"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 12. јул 2016.

Byphasse - krema i piling za stopala


U predhodnom postu o Byphasse brendu predstavila sam vam njihov fenomenalni tonik za lice sa aloja verom, a danas vam pišem o setu za negu stopala koji se sastoji od kreme i pilinga.



Pravi trenutak blagostanja kod kuće zahvaljujući " Home Spa iskustvu" , prednosti vode sa termalnom poreklom i hidratantnim sastojcima za vašu kožu . Pilinga Byphasse sa česticama  belog peska sa Bore Bore nežno uklanja mrtve slojeve  kože .


Nisam nikada ranije koristila piling za stopala i sada kada sam probala ovaj pokajala sam se, prosto me je oduševio. Koristila sam ga 2 puta nedeljno u proseku i uživala sam u njegovom efektu. Nanela bih ga na čistu kožu stopala, dobro ga utrljala, obukla čarapice i legla da uživam, taj način je lično meni najviše prijao, probala sam i bez čarapica ,i efekat i užitak mi nisu bili isti. Držala bih tako namazana stopala oko 10 minuta, zatim isprala dobro vodom i namazala kremom o kojoj ću vam pisati u nastavku posta. Dok sam držala piling na nogama osetilo se blago zagrevanje što je meni odlično jer imam problema sa cirkulacijom i hladnim tabanima. Nakon tretmana ovim pilingom i masaže stopala kremom za koju je muž zadužen svaki put sam osećala olakšanje u nogama i veliko rasterećenje.




Otkrijte pravi trenutak blagostanja kod kuće zahvaljujući opsegu " Home Spa iskustva" koji kombinuje prednosti vode sa termalnom poreklom za hidrataciju. Udobnost Byphasse kreme za stopala Monoi de Tahiti vlaži kožu i pomaže protiv isušivanja kože stopala. Njegova formula sadrži ureu i glicerin koji donosi mekoću i elastičnost, stopala su mekana i hidrirana.


Ovo je najbolja krema za stopala koju sam do sada imala prilike da probam, i zaista sam uživala u njoj a moja stopala su mi zahvalna na tome. Pogotovo mi je prijala masaža ovom kremom sada u drugom stanju kada nažalost moram puno da ležim i mirujem pa me pored svega ostalog bole i noge i stopala i zbog nekretanja imam većih problema sa cirkulacijom. Nakon pilinga muž bi mi priuštio laganu masažu stopala i listova nogu ovom kremom i ja bih se svaki put osećala bolje, kao preporođena. Pored užitka koji ovaj set donosi, koža stopala je meka, hidrirana i nikad lepša. Oba proizvoda imaju i predivan, prijatan i nežan miris.


Pakovanja proizvoda su od po 150ml i za sada ih još nema u prodaji kod nas pa sam zahvalna kompaniji za pruženu priliku da ih isprobam i uživam. Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Byphasse Srbija kao i sajt http://magiccode.rs/.

Da li ste već imali priliku da isprobate neke Byphasse proizvode i imate li neke svoje favorite?

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Bas si ih lepo predstavila, ne sumnjam da su odlicni i kremica i piling :)

    ОдговориИзбриши
  2. Čim sam pročitala Monoi de Tahiti odmah sam se zaljubila, obožavam taj miris <3 A nisam ni znala da postoji piling za stopala, ali vjerujem da je to odlično, posebno za trudnice kad noge najviše trpe zbog težine :D :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si definitivno moja žena hehe padamo uvek na iste stvari :). Jako mi je prijalo ovo mackanje u mom slučaju zbog puno ležanja pa malo proradi cirkulacija i sve :).

      Избриши
  3. Kao i uvek odlican post, sve si lepo objasnila :)

    missymj.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam ih probala,ali bih bas volela,verujem da bi mojim stopalima bas odgovarali.

    ОдговориИзбриши