"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

среда, 13. септембар 2017.

Golden Rose - Matte lipstick crayons & Contour crayon, Conceler & corrector crayon


Nastavljam dalje da Vam predstavljam  Golden Rose Srbija novitete na tržištu, danas su na redu mat krejoni za usne kao i razne vrste korektor krejona kao i oni za konturisanje.



Mat krejone za usne dobila sam u dve nijanse, broj 27 i 21. Obe nijanse su nežne, toplih tonova i vrlo ženstvene, slažu se maltene uz svaku šminku i odevnu kombinaciju. Lepo i lako se nanose na usne, ne trune se, ne lepe se na usnama i ne razmazuju se, nanose se u svega par poteza. Jedino što je meni potrebna podloga za njih zbog izrazito suvih i ispucalih usana pa stavim malo balzama za usne.



Proizvod sadrži 3,5g a cena iznosi oko 252,00 RSD po komadu, ukupno ima za sada 28 različitih nijansi.


Ovi krejoni služe u razne svrhe, kao korektori, za konturisanje, a posebno me je iznenadilo što su u
obliku olovke, što je meni vrlo praktično i samim tim ću ih češće i lakše koristiti.


Contour crayon u broju 23  služi za konturisanje kako sam naziv kaže u vrlo lepoj braonkastoj boji, sa tim što ja ovu vrstu proizvoda ne koristim pa ću ga sigurno pokloniti u nekoj od narednih igara na blogu. Ovaj proizvod sadrži vitamin E.


Conceler & corrector crayon 02 omiljeni proizvod što se mene tiče od ova tri, služi bukvalno za sve pa čak odlično prekriva i podočnjake, sadrži vitamin E. Sva tri proizvoda probala sam da nanesem i kao senku za oči i sa nekom dobrom bazom mogu da se koriste i u te svrhe, pa eto novi modni trendovi, što da ne :).


Color corrector crayon broj 52  mi se mnogo dopada, jako lepo i lako skriva sve nedostatke na koži, pogotovo ožiljke, flekice pa i poneku pegicu. Ima odličnu moć prekrivanja i neutrališe žućkaste tonove na koži. Takođe zaista je dugotrajan, sadrži vitamin E, od mene sve pohvale.


Za sve informacije tu je zvaničma FB stranica Golden Rose Srbija i zvanični sajt , kao i oficijalni sajt http://www.gbs.rs/. Ono što je bitno napomenuti jeste da se kompletan asortiman može naći u svim maloprodajama Golden Beauty Shop koji se nalaze za sad na 4 lokacije:
-Golden Beauty Shop Aviv Park Pancevo / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopPancevo/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zvezdara / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopBeograd/
-Golden Beauty Shop BIG Fashion Beograd / https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopMini/
-Golden Beauty Shop Aviv Park Zrenjanin /https://www.facebook.com/GoldenBeautyShopZrenjanin/

*Cene za ove korektivne  proizvode ubaciću naknadno čim ih saznam, a Vi mi do tada u komentarima pišite kako vam se dopadaju ovi noviteti?

*PR proizvodi

3 коментара:

  1. UUU, odlicno! Pogotovo ovaj stik za konturisanje, ovo je za nas trapavce izum godine :-D P.S. Jos mi nisu stigli medenjaci, da znas da zbog toga ne izbacujem sliku jos uvek :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A, da, meni su ovi ruzevi u olovci potpuni hit, bolje od Mejbilinovih cak. 10 mi je perfektna, kao i 15.

      Избриши
    2. Ruževi su odlični slažem se i volim te varijante u olovkama, baš su mi praktični :).

      Избриши