"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 14. октобар 2015.

Alverde - šampon, balzam i gel za tuširanje


Moj prvi susret sa Alverde proizvodima bio je kada sam dobila sjaj za usne na poklon a zatim sam probala i toniranu kremu o kojoj sam vam pisala ovde. Oba proizvoda su mi se dopala svaki na svoj način i moglo bi se reći da sam uz njih zavolela brend i tako isprobavala jedan po jedan proizvod, kako mi se za koji pružila prilika. Pre ovih o kojm vam danas pišem potrošila sam još jedan gel za tuširanje i on me je zaista oduševio, i ostavio veliki utisak na mene tako da sam poželela da ih probam sve. Ova tri proizvoda sa slike gore dobila sam još letos za svoj rođendan u junu mesecu i tad sam ih odmah  potrošila i nikako nisam stigla da napišem recenziju, ali nikada nije kasno, jako dobro pamtim sve utiske koje su ostavili na mene :).


Alverde ultra sensitive šampon je jedan od onih proizvoda koji mi je najviše prijao ikad. Retko koji šampon mi odgovara baš u potpunosti i zato već imam neka dva, tri proverena koja stalno koristim shodno mogućnostima, a onda sam otkrila i ovaj. Predivan je i nežan prema temenu glave, a kosu lepo snažno i temeljno pere, nakon dva šamponiranja i ispiranja zaista imate onaj predivni osećaj čiste kose. Miris je blag, nežan i prijatan. Šampon ne sadrži boje, parfeme, veštačke boje i konzervanse i napravljen je za veoma osetljivu kožu glave, dakle stvoren za mene. Planiram da nastavim da ga koristim do daljnjeg. Šampon lepo peni, lako se ispira, i ne mrsi kosu.



Pakovanje je od 200ml i može se kupiti u svim dm drogerijama po ceni od oko 300,00 RSD, sve zavisi od aktuelnih akcija.




Alverde balzam za kosu nutricare na bazi badema i argana još jedan proizvod koji mi je izuzetno odgovarao, što me više i ne čudi jer svaki proizvod za kosu koji sadrži argan u sebi meni najviše prija, odnosno mojoj kosi, valjda joj taj sastaojak daje sve što joj je potrebno da bude lepa i negovana. Nakon šamponiranja i ispiranja gore pomenutog šampona nanela bih ovaj balzam na krajeve kose, recimo od sredine ka krajevima i blago umasirala, ostavila da deluje minut, dva i isprala kosu, svi znate da ne mogu duže od 5 minuta da držim išta od preparata na mokroj glavi, ali kod nekih  je i manje od toga sasvim dovoljno da pruže najbolje od sebe. Kosa je nakon upotrebe balzama kao svila, nežna i meka. Proizvođač navodi da je za suvu i oštećenu kosu , moja nije takva a opet mi je ovaj proizvod izuzetno odgovarao. 


Pakovanje je od 200ml može se kupiti u dm drogerijama po ceni od oko 300,00 RSD.


Gel za tuširanje grejp i bambus je jedan sajajan proizvod za letnji period i paklene vrućine, ja sam ga baš letos i koristila i potrošila. Izuzetno osvežava svojim mirisom, opušta vas, a svojom izuzetno bogatom penom detaljno čisti sve prljavštine sa kože. Koristila sam ga tako što bih određenu količinu stavila na svoj tufer i nanosila gel na kožu blago kružnim pokretima. Koža je nakon upotrebe izuzetno osvežena, podmlađena, mirisna i meka. Odličan gel za tuširanje koji je delovao na sva moja čula i izuzetno me opuštao.




Proizvod sadrži 250ml, osvežava kožu a ne isušuje je, hidrira je i čini je mekom. Kao i ostali proizvodi ovog brenda nema sastojaka na bazi mineralnih ulja, sintetičkih boja i konzervana. Cena gela je 200,00 RSD na akcijama sam ponekad viđala i nižu što je za ovakav gel i više nego povoljno, a mesto kupovine naravno dm drogerije.

 *Bitno je napomenuti da su Alverde proizvodi pogodni za vegance i vegeterijance, i da je to sertifikovana prirodna kozmetika dermatološki ispitana.

Da li ste isprobali neke Alverde proizvode za negu kose ili za tširanje, kakva su vaša iskustva?

15 коментара:

  1. Koristila sam gel za tusiranje i odlican je. Slazem se oko mirisa, prelep je i osvezavajuc. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Probala neki gel za tusiranne ali veruj mi da ne znam koji toJedino sto znam da je bio neki vockasti i da sam bila odusevljena...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam pre ovog neki a ne mogu da se setim koji, oba mi se izuzetno dopadaju i odgovaraju mi :)

      Избриши
  3. Koristila sam sampon sa kanom. Prvo me je iznenadila gustina, zatim što manje peni od ostalih, kao i da mi kosa škripi pod prstima.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prvi put čujem da tako nešto postoji veruj, ovaj šampon bi ti sigurno odgovarao nežan je poput nekog bebi šampona, na to me asocira :)

      Избриши
  4. Izgleda da cu da se preselim u dm o.O Nisam obratila paznju na ove stvarcice, da se to promeniti :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj Marina pa ti propuštaš najbolje :). Brzo u jedan DM šoping <3

      Избриши
    2. Sram me bilo! :-) Da se nadovezem na Vanjinu pricu, nekako mi nisu pakovanja privlacna kao neka druga sarena(deriste sam), mozda sam ih zato izbegavala

      Избриши
    3. Ima u tome dosta istine ja Baleu obožavam i zbog pakovanja i kvaliteta ali kako prenost dajem prirodnoj kozmetici tako sam uplovila u Alverde čari :)

      Избриши
  5. Nisam isprobala nista od Alverde proizvoda...U septembru kad sam bila u DM (svega dva puta, cini mi se), privukla su me sarena Balea pakovanja, priznajem, pa na Alverde nisam obratila paznju...Probala bih rado taj sampon. :)

    PS. Marina, ako se preselis u DM pozovi na kaficu, da iskoristim priliku, jer ja ovde nemam DM... :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno probaj odgovarao bi ti sigurno, a znam da bi ti se i gel za tuširanje dopao jer voliš takve mirise voćkaste :)

      Избриши