"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 8. март 2017.

Zaful - Blue Tassels Plunging Neck Sleeveless Dress - Blue

Blue Tassels Plunging Neck Sleeveless Dress - Blue



Ja sam neko ko mnogo voli haljine, letnje, lepršave, šarene ili jednobojne, svih dužina, i neko sam ko voli resice gde god se one našle. Volim kad haljina ima otvor na leđima, neki detalj, nešto neobično, ali dekolte ne volim niti sam ikad volela. Ova haljina ima sve što volim i obožavam osim tog jednog detalja, ali nisam joj mogla odoleti i poručila sam je, neka mi se nađe i jedna dekoltirana u ormanu, zašto da ne.



Kao što vidite na slikama jako je neobična, može da se nosi grudnjak ispod nje, ali i ne mora, medjutim kada ga ne nosite viri malo nekih delova koji nisu prikladni da vire, bar ne po mom ukusu, pa i sa grudnjakom može biti fora, ali sam ja ipak smislila još bolji način a to je da je da se nosi sa onim uloscima za grudi u boji koze, ili u brushalteru iste boje, možda čak i sa onim što ima silikonsku traku nazad i umesto bretela. Kako god ko voli može da kombinuje, ja sam za slikanje izabrala crni grudnjak da možete što bolje da uočite svaki detalj ove haljjine, ima ih dosta.









Haljina je lagana i vrlo prijatna za nošenje, nigde ne žulja i ne steže, kako ja nosim našu M veličinu ovde uzeh L kao i uvek i odgovara mi čak mi je malo i komotnija pošto sam počela da gubim cm nakon porođaja. Jedino što nedostaje uz ovu haljinu jeste malo šminke, ja to za ovaj post nisam nikako uspela ali nećete zameriti.



Cena haljine je $32.99 i možete je poručiti ovde. Za sve informacije i porudzbine tu je sajt Zaful.com.


Zaful Facebook: https://www.facebook.com/Zaful/?fref=ts
Zaful Instagram: https://www.instagram.com/zaful/
Zaful sajt: Zaful.com


Kako se vama dopada ova haljina?

2 коментара: