"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 29. децембар 2016.

ZAFUL - Long Fringe Bodycon Dress & Triangle Rhinestoned Pendant Wedding Jewelry Set


Ovaj mesec sam dosta toga dobila sa sajta Zaful o nekim stvarima već sam vam pisala a sada je ostalo da vam predstavim haljinu koja me je oduševila i nakit koji sam izabrala, moram reći da mi je to bilo vrlo teško jer je ponuda ogromna a svaki komad prelep na svoj način.


U prvom planu je naravno ova neobična predivna crna haljina koja je na izgled jednostavna ravna crna, ali detalj u vidu resica preko celih rukava daje joj neku specifičnost i razlikuje se u moru drugih malih crnih haljina. Kako sam neko ko voli sve što ima resice poludela sam kad sam je ugledala i naravno odmah poručila, no stigla mi je za broj veća ali me to neće sprečiti da je nosim, naći ču neki način da to prikrijem da se ne primeti, što sam na slikama svakako uspela, bravo za muža fotografa.


Long Fringe Bodycon Dress





Haljina je udobna, mekana, pamučna i kvalitetna, trenuta cena joj je $23.99 i možete je poručiti ovde. Uz ovu haljinu svakako treba da ide neka jača i efektna šminka po meni no to je za ovo fotkanje izostalo iz opravdanih razloga, a i tu sam da vam predstavim pre svega robu a ne sebe i  šminku :).

Triangle Rhinestoned Pendant Wedding Jewelry Set

Ovaj predivni set nakita koji se sastoji od ogrlice i mindjuša osvojio me je na prvi pogled. Deluje diskretan i ne previše napadan a opet dovoljno svetlucav i predivan da obasja svaku odevnu kombinaciju. Ja lično jako volim ovakav nakit i dopada mi se kako mi stoje takvi setovi.




Ovaj set sada košta $5.84 i možete ga poručiti ovde. Nova porudzbina je već izvršena i sad mi ostaje da čekam da stigne u narednih mesec dana pa nastavljamo sa postovima kad je reč o sajtu Zaful.


Zaful Facebook: https://www.facebook.com/Zaful/?fref=ts
Zaful Instagram: https://www.instagram.com/zaful/
Zaful sajt: Zaful.com

Kako vam se dopadaju haljina i nakit koje sam odabrala ovaj put? 

7 коментара: