"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 19. јун 2017.

Banggood - Women Summer Wedge Sandals Fashion Low Heel Casual Rhinestone Slip On Sandals Shoes

Women Summer Wedge Sandals Fashion Low Heel Casual Rhinestone Slip On Sandals Shoes

Pre izvesnog vremena kontaktirali su me ljudi sa sajta Banggood povodom saradnje i ja sam je prihvatila. Za početak napisala sam vam svoju listu želja a danas vam predstavljam sandale koje su mi stigle sa ovog sajta.



Sandale su mi se svidele na prvi pogled i učinile mi se vrlo udobnim pre svega, uz to želela sam i jedne ovakve u svojoj kolekciji, blještave, svetlucave, što da ne. Inače volim sve u boji srebra i mislim da ove sandale mogu lako da se uklapaju uz razne odevne kombinacije. Stigle su mi veoma brzo, za neke 2 nedelje, carinu nisam platila. Bile su lepo upakovane a kada sam ih izvadila iz ambalaže nije bilo neprijatnog mirisa sa kojima se nekad susrećemo kada je obića u pitanju, mislim na miris gume, plastike i slično.


Sandale su udobne baš onakako kao sam ih i zamišljala i više od toga, lako se obuvaju, samo se navuku nema nitni, kopčanja niti išta slično, a zapravo su sandale/japanke što se možda ne vidi na slikama, ali taj deo što ide između prstiju je toliko mek i udoban da i zaboravim da postoji a sprečava sandale da landaraju po nogama pri hodanju.





 Mene su sandale oduševile a i vi ih možete poručiti po ceni $15.52 ovde.



Za sve informacije i porudzbine posetite sajt Banggood zaista imaju veliki asortiman svega i svačega, nećete se pokajati.

Kako se vama dopadaju moje sandalice?

6 коментара: