

    ОдговориИзбриши
  15. Maja Ranđelović
    Osim HERBA SVET, S kozmetika i Bio Cookies sve stranice su lajkovane odavno :)
    Inače sve nagrade su odlične, i posebno mi se sviđa što je uglavnom prirodna kozmetika u pitanju. :)
    Volela bih da osvojim Femisan A, jer imam probleme sa licem, zbog hormona, terapija dugo traje, a nisam u mogućnosti da kupim sama toliko bočica, zaista bi mi dobrodošle ove dve. :)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  16. Slažem se sa Oliverom i ja sam svoj poklončić dobila ali sam tu naravno da podržim. I ogromna pohvala za Jovanu koja se uključila u darivanje. Puno sreće svima

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si moj verni pratilac i zato podeli post , lajkuj sve i evo ti broj 24 :)

      Избриши
  17. SRAĆAN BLOGOROĐENDAN UNPARED OD SRCA! :)
    neka neko drago voljeno SRCE...UVEK i za Vas u LJUBAVI KUCA!
    Sve najbolje! :)

    A nagrade...one su MAGIČNE! :) NEVEROVATNO koliko lepih darova na jednom mestu!
    To se ne viđa cesto! :)

    Meni bi zaista bilo SVEJEDNO...jer sve je izuzetno...divno i vredno! :)
    PUNO SREĆE SVIMA! :)

    FB: Snezana Rančić

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Snežana, želim ti puno sreće, tvoj broj je 25, inače moj srećan broj pa možda tebi donese sreću :)

      Избриши
  18. Aleksandra Stanković.
    Divni sponzori i još divnije nagrade! Mnogo volim kremice i slične stvari za mackanje, pa bih se najviše obradovala nekom buteru za telo ili npr. balzamu za usne, ali od ovoliko nagrada, teško je odlučiti se za jednu, tako da ću se obradovati bilo kojoj ako budem izvučena! :)

    ОдговориИзбриши
  19. Fb: MInja Žilić
    Sve nagrade deluju sjajno ali bih najvise volela da probam Sabi balzam za usne :) Moram da priznam da je pakovanje preslatko <3 :)

    ОдговориИзбриши
  20. FB: Katarina Pavlovic
    P.S.-Super su nagradice! :)

    ОдговориИзбриши
  21. Divan giveaway! :) Necu cestitati blogorodjendan unapred, ali cestittam na 100.000 pregleda, stvarno impresivno, takodje i na tolikoj citanosti postova. :) Potpuno zasluzeno, Tijana!
    Odradjeno sve, ime na fb. Vanja Stevanovic Masalin

    Pozdrav

    ОдговориИзбриши
  22. Sve cestitke!
    Moji favoriti su aktivni kiseonik i prirodni dezodorans Neutral Active 12
    a keksice nikad ne odbijam:)

    ОдговориИзбриши
  23. Pokloni su fenomenali, najviše bih volela herba svet paket. :)

    Ana Stancev. :)

    ОдговориИзбриши
  24. Na fb: Bojana Mudresa... Odradjeno sve ..:D Volela bih nesto da dobijem,nije mi bitno sta.:)

    ОдговориИзбриши
  25. Vesna Vucic,ja bih volela Dermix mada sve nagrade su fantasticne

    ОдговориИзбриши
  26. Milena Petrovic. Dermix je moja najveca ljubav, ali sve nagrade su fantasticne.

    ОдговориИзбриши
  27. Velicanstvena si draga moja, zelim ti jos veci uspeh. <3
    Odradila sam sve korake, jedva cekam izvlacenje...<3 Valjda imam srece za ovaj aktivini kiseonik iilii dermix. :D na fb-u sam pod imenom Milica Stnakovic odradila sve korake

    ОдговориИзбриши
  28. fb Ana Buculov
    Aktivni kiseonik ili NS kozmetika

    ОдговориИзбриши
  29. Ana Nikolic uradila sve korake. Volela bih da dobijem Ns kozmetiku kremu za ruke, nisam imala prilike da je koristim i baš bih volela !

    ОдговориИзбриши
  30. Evo i ja da ti mahnem ^_^ Hvala tebi na pruzenoj prilici i bice mi neizmerno zadovoljstvo da dodatno ulepsam i uvelicam tvoj divan dan :) Ljubac najveci za NS iz NI <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joko moje oko , hvala tebi na velikodušnosti a pošto je moj blog i moj prvi blogorođendan i ti ideš u izvlačenje pa srećno, broj 54 :) I molim te jedan spa za mene, plaćam samo da muž prestane da me gnjavi :

      Избриши
    2. Pakujem ja jedan spa i za tebe, ustvari za muza :D <3 :*

      Избриши
    3. Meni SPA njemu peškir hahahahaahahahaha :D

      Избриши
  31. divne nagrade,svaka cast...FB Aleksandra Pantelic volela bih kada bih osvojila nagradu br 5

    ОдговориИзбриши
  32. Divne nagrade kao i uvek.
    fb Marina Suncica
    Prilicno sam sigurna da te pratim i na twitteru i na bloglovinu odavno.
    Veliki pozdrav za tebe i sve najbolje u daljem radu!
    P.S. Znam da ne utice ali meni se najvise dopao Akvabent nagrada jer bas imam zelju da probam i to cudo :)

    ОдговориИзбриши
  33. Wow, cestitam draga, zasluzeno!!!
    Igram se i ja :)
    Mirna, a pratim te i na insta kao kissandmakeup :D sve sam uredno lajkovala :D

    ОдговориИзбриши
  34. Divne nagrade! Nemam twitter i blogvin ali te pratim na instagramu:sakialeka fb profil:Saki Voli Aleka... Srecnooo svima.♡

    ОдговориИзбриши
  35. Super nagrade, volela bih br.1 :)
    fb: Kristina Doživotno
    inst: kristinadjokic1
    tw: Doživotna
    bl: Kristina Đokić

    ОдговориИзбриши
  36. Volela bih da osvojim poslednju nagradu (spa set) :)
    Fb i Bloglovin: Desanka Savic
    Twitter: @dsavic16
    Ig: savicdaca

    ОдговориИзбриши
  37. Koja LEPOTA na jednom mestu! :)
    Prosto ne bih znala a ni mogla da se odlucim...ako budem prava odabrana! :)
    Doduse to mi se nikada nije ni desilo! :) Hahahahha :)
    Tako da je lakse da izbor bude na Vama...ako budem te lude srece! :)

    FB: Katarina Mijatovic

    Sa srecom svima! :)

    ОдговориИзбриши
  38. Ti si neverovatna! Svaka čast! :)
    FB: Ивана Миленковић.
    Svi pokloni su savršeni. Možda bih samo izdvojila Akvabent kao nešto što bih baš volela da probam. :) Srećno svima!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti , potrudila sam se zaista ali sponzoru su neverovatni i velikodušni, uvek puni podrške za mene :) Srećno, tvoj broj je 62 :)

      Избриши
  39. Sve odrađeno sa ovog profila https://www.facebook.com/profile.php?id=1091751815
    Katarina Đurić
    Mislim da su sve nagrade sjajne, tako da bih se obradovala bilo kom poklonu.

    ОдговориИзбриши
  40. Sve odradjeno sa profila Tamaric Bugara,keksici bi mi dobro dosli,ali ako ne moze bilo koji poklon,svi su divni :D

    ОдговориИзбриши
  41. fb slavica caca
    divmi pokloni,tek da kazem volela bih da dobijem anti age kremu Purple....

    ОдговориИзбриши
  42. Prelepi pokloni..
    FB:Tatjana Djuricic- Obodjan,,sve lajkano :)

    ОдговориИзбриши
  43. FB:Milena Marinkovic. Svi su pokloni divni,tesko se odluciti :)

    ОдговориИзбриши
  44. Fb:Verica Belakovic
    Nagrade su odlicne.Svaka cast :) Srecno svima :)

    ОдговориИзбриши
  45. Milomirka Mila Cerovic Sve odradjeno..Svi pokloni su divni.mozda najvise prizeljkujem Femisan A kapi.

    ОдговориИзбриши
  46. milan ivana milic...sve je super..ne bih da biram :))))

    ОдговориИзбриши
  47. Odradjeni koraci iako želim samo jednu nagradu, anti age kremu, Purple rain cosmetics. Valjda ću imati dovoljno sreće i da je i osvojim.
    Slavica Babić

    ОдговориИзбриши
  48. Aleksandra Veselinovic
    Divni pokloni,a najvise zelim haljinu

    ОдговориИзбриши
  49. Prelepi pokloni...volela bih crnu haljinu za svoju cerku,da je obradujem.

    ОдговориИзбриши
  50. Dragana Milovac
    Pokloni su fantasticni :-)

    ОдговориИзбриши
  51. Prelepi pokloni Volela bi Keksice ili Femisan!A i haljina bi dobro dosla za rodjendan

    ОдговориИзбриши

  52. Fb Sanja Pavlovic,nagrade su super...volela bih ili haljinu ili Dermix set...mada sve extra...

    ОдговориИзбриши
  53. Bas dosta nagrada i sve vredne..Predivno :)
    FB Tatjana Cerovic

    ОдговориИзбриши
  54. Učestvujem! :D
    Sve je odradjeno,svi ste lajkovani,neki od ranije neki sada. :)
    Nisam probala ništa od ovoga što poklanjate,sve nagrade su lepe,ali preferiram mazalice za telo i usta.
    p.s.
    Od toliko nagrada valjda će neka da potefi i mene. :D
    :*


