"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 28. октобар 2016.

Kosili - deterdzent i omekšivač za veš za osetljivu kožu beba


Puno puta sam vam pisala o divnim domaćim i pristupačnim proizvodima LMX brend-a koje proizvodi Lomax kompanija, a ovaj put vam predstavljam 2 proizvoda svima dobro poznatog Kosili brenda za bebe čiji ova kompanija uvoznik. Pisaću vam o deterdzentu i omekšivaču za veš za nežnu i osetljivu kožu naših beba.Kosili tečni deterdžent za pranje odeće
Kosili deterdžent je posebno namenjen pranju dečije odeće.
Efikasno uklanja mrlje i otklanja dugotrajne neprijatne mirise.
Skin friendly, prilagođen je osetljivoj i nežnoj dečijoj koži.
Ne sadrži boje i blagog je mirisa.
Može se koristiti za mašinsko i ručno pranje odeće.
Broj standardnih mašinskih pranja: 18
Najbolje ga je koristiti sa Kosili omekšivačem (izvor).


Sa ovim deterdzentom sam izuzetno zadovoljna, preporučila bih ga svim mamama širom sveta, pa čak i odraslima koji imaju osetljivu kožu i koji su alergični ili preosetljivi na neke praškove za veš. Deterdzent predivno i temeljno pere bebi odeću, kako mašinski tako i ručno. Veš je izuzetno svež, lako se i brzo pegla, miris je očaravajuć i nežan pogotovo kada se koristi u kompletu sa omekšivačem, miris koji me vraća u detinjtvo. Pakovanje je od 1000 ml i dovoljno je za 18 pranja a cena u DM drogerijama je oko 425,00 RSD.


Upotrebom Kosili omekšivača bebina odeća ostaje meka, nežna i mirisna a vlakna i boje su ne oštećeni.
Savršen je za osetljivu kožu beba i za ljude sklone alergijama i dermatološki je testiran.
Skin friendly, rizik od iritacija i alergija sveden je na minimum.
Može se koristiti nakon mašinskog ili ručnog pranja odeće,
pri čemu broj standardnih mašinskih pranja iznosi 30. (izvor).


Ovaj omekšivač je najnežniji i najmirisniji koji sam do sada ikad imala prilike da probam, bebin veš je mekan poput svile, svež i miris se zadržava dugo, idealan spoj uz deterdzent ja ih nikako ne bih razdvajala jer mislim da učinak nikako ne bi bio isti. Najvažnije kod ovog dua je to da nema neželjenih efekata na nežnoj bebinoj koži od prvog dana, nema osipa, ojeda, svraba, ja ću nastaviti da ih koristim i nemam nameru druge ni da probam :). Cena omekšivača je oko 209,00 RSD u DM drogerijama gde su ovi proizvodi često na akcijama, takođe se mogu naći u pojedinim Univerexport i Roda objektima.


O Kosiliju:
Kosili je dobro poznato ime generacijama mama i beba.
Kada kažemo Kosili, pomislimo na nežnost, zdravlje, bezbednost. Oživimo onaj omiljeni miris detinjstva koji potom počinje da budi samo najlepše emocije.
Kosili bebi kozmetika, uz koju smo srećno odrastali, sada je tu i za vaše mališane.
Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima lekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, lepršava i naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.(izvor).

Za sve informacije postoji zvanični sajt http://www.kosili.rs/. Nedavno mi je stigao na poklon i divan paket Kosili proizvoda za negu bebica pa kako šta isprobamo i potrošimo ići će i recenzije.

Da li vi koristite Kosili za svoje mališane, da li ste probali ovaj deterdzent i omekšivač, i kakvi su vaši utisci? 
*PR proizvodi

5 коментара:

 1. Super post. Nedavno sam na preporuku kupila omeksivac i prezadovoljna sam. Cak i neke moje stvarcice operem njime.
  http://milanasweetlife.blogspot.rs/
  https://www.instagram.com/milana_mima/
  https://www.facebook.com/milanasweetlife/

  ОдговориИзбриши
 2. Pre svega Lomax nista sam ne proizvodi nego uvozi drugih zemalja ili kupuje odredjene stvari nasih ne mnogo poznatih proizvodjaca pa na njih lepi svoj LMX brand. Naravno, Lomax ne moze ni Kosili proizvode da uvozi jer je to vec srpski proizvod koji je nekad (ako se dobro secam) proizvodila Nevena Leskovac.

  ОдговориИзбриши