"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 11. март 2017.

Gamiss - Metal Buckle Straps PU Leather Handbag

Metal Buckle Straps PU Leather Handbag



Ovaj put sa sajta Gamiss.com naručila sam jednu torbu koja mi se jako dopala na prvi pogled i odlučila sam se baš za nju jer nemam već sličnu boju, iako modeli torbi su mi većinom isti. Volim provereno, naručujem sigurno, ne volim da se iznenadim porudzbinom. Zna se kod mene kada biram torbu ona mora biti velika i mora imati dosta pregrada, uz to ja volim torbu da nosim u ruci za ručke ali uvek uz svaku dobijem i kaiš za rame što je veliki plus.



Torba je jako lepa, kvalitetna, ima dosta preglrada, ono što je svakoj ženi bitno. Lako se održava dovoljno je prebrisati je vlažnom krpom. Birala sam je za predstojeće proleće i leto da mi se slaže uz sve odevne kombinacije mada planiram još jednu sličnu belu neki nardni put da poručim.


Torba je sad na sniženju i njena cena iznosi $23.87 umesto 45 dolara pa iskoristite popust i priliku da je poručite ovde. Za sve ostale porudzbine posetite sajt Gamiss.com.
Haljina sa slika ovde.

Kako se vama dopada ova torba?


4 коментара:

  1. Ova torba i nije bas po mom ukusu i sumnjam da bih je ja nosila, ali mi se jako dopada nacin na koji si je ti iznela i nacin na koji si nam je prezentovala! Odlicna recenzija, zaista.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Polako se pripremaš za lepo vreme i šetnjice. Drago mi je da si pronašla torbu koja ti odgovara. I ja sam veliki probirač kada su torbe u pitanju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja se uveliko pripremam za leto samo još da nam dođe što pre , hvala na komentaru :).

      Избриши