"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 10. јул 2016.

LMX - novi gelovi za tuširanje i puder za stopala


LMX brend je nedavno na tržište izbacio neke novitete i vrlo sam srećna što sam odmah dobila priliku da ih isprobam, odnosno i muž i ja, jer se radi o dva muška i dva ženska proizvoda. Na testiranje stigli su nam novi gelovi za tuširanje i puderi za stopala.


Gel za tuširanje Everest
Formula snažnog i osvežavajućeg mirisa neguje vašu kožu i vraća joj vlagu. Bez dodatih parabena i boja. Namenjen je svim tipovima kože, sa dodatkom ulja pamuka.



Iako su svi gelovi za tuširanje koje smo muž i ja do sada probali od LMX brenda zadovoljili naše potrebe i odgovarali nam, muž se ovim do sada najviše oduševio. Prvo mu se dopao osvežavajući miris koji se dugo zadržava na koži, i kako kaže čini da se oseća lepo i energično tokom celog dana, a zatim mu se dopao i zbog nege kože koju gel pruža. On ga je probao i kao šampon za kosu i to mu se takođe pokazao odlično, ne masti kosu i ne stvara perut. Pakovanje gela je od 500ml.


Gel za tuširanje Touch of Orient
Formula snažnog mirisa neguje Vašu kožu i vraća joj vlagu. Sa dodatkom ulja makadame, namenjen je ženama za svakodnevnu upotrebu.



Predivan miris macadamie je ono što je mene prvo osvojilo kada je ženski gel za tuširanje u pitanju. Jako lepo neguje kožu, potrebna je mala količina gela da se nasapunja celo telo, nakon tuširanja osećam se sveže i okrepljeno. Koža je meka na dodir i nežno miriše tokom celog dana. Pakovanje je takođe od 500ml, a cena gelova je oko 140,00 RSD.



LMX puder za stopala čuva zdravlje kože vaših stopala i sprečava prekomerno znojenje nogu. Deluje kao prirodni konzervans, onemogućava razvoj gljivica i bakterija.


Moram biti iskrena nisam nikad imala problema sa znojenjem stopala niti išta slično pa nisam ni merodavna da pišem o ovom puderu, ali zato ga je muž odmah isprobao i zavoleo nakon dva korišćenja. Zbog posla je po ceo dan u obući koja često nije prigodna vremenskim uslovima napolju pa tako nekad u sred leta mora da nosi radne cipele i tu nastaju razne nelagodnosti, znojenje stopala kao i oštećenja na koži. Puder je nanosio ujutru na čista stopala pre odlaska na posao i primetio je velike promene već posle nedelju dana, stopala su se manje znojila, koža se nije dodatno ljuštila, tako da je vrlo zadovoljan ovim proizvodom i nastaviće da ga koristi. Pakovanje pudera je od 100g, a cena mu je oko 150,00 RSD, postoji za muškarce i za žene posebno, u našem slučaju oba će potrošiti muž :).



Za sve informacije postoji zvanična FB stranica LMX brend kao i njihov sajthttp://www.lomax-company.com/. Inače Lomax kompanija pored LMX brenda proizvodi i Kosili proizvode za decu i Deft proizvode za čišćenje a distributeri su i za MCvities, Perla, Daca, Macval i tako dalje.

Koji su vama omiljeni LMX proizvodi i da i ste isprobali ove novitete već?

*PR proizvodi

10 коментара:

  1. Nisam probala ove nove, ali sam stare koristila, bas sada imam Aloe Vera sa uljem avokada, zadovoljna skroz. Suprug ima Vision sa dodatkom ulja pamuka, takodje je i on zadovoljan :)

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post,svidja mi se :-) sta znaci pr proizvodi?
    ilofashion5.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :). PR proizvodi znači da sam ih dobila na probu odnosno testiranje od odredjene kompanije :)

      Избриши
  3. ove nisam probala,ali jesam puno drugih od LMX-a kvalitetni su,lepo mirisu,a i nisu mnogo skupi.

    ОдговориИзбриши
  4. Nove gelove probala nisam a starima sam odusevljena. Puder je savrsen...koristi ga moja sestra jer bas ima probleme sa znojenjem i odusevljena je. Nije njen problem u potpunosti otklonio ali je umanjio znojenje. Divno mirise...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni su svi gelovi do sada odgovarali što je baš retkost, a puder koristi moj muž i zadovoljan je :).

      Избриши