"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 30. јул 2016.

Galafarm - Mum Care krema za redukciju celulita i strija


Pre izvesnog vremena stupila sam u kontakt sa kompanijom Galafarm i dobila na testiranje predivan paket proizvoda. Našla se tu cela linija za bebca kojeg očekujemo ali i ova predivna krema za mene, kao i još neki proizvodi koji će mi koristiti tokom dojenja. Danas ču vam predstaviti Mum Care kremu za redukciju celulita i strija koju sam potrošila.


*Par rečenica o Galafarmu:
Galafarm je proizvodna kompanija za kozmetičke, dijetetske, herbalne i OTC proizvode,
i opremljena savremenom tehnologijom za proizvodnju u čistoj sredini kako bi se omogućio najbolji kvalitet za naše proizvode. Svi proizvodni procesi se kontrolišu od strane visoko obrazovanih lica koji svakodnevno primenjuju svoje znanje i iskustvo.
Galafarm Beograd je ekskluzivni uvoznik i distributer Galafarmovih proizvoda na Srpskom tržištu od 2004. godine. Naši proizvodi su lako dostupni na srpskom tržištu i predstavništvo se brine da ih što bolje predstavi preko raznih marketing aktivnosti. Galafarm je proizvodna kompanija za kozmetičke, dijetetske, herbalne i OTC proizvode. Galafram proizvodi sledeće forme proizvoda: TEČNE forme, POLUČVRSTE forme, ČVRSTE forme i kapsule. (izvor).


Sensilis MAM CARE je prirodna kozmetička linija prilagođena tretiranju promena na koži sa kojima se suočavate u toku trudnoće i posle porođaja.
- Omogućava intenzivnu hidrataciju kože i vidljivo poboljšava čvrstinu i elastičnost kože.
- Sprečava nastajanje strija i smanjuje mogućnost pojave celulita
- Preporučuje se za česte i velike promene telesne težine posebno u toku trudnoće i posle porođaja. Kolekcija koja će obezbediti maksimalnu negu Vaše kože, mekoću i zaštitu od sušenja i pucanja. (izvor).


Iako nikad nisam imala puno problema sa celulitom ipak se pojavio u nekom periodu kada sam pila mnogo hormonalnih terapija i kada sam se naglo gojila i mršavila po par kg na svakih mesec - dva dana a takođe sam u tom periodu mnogo ležala i nisam se kretala. Tada su se pojavile linijice i par rupica kojima se nisam obradovala. Probala sam par proizvoda za saniranje toga iako nisam bila mnogo uporna neki su malo pomogli neki uopšte. Pre ovog o kojem vam danas pišem koristila sam jedan drugi koji je dosta pomogao ali o njemu u narednom postu. Ova kremica o kojoj danas pišem služila mi je tokom skoro dva meseca mojih trudničkih dana, iako pakovanje deluje maleno krema se jako lako i lepo razmazuje na ugrožene delove a koža je brzo upija. Ima blag miris i isto tako je blaga i nežna prema koži a opet snažno deluje u svojoj nameni a to je borba protiv strija i celulita u trdnoći.


Pošto ja ležim i mirujem od prvog dana trudnoće a sada ulazim već u osmi mesec to je jako mnogo nekretanja i svega lošeg što se nakupi kao posledica toga, no uz ovu kremu ja niam primetila za sada nikakva pogoršanja u vidu celulita i strija, čak mi je sanirala neke sitne linijice koje sam imala sa spoljne strane butina. Strije se na tom području nisu ni pojavile i nadam se da će tako i ostati. Uz ovu kremu moj saveznik je svakako bila Prolom voda koju pijem u proseku i po 3 l na dan kao i zdrava ishrana na koju sam navikla sa tim što sam na silu morala da ubacim dosta mesa i nekih stvari koje ranije nisam rado jela, pogotovo kada sam u sedmom mesecu saznala da sam i anemična, no to ipak nije uticalo na pojavu celulita uz redovnu upotrebu ove kreme, tako da planiram da kupim još jednu do kraja trudnoće, da ne rizikujem. Bez obzira na sve mislim da nijedna devojka niti žena ne voli da ima celulit i strije, jer ja se ipak nadam da će sve proći ok pa da ću sa bebcem ići na neko brćkanje kad dođe vreme za to :).  Pakovanje kreme je od 100ml a cena je oko 600,00 RSD.


Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Galafarm kao i sajt http://www.galafarm.com.mk/srb/index.php.

Da li ste probali neki proizvod iz ove linije ili uopšteno neki Galafarm proizvod i kako ste vi bili zadovoljni? 

*PR proizvod

6 коментара:

  1. Nazalost nisam, ali nakonovog posta sigurno hocu!

    ОдговориИзбриши
  2. Koristila sam Sensilis- Lanolin kremu, za ragade nastale zbog sisanja, i posle prvog mazanja je prošlo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Dobila sam dve kremice u te svrhe a pisaću kad dođe vreme i utiske o njima, drago mi je da pročitam tvoje pozitivno iskustvo :).

      Избриши
  3. Nisam koristila,doduse nisam ni znala dosad za ove proizvoide,mada sam dosta toga u ovoj nameni koristila.

    ОдговориИзбриши