"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 5. децембар 2016.

Nuna Nai - Zeka zvezdica


U nekom od predhodnih postova predstavila sam vam proizvode iz programa za decu koje sam dobila od mojih dragih prijatelja Nuna Nai , post možete pogledati ovde, a u međuvremenu na moju adresu stiglo je i ovo prestako ćebence Zeka Zvezdica u nameri da moj Ivan bude maneken i slika se u njemu za novi katalog, sliku možete videti gore, Ivan je u periodu poziranja imao svega 3 nedelje :). Inače više o samom brendu možete pročitati ovde.


Omogućite udobnost Vašoj novorođenoj bebi dok spava. U udobnom, pamučom zeki za spavanje neće joj biti ni hladno ni vruće, nogice i rukice su zaštićene od hladnoće, a Vi nećete brinuti da li se beba otkrila. Interesantan dizajn zeke zvezdice činiće Vašu bebu još slađom.

Dostupne su u bojama: siva, roze, žuta, petrolej, koral, melirano plava.(izvor).


Mene je ovaj proizvod podsetio na one čuvene dzakove za spavanje beba koji su lično meni za sada još vrlo nepraktični i moj bebac se buni kada ga stavim u dzak, a na primer za ovu zekicu se ne buni, čak se umiri u njoj i voli je. Dobra stvar je što je on u njoj lepo ušuškan i nema otkrivanja noću, a inače sa tim vodimo najveću bitku od starta a sada kada ima već 2 meseca, ako nije u zeki zvezdici on se em otkriva stalno em se okreće ko čigra i zateknemo ga kad nas probudi skroz sa druge strane kreveca, dok mu zekica to onemogućava i zato je ja lično obožavam.


Zeka zvezdica napravljena je od divnog pamuka, ima čak i kapuljačicu pa sam je ja koristila i za izlaske napolje umesto skafandera dok još nije bilo jako hladno.




Zekicu perem mašinski, izuzetno je kvalitetna, ne skuplja se, nit se širi, ne gubi boju i ne menja prvobitan oblik i nakon čestog pranja.


Ako vam se ovaj proizvod dopada možete ga naručiti ovde po ceni od samo 1190,00 RSD, vrlo povoljno sa obzirom na kvalitet i pogodnosti koje pruža vašem detetu uz moderan dizajn.
O jastuku sa slika istog brenda takođe sam vam pisala ovde.


Za sve informacije tu je Fb stranica NunaNai kao i zvanični sajt http://www.nunanai.rs/. Takođe sve proizvode možete kupiti u online prodavnici TV Shop kao i u njihovim maloprodajnim objektima.

Kako vam se dopada ova stvarčica i koristite li i vi neke slične? :)
*PR proizvod



2 коментара:

  1. Zeka zvezdica deluje jako praktično i, da sam tada znala da postoji, verovatno bih poželela da imam nešto ovakvo dok su mi deca bila mala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je super stvarčica, ne znam šta bih bez nje sa ovim mojim malim nemirkom, igra fudbal i u snu :).

      Избриши