"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 14. јул 2016.

Ziaja - Body Lotion & Creamy shower soap silk


Pre nekog vremena dobila sam ova dva predivna Ziaja Srbija proizovda na testiranje i jako im se obradovala, jer sam ranije imala priliku da probam neke testere kao i kremu za ruke i jako sam bila zadovoljna njihovim efektom. Danas ću vam predstaviti losion za telo i kremasti gel za tuširanje koje sam koristila u predhodnom periodu.


Ziaja Ltd. je proizvođač farmaceutskih i visoko kvalitetnih kozmetičkih proizvoda za negu lica, tela i kose. Ziaja je porodična kompanija, osnovana 1989. godine u Gdansku (Poljska) od strane bračnog para, farmaceuta Aleksandre i Zenona Ziaja. Svi naši proizvodi su na bazi prirodnih sastojaka biljnog i biotehnološkog porekla. (izvor).


Losion za zaglađivanje kože sa ceramidima i šea maslacem za osetljivu i grubu kožu. Poboljšava zaštitnu funkciju kože i obnavlja hidro-lipidni sloj. Sprečava dehidraciju. Povećava nivo vlage kože za 31%. Koristi se tako što se nanese na čistu kožu i lagano masira.


Losion za telo mi je jako odgovarao, imam osećaj kao da su ga pravili za mene i za potrebe moje kože pogotvo sada kada sam u drugom stanju i moja koža zahteva duplo više nege i hidratacije, jer je ostala suva kao i ranije sa tim što imam osećaj da je još suvlja i da upija mnogo više nekog proizvoda nego pre. Losion sam koristila u kombinaciji sa kremastim gelom za tuširanje i tek tada su efekti na kožu bili neverovatni, a moja koža bi dobila sve što joj je potrebno u toku jednog dana, i negu i hidrataciju a ja pravi pravcati užitak u mirisu i osećaju koji proizvodi ostavljaju na koži.


Losion je izuzetno kremast, ali nije mastan, lako se i lepo razmazuje i koža ga brzo upija. Losion je od 400 ml, a pakovanje kvalitetno i praktično, sa pumpicom što je po meni uvek prednost. Redovna cena mu je 455,00 rsd a trenutno je na akciji u DM-u pa požurite po svoj primerak.


Kremasti gel za tuširanje sa svilenim proteinima, nežno čisti kožu čineći je mekom i glatkom, efikasno je hidrira i ostavlja predivan miris za sobom.


Kremasti gel za tuširanje stvara izuzetnu penu sa samo par kapi proizvoda, koristim ga u kombinaciji sa prirodnim Neroli sunđerom, predivno i nežno masira kožu tela, dok prijatan miris opušta tokom tuširanja i telo i um. Koža je nakon tuširanja meka, baršunasta i mirisna a u kombinaciji sa gore pomenutim losionom ona odiše svežinom, hidrirana je i zadovoljna.


Proizvod ne sadrži parabene, pakovanje je od 500 ml a cena mu je 349,00 RSD.
Za sve informacije posetite zvaničnu FB stranicu Ziaja Srbija kao i sajt http://ziaja.com/.

Da li ste isprobali neke Ziaja Srbija proizvode i da li su vam se neki izdvojili kao favoriti?

*PR proizvodi

8 коментара:

  1. Koristila sam gel za tuširanje sa mirisom kokosa i bio je baš lep :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ja nikako da se nađem s Ziaja proizvodima. Imala sam onaj dvojac a arganom i nisu mi bili nešto pa mi je drago što si zadovoljna s ovim svojim dvojcem :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš me čudi za argan da ti nije odgovarao mada nisam probala pa ne znam , pored ovog probala sam kremu sa kozijim mlekom i bila mi je isto super.

      Избриши
  3. Nisam probala,ali na osnovu tvog posta zaista deluju primamljivo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da mame samo mirisom a onda kad probaš zavoliš ih, makar je to bio sliučaj kod mene :).

      Избриши
  4. Imam gel za tusiranje sa narandzom. Miris je prelep i odlican za letnje dane. :)

    ОдговориИзбриши