    ОдговориИзбриши
  55. Pokloni su divni! Volela bih haljinu ili Akvabent! ;)

    ОдговориИзбриши
  56. FB: Tanya Babjak
    Prelepi su pokloni, meni se najvise dopada Aktivni kiseonik posto vec neko vreme imam zelju da probam :)
    Sve najlepse!
    Pozz

    ОдговориИзбриши
  57. Odradila sve
    fb Angela Kis
    Nagrade su divne volela bih keksice

    ОдговориИзбриши
  58. Bas zanimljiva nagradna igra puna prirodnih poklona, a ja se nadam buteru za telo. Neke stranice sam vec lajkovala, a preostale tek sad. Koliko sam razumela to je samo preduslov za ucestvovanje. :) Pozzz svima koliko vas ima.
    Suzana Rodic (fb)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da poštovana uslov za učestvovanje je lajkovanje svih stranica i javna podela posta, srećno , vaš broj je 96 :)

      Избриши
  59. FB - Marie Ilic
    Sve nagrade su lepe i korisne, puno srece u daljem radu!

    ОдговориИзбриши
  60. Najvise bih volela haljinu a na drugom mestu aktivni kiseonik i prirodni dezodorans Neutral Active 12. :)
    Jelena Djurdjevic

    ОдговориИзбриши
  61. fb Jovanka Calija-Skoro, evo i linka podele
    https://www.facebook.com/jovanka.calijaskoro/posts/10203540272826652

    ОдговориИзбриши
  62. FB Velickovic Sonja,
    sta god,poklonu se u zube ne gleda,he he

    ОдговориИзбриши
  63. Sandra Perkov
    Meni je rodjendan 14.08... taman da mi stigne pokloncic na vreme ;)))
    Od svih ovih fenomenalnih nagrada, najvise mi se dopada spa set :)
    Sve najbolje....

    ОдговориИзбриши
  64. SVE ŠTO DELITE JE PRELEPO...VREDNO I VEOMA KORISNO! :)
    Veće darivanje nisam do sada nigde videla...ni neka velika kompanija ga se ne bi postidela!
    SVAKA CAST! :)

    Fb: Katarina Kaća Borić

    ОдговориИзбриши
  65. Super :) Sve nagrade su super :)
    Fb, Tw: Suzana Petrovic

    ОдговориИзбриши
  66. Na Facebooku, Blogovinu i Google+ te pratim pod imenom Dijana Glišić, dok sam te na Twitteru zapratila odavde @FrozenAngelx . ^_^

    ОдговориИзбриши
  67. Fb ime: Tara Blunt
    Ja bih najradije Feminisan A kapi, jer imam problema sa policističnim jajnicima.
    :)

    ОдговориИзбриши
  68. sve sam odradila kao Renata Dedic.Nagrade su divno i svaka bi dobro dosla po Vasem izboru.

    ОдговориИзбриши
  69. Ja bih poklon Žene sa stilom! ;)
    Jana Alioški

    ОдговориИзбриши
  70. Ljiljana Milovanov
    Purple Rain krema me privlači :)

    ОдговориИзбриши
  71. Ovo igram samo zbog kreme za suncanje koja je potreba mojoj seki. :)) A posto je ona maloletna, eto ja umesto nje. :)
    Pod imenom Danijela Belic sam odradila sve korake, vecina str je odavno lajkovana. :)
    Cestitam na pregledima i na buducem blogorodjendanu! I da ih bude jos vise i vise! <3

    ОдговориИзбриши
  72. Tijana Mladenovic
    Sve nagrade su divne a meni se najvise svidja broj 1.
    tixi80@live.com

    ОдговориИзбриши
  73. Mandarina Mandarina
    mandarinamandarina1988@gmail.com

    sve je fantastično...

    ОдговориИзбриши
  74. Анониман14. јул 2015. 05:50

    Biljana Stevanovic sve stranice su lajkovane :) Svi pokloni su super pa je tesko odluciti se :) Ali ako biram-biram haljinu :)

    ОдговориИзбриши
  75. Dana Veselinovic sve sam lajkovala, procitala blog, koji je odlican .Svi pokloni su super, tako da sam zadovoljna ako bilo koji pokloncic osvojim.Hvala vama i sponzorima <3

    ОдговориИзбриши
  76. Anđelka Vesić
    Volela bih da dobijem akvabent set :)

    ОдговориИзбриши
  77. Slobodanka je moje ime.Bilo koji poklon,svi su zanimljivi.

    ОдговориИзбриши
  78. Svaka cast na nagradama :-) sve korake odradila pod imenom na fb Jelena Aleksic.
    Estar cosmetiks buter ako moram da biram mada je sve super :-)

    ОдговориИзбриши