"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 7. јул 2016.

Angel therapy - Provitamine šampon za izuzetno oštećenu kosu


Svi koji me pratite redovno znate da rado isprobavam sve novitete sada već svima poznatog brenda mojih sugrađana Angel therapy i nisam još naišla na proizvod koji mi nije odgovarao, iako ovaj šampon o kojem ću vam danas pisati nije namenjen mom tipu kose, što je lično meni posebno zanimljivo. Radi se o šamponu koji služi za izuzetno oštećenu kosu a moja nije uopšte, ali ipak kosi je ovaj šampon mnogo prijao i načinio je još lepšom nego pre.


Stiglo je rešenje za sve dame, ali i muškarce, koji žele da ubrzaju rast kose, a ne mogu da pronađu odgovarajući šampon. Dobitnu kombinaciju koja prodire u koren dlake čine: ekstakt koprive, pantenol, AD kapi i ricinusovo ulje. Šampon je napravljen po tradicionalnoj recepturi, a za postizanje rezultatata važna je kontinuirana upotreba. (izvor).


Šampon dolazi u lepom pakovanju od kvalitetne plastike i na njmu su naznačene sve informacije o proizvodu, njegovoj upotrebi  kao i sastav. Prijatnog je i blagog mirisa i jako lepo peni, meni je čak prvi šampon sa kojim mi je sasvim dovoljno jedno šamponiranje, ali navika je čudo pa ja to ipak ponovim dva puta. Nežno čisti teme glave i nakon upotrebe ostavlja divan osećaj čistog temena i prelepe kose koja je nežna na dodir, blago lepršava i vidljivo osvežena, barem je tako u mom slučaju.


Mojoj kosi je ovaj šampon daje dodatni sjaj i olakšava mi raščešljavanje, nakon njegove upotrebe dovoljna mi je najmanja do sada količina maske za kosu koju stavim i utrljam samo na vrhove. Iako mi se maska od konoplje jako dopala ostala sam verna prvoj maski i ujedno prvom proizvodu ovog brenda a to je maska macadamia i med. Ona mi pruža apsolutno sve što mi je potrebno i ne nameravam da je menjam, iznova kupujem novu.


Iako ne mogu da tvrdim da ovaj šampon sigurno regeneriše i najoštećeniju kosu, mogu da verujem brendu i rečima proizovođača jer me do sada nikada nisu izneverili i postali su mi omiljen brend kada je nega kose u pitanju.


Pakovanje šampona je od 250ml, a cena mu je 700,00 RSD i možete ga poručiti u inbox stranice Angel therapy. Ne sadrži parabene !



Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda. Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/.


Da li ste već probali ovaj šampon, kako se vama dopao i imate li neki favorit ovog brenda, koristite li njihove proizvode? :).

*PR uzorak

13 коментара:

  1. Baš mi je drago što si našla šampon koji ti odgovara :) Moja kosa je totalno poludila zbog hormona, postala je neukrotljiva i tješim se što je to samo jedna prolazna faza :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskrena da ti budem to je jedino sa čim nemam problema u trudnoći, mislim na kosu, bar za sada, možda zato što sam tu ludu fazu sa hormonima i kosom prošla ranije više puta :).

      Избриши
  2. Nisam nista probala od ovog brenda, ali sam cula da su to ustvari proizvodi Hedera vita, da ih oni pune, a cene su dosta nize nego kod AT.

    Poseti moj blog —> http://frauleind.blogspot.rs/
    Moj fb stranica —> https://www.facebook.com/frauleindblog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hedera Vita ih proizvodi za Angel studio i razlikuju se od baš njihovih proizvoda :)

      Избриши
  3. Ima iste sastojke kao sampon koji sam ja pravila za rast kose koji mi je i pomogao :)

    ОдговориИзбриши
  4. Od ovog proizvodjaca koristim kremu koja mi se bas dopada,a sa kosom nemam bar zasad problema,ali sam evo resila da je pustim,pa cu videti,inace kako me kremica odusevljava,verujem da je i sampon super,i da ono sto meni pored nege mnogo znaci predivno mirise.

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam još uvek probala ništa od ovog brenda, ali planiram da nabavim šampon za brži rast kose. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je ovaj šampon onda pravi izbor za tebe, on pospešuje i rast kose između ostalog :).

      Избриши
  6. Probala sam mleko za kosu i malo je reci da sam odusevljena, a verujem da je sve dobro. Nikad dovoljno novca za kupovinu a potreban mi je sampon s obzirom na moju ostecenu kosu...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šampon toliko dugo traje jer jako lepo peni da vredi svaki dinar jer ćeš zaboraviti kad si ga i kupila :).

      Избриши
  7. Da li postoji proizbod i Wieni da se naruci ili kupi, ner moja cerka duze vreme koristi u Srbiji i prezadovoljna je sa maskom i sampon za rast kose.pozdrav. Mirija

    ОдговориИзбриши