"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 3. фебруар 2016.

Eveline - SPA profesional pistachio & almond


Moji dragi saradnici i drugari iz Eveline Cosmetics Srbija obradovali su me pred novu godinu jednim preslatkim paketićem, i posebno me je oduševilo to što se u njemu našao ovaj proizvod koji je novitet na tržištu i veliko im hvala što su mi pružili priliku da ga isprobam među prvima, velika čast i zadovoljstvo :). U pitanju je body balm iz SPA kolekcije sa mirisom badema i pistaća, zamislite samo taj neodoljivi spoj.


SOS za veoma suvu kožu, 5% Uree. Hidrantni losion sa 5% uree i jedinstvenim aktivnim sastojcima obezbeđuje 24h hidrataciju i štiti od spoljašnjih faktora. Aktivni sastojci: Urea, Shea butter, bioHyaluron kompleks, kokosovo ulje, sojino ulje, ekstrakt Laminaria algi. (izvor).


Moram priznati da prvi put imam problem da vam opišem neki proizvod onako kako zaista to treba da zvuči jer jako je teško ponekad naći prave reči kojima bih vam prenela ustike o nečemu, počevši od mirisa, teksture i samog delovanja. Ovaj body balm ima nesvakidašnji miris, nijedan proizvod do sada koji sam probala nije imao ni približno sličan. Inače sam veliki ljubitelj pistaća i badema, ali njihov spoj u ovom proizvodu je neverovatan. Miris je pomalo slatkast, egzotičan, poseban, vrlo nežan ali ipak ostavlja trag za sobom. Delovanje na kožu mu je fenomenalno, naročito je meni sa suvom i osetljivom jako prijao. Koža je nakon upotrebe totalno oporavljena, hidrirana, ne gubi svoju vlažnost tokom celog dana, meka je poput svile i mirišljava. Ovaj balzam oporavlja ispucalu kožu, sanira perutanje i po meni jako bitna stavka, ne sadrži parabene. Jako je kremast, koža ga momentalno upija ne ostavljajući masne niti lepljive tragove, jedan izvrstan proizvod kao stvoren za ove zimske hladne dane kada je nega suve kože i više nego neophodna, uz to dobijate i vrlo poseban i specifičan miris po kojem mislim da će ovaj proizvod vremenom biti vrlo prepoznatljiv.


Pakovanje proizvoda je od 200ml a cena u DM drogerijama je trenutno 455,00 RSD.

Za sve informacije o proizvodima tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija, kao i njihov sajt http://tradeexpress.co.rs/?lang=sr.

Da li ste probali neki od Eveline noviteta i koji su vaši favoriti uopšteno ? :)

*PR proizvod

8 коментара: