"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 29. март 2017.

Kosili - Nova zelena kolekcija All natural

izvor slike
All Natural Kosili zelena kolekcija, sa 97% netretiranih prirodnih sastojaka, namenjena je osetljivoj koži beba i onih malo starijih. Dermatološki i klinički su testirani, a sadrže biljne ekstrakte kamilice, komorača, matičnjaka, hmelja, hajdučke trave, imele i aloe vere. Čisto kao priroda! (izvor).


Moji dragi drugari iz Lomax kompanije poznatiji po brendu LMX su proizvođači za Kosili, koji se inače proizvodi po licenci Grether AG, poslali su mi posle paketa dobro poznatog plavog Kosilija jedan divan set novog zelenog, ovom prilikom im se još jednom zahvaljujem. NOVA Kosili All Natural bebi kolekcija sa izuzetno blagom formulacijom sadrži 97% prirodnih sastojaka.
Kosili All Natural proizvodi: sadrže 97% prirodnih sastojaka, ne sadrže paraben i veštačke boje
dermatološki su testirani, veoma nežni za kožu, oči i vlasišta. Kosili All Natural proizvodi su namenjeni: bebama, majkama i trudnicama, odraslima sa osetljivom kožom, svim starosnim grupama.





Kosili bebi šampon i kupka za kosu i telo sa blagom formulacijom koja sadrži 97% prirodnih sastojaka. Namenjena je za kupanje ali i za pranje kose i nežne kože bebine glave.

Svi koji su navikli na standardni stari dobri plavi Kosili su verujem pomislili da ništa bolje, mirisnije i nežnije ne postoji kada je nega njohovih najmlađih u pitanju. Ja sada moram da im javno saopštim da se ipak pojavilo nešto takvo na tržištu posle mnogo mnogo godina, u pitanju je novi Kosili all natural. Na testiranje dobila sam šampon, kupku i šampon i kupku u jednom proizvodu, sa sva tri proizvoda sam prezadovoljna. Miris je onaj isti prepoznatljiv koji nas sve vraća u detinjstvo ali je formulacija proizvoda još lepša, nežnija, sa čak 97% prirodnih sastojaka.


Šampon i kupka, dva proizvoda u jednom što je morate priznati vrlo praktično, posebno pogodno pakovanje za neka putovanja. Proizvod nežno peni i predivno čisti nežnu bebinu kožu a kosicu temeljno pere čuvajući nežno teme bebine glave. Kosica je nakon upotrebe meka i sjajna, a koža mirisna i čista.


Pakovanje je od 200ml a cena se kreće od 170,00-260,00 RSD, zavisi od prodajnog objekta.


Kosili all natural kupka neguje i štiti osetljivu kožu, za sve mališane kojima je potrebno posebna nega i za decu sa vrlo osetljivom kožom, ali i za nas odrasle što da ne. Jako lepo peni ukoliko vaša beba voli bogatu penu da se brćka, sa jednim čepom kupke pena bukvalno prekrije celo koritance a miris se širi po celom stanu. Beba je nakon kupanja mirisna, čista i vesela, opuštena i spremna da utone u miran san. Kupka neguje kožu, hidrira, nakon par kupanja koža je sjajna i baršunata, mekša nego pre ako je to moguće kod bebeće kože uopšte :).


Pakovanje kupke je od 200ml a cena se kreće od 170,00-260,00 RSD, zavisi od prodajnog objekta.


Kosili all natural šampon čisti kosu i olakšava češljanje dajući joj mekoću i sjaj. Sadrži biljne ekstrakte komorača, kamilice, matičnjaka, hmelja, hajdučke trave, imele i Aloja vere.  Nežno i temeljno čisti kožu glave i kosicu a ujedno ima i jako snažno delovanje da kosa postane nakon jednog pranja mekša, razdragana i potpuno čista, spremna za pravljenje raznih frizurica.


Šampon je u pakovanju od 200ml a cena mu se kreće od 170,00-260,00 RSD, zavisi od prodajnog objekta.


Novi Kosili proizvodi mogu se kupiti u sledećim objektima Merkator, Dis, Univer, Deleze, Super Vero.. Takođe podsetite se predhodnog posta o standardnoj plavoj Kosli kolekciji kao i recenziju mog omiljenog deterzenta i omekšivača za veš.

O Kosiliju:
Kosili je dobro poznato ime generacijama mama i beba.
Kada kažemo Kosili, pomislimo na nežnost, zdravlje, bezbednost. Oživimo onaj omiljeni miris detinjstva koji potom počinje da budi samo najlepše emocije.
Kosili bebi kozmetika, uz koju smo srećno odrastali, sada je tu i za vaše mališane.
Proizvedena prema tradicionalnoj švajcarskoj tehnologiji koja garantuje kvalitet, sa ekstraktima lekovitih biljaka, bez parabena, blaga je, lepršava i naravno, savršenog, svima dobro poznatog mirisa.(izvor).

Za sve informacije postoji zvanični sajt http://www.kosili.rs/ kao i FB stranica Kosili Srbija.

Da li ste možda već isprobali novi zeleni Kosili i kavi su vaši utisci? 
*PR proizvodi

11 коментара:

  1. Zeleni nisam probala,ali plavi je odlican,pa tek onaj prepoznatljiv miris,miris detinjstva,svi su proizvodi divni.

    ОдговориИзбриши
  2. Nismo još uvek ništa isprobali od ove zelene linije, ali naredna kupovina će sigurno sadržati bar neki od ovih proizvoda. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Poštovana nemam običaj da pišem takve postove ali sa vremena na vreme predstavim neke novitete koje sam dobila ili kupila, možda bude uskoro mada su mi sada skoro svi noviteti vezani za bebeći program :).

      Избриши
    2. I ja imam bebu i zato se i radujem svakom tvom novom postu :))

      Избриши
    3. To mi je mnogo drago da pročitam, ljubite bebicu <3

      Избриши
  4. Turci sad proizvode KOSILI !!!! a ovi nasi moroni to uvoze !!!!
    jaoooo Srbijo ubi se !!!

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala zeleni sampon ali sam probala zeleni puder. Puder kao i svaki puder, nema sta da se posebno opise ali ono sto me fasciniralo je MIRIS, mirise sto puta lepse od plavog i roze pudera, predivan miris. Jedino su mi neprakticna nova Kosili pakovanja, konkretno puder ne moze da se zatvori i prosipa se, isto mi ne odgovara ni novo pakovanje sampona. Nadam se da zelena kupka mirise dobro kao zeleni puder

    ОдговориИзбриши