"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 18. јануар 2016.

LMX - poklon setovi


U zadnje vreme dosta sam vam pisala o našim domaćim proizvodima LMX brend-a i mnogo sam se obradovala činjenicom da dosta vas koristi i voli ove proizvode i da ste se uverili u kvalitet proizvoda uprkos dosta povoljnim cenama, što je samo plus po meni ali različita su shvatanja. Pred novu godinu moji saradnici su mi poslali dva poklon seta, jedan muški jedan ženski. Ovi setovi sadrže gel za tuširanje i dezodorans, idealan su poklon za bilo koju priliku i uz to koštaju svega oko 450,00 rsd, zavisi od prodajnog mesta.


Jedan od predhodnih postova posvetila sam baš gelovima za tuširanje pa ko je propustio može ga pročitati ovde. Ovaj set sam dala bratu da koristi mada se i muž malo posluži, inače sve dele kao i ja sa majkom, pa tako svi uživamo u većini proizvoda koje dobijam na recenzije. Gel za tuširanje kako momci kažu je predivnog onako baš pravog muškog mirisa, vraća snagu i enrgiju posle napornog dana i opušta, može se koristiti i za telo i za kosu, a dezodorans je kako kažu više nego dobar, štiti tokom celog dana od neprijatnih mirisa i sprečava znojenje. Ne ostavlja tragove na odeći, a kada se koristi u kombinaciji sa gelom dobija se pravi efekat i onako puna jačina mirisa i ja kao žena moram reći da je prilično lep i privlačan :).



Pakovanje gela u muškom setu  je od 400 ml a dezodoransa 200 ml.


Ženski set mi se jako dopao, meni malo više gel a mami dezodorans, jer ja sam se u zadnje vreme nešto odvikla od njih koristila sam pretežno roll on, ali moram reći da je izuzetno dobar sa visokom moći zaštite, no ipak mama ga je prisvojila a ja sam ga samo isporbala. Ona ga koristi svaki dan i prezadovoljna je. Kako je ona žena u klimaksu ne prija joj baš svaki dezodorans i ne štiti je adekvatno pa je u ovom našla sve što joj treba i odgovara. Gel za tuširanje je kao i ostali koje sam isprobala, divan, nežan, jako lepo pere kožu tela, blagog je mirisa, i posebno meni bitno nema parabena. Sadrži ulje avokada koje jako lepo hrani suvu kožu u zimskim danima, i aloje veru sa kojom nikad nema greške barem kada sam ja u pitanju, a sam spoj ova dva sastojka je fenomenalan.



U ženkom setu pakovanje dezodoransa je od 150 ml dok je gel isto od 400 ml. Sve ove proizvode možete kupiti i posebno i u poklon setovima.
Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajt http://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Da li ste vi probali nešto od ovog brenda i kakvi su vaši utisci?
*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Probala sam gel i bila prilicno zadovoljna,koza mi je bila meksa,a miris gelova je prelep,mada se meni muski miris cak vise dopao,dezodoranse nisam probala,ali bih volela,neke njihove jesam i svi su mi se dopali.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopadaju gelovi kao i meni i da delimo lepo mišljenje o ovim proizvodima :)

      Избриши
  2. Ja ne odustajem od njihovih stapica i tupfera, a mama od vate :-) Dobro me podseti na Macval cajeve, i oni su odlicni :-) Mogu da te zamislim kako vrckavo pricas ovo za muski lmx da je privlacan :-) P.S. Nadam se da si dobro i da si pozitivna kao i obicno, saljem poljupce i zagrljaje :-* :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja tebe obožavam ali zaista ti si čudo od žene i nadam se da ću te nekad upoznati, obično nemam tu želju, odnosno jako retko se javi za pojedine ljude al ti si totoalni hit i osveženje . A sad da ti odg na komentar haha, gde se seti čaja tokom ovog posta a to da je privlačan miris jeste šta mu ja mogu :D. Obično mi neki muški mirisi budu jaki pa me guše a ovaj nije :). Dobro sam i dobra sam, ne dam se ja :P <3

      Избриши
  3. Lmx koristimo i ja i suprug
    Dezedoransi i kupke su im kvalitetni proizvodi

    ОдговориИзбриши
  4. Meni se gel dopada a ovaj dezodorans ne. Cak mi je muka kad njega nanesem...ni malo mi ne odgovara.

    ОдговориИзбриши