"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 8. фебруар 2016.

Hedera Vita - krema za ruke i nokte & mleko za telo


Dragi moji pratioci svi ste već upućeni koliko volim i koristim proizvode Hedera vita natural cosmetics i koliko mi prijaju u svakom smislu, pa tako rado i pišem o njima. Danas ću vam predstaviti mleko za telo kokos i vanila i kremu za ruke i nokte. Za one koji možda nisu upućeni Hedera Vita kozmetika razvila se na starim farmaceutskim recepturama, prirodnim sastojcima i novim saznanjima u kozmetologiji i tehnologiji. Svi proizvodi izrađeni su po vlastitim formulacijama uz korištenje sirovina prirodnog porekla, a nastaju u dobro organizovanom , malom proizvodnom pogonu. (izvor).


Hedera Vita mleko za telo ima i bogatu kremastu teksturu, pa se lako nanosi i trenutno izaziva izuzetno prijatan osećaj na koži.
Nakon redovne svakodnevne primene ovog mleka, struktura i izgled kože tela se poboljšavj, te ona postaje sjajna, glatka i zategnuta.
Vraća joj se prirodna i zdrava funkcija efikasnog zaštitnika unutrašnje ravnoteže tela.


Mleko za telo se mirisom uklopilo u ceo paketić koji sam dobila na testiranje, većina proizvoda koje sam dobila bila je upravo iste mirisne note, mešavina kokosa i vanile. Pisala sam vam već o spreju za telo i uljanom pilingu. Ovo mleko je izuzetno lagane teksture i predivnog mirisa koji nije jak i otužan baš kao i kod ostalih proizvoda, nego totalno nežan i prirodan a opet ostavlja trag za sobom, to je po meni veliki plus kod Hedera Vita proizvoda, ti prirodni divni mirisi i lagane teksture.  Mleko se lako razmazuje po koži, ona ga odmah upija, ne ostavlja za sobom masne niti lepljive tragove, samo izuzetno prijatan osećaj na koži kao i predivan miris. Lepo hrani i neguje kožu, održava njenu vlažnost a suvu dodatno hidrira.


Pakovanje mleka za telo je od  200 ml i košta 260,00 RSD.



Sa starenjem koža ima tendenciju da gubi svoja prirodna elastična svojstva što rezultira pojavom bora na površini kože. Prirodni sastojci Hedera Vita krema neguju, hidriraju, regenerišu i podmladjuju kožu ruku. Ne dopustite da vase ruke govore o vasim godinama. (izvor).


Krema za ruke i nokte idealna kombinacija za mene u ovim hladnim danima, još kada sadrži pantenol onda je to i pravi izbor, bolje od toga nema. Poznato je svima da imam problema sa izuzetno suvom kožom, ruke su mi naročito ugrožene u zimskom periodu od same hladnoće plus kućni poslovi a nokte većinom sečem do panja jer su lomljivi i listaju se čim prestanem da koristim neka sredtva u tu namenu a sada kada sam krenula u ceo program oko VTO prestala sam da mažem bilo šta od toga, pa mi je ova krema stigla kao spas. Jako je lagana, kremasta, nežnog mirisa, moja koža na rukama je odmah upija i stalno traži još, koristim je barem tri puta dnevno, dobro je utrljam na ruke i nokte i zaista već neko vreme kako je koristim nemam problema ni sa suvom kožom ruku niti sa pucanjem i listanjem noktiju, deluje na oba problema istovremeno. Moje ruke su sada hidrirane, koža osvežena, bez perutanja a nokti su sve jači.


Pakovanje kreme je od 100 ml i košta 190,00 RSD.


Proizvodi se mogu kupiti u Hedera Vita prodavnici u Loznici kao i u DM drogerijama. Za sve informacije o proizvodima tu je zvanična FB stranica Hedera vita natural cosmetics kao i sajt http://www.hederavita.com/.

Da li ste probali već neki od ovih proizvoda i imate li neke svoje favorite ? :).
* PR proizvodi

8 коментара:

  1. Volim kreme koje su osim za ruke dobre i za nokte jer ne moram posebno mazuckati nokte, nego ubijem dvije muhe jednim udarcem :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala nista od Hedera Vita kozmetike, ali vidim da se cesto pominje u poslednje vreme. :) Kokos i vanila, verujem da je miris divan. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno pod hotno nešto da probaš, meni su postali medju omiljenim brendovima, sjajni su :)

      Избриши
  3. Анониман11. март 2016. 07:15

    Ja imam njihovu kremu za lice i odlična je.
    Ako imate vremena uđite na moj blog i pogledajte post. http://stylebynena.blogspot.rs/2016/03/krema-za-suvu-kozu-lica.html

    ОдговориИзбриши