"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 15. септембар 2017.

Logona - Micelarna voda za dubinsko čišćenje


Pre izvesnog vremena ljudi iz kompanije Sante-organska kozmetika poslali su mi Logona micelarnu vodu na testiranje. Jako sam se radovala da ja isprobm jer sam ranije koristila Logona kremu za lice i bila oduševljenja njenim učinkom na kožu.



*Nežno i dubinski uklanja šminku i nečistoće sa kože lica i predela oko očiju. Pročišćava kožu i obezbedjuje dugoročno čist ten. Bez alkohola. Mogu je koristiti i osobe sa osetljivom kožom. Pogodno za osobe koje nose kontaktna sočiva. Oftalmološki ispitana.

Upotreba: Ujutru i veče nanesite micelarnu vodu na tufer a zatim uklonite šminku i nećistoće sa očiju i lica nežnim kružnim pokretima. Nakon toga, na čistu kožu nanesite preparat za negu koji odgovara vašem tipu kože. (izvor).


Ova micelarna voda na bazi bio aloje i ruže nemenjena je za sve tipove kože a mojoj jako osetljivoj je izuzetno prijala. Koristila sam je oko dva meseca svaki dan ujutru i uveče čak i kada se nisam šminkala uopšte, svaki put na tuferu bilo bi nečistoća. Ova micelarna voda zaista dubinski prodire u kožu i čisti je od svih nakupljenih i prljavština, iskreno nisam ni slutila koliko toga ima unutar kože lica, iako je redovno čistim, i radim piling bar jednom mesečno sada zbog nedostatka slobodnog vremena.


Micelarna voda je nežnog, neutralonog mirisa koji se ne zadržava na koži lica, ali vidno osveži kožu već nakon par dana redovne upotrebe. Koža dobija blistav i zdrav izgled. Što se šminke tiče lako uklanja i onu najotporniju i ne iritira oči.





Pakovanje micelarne vode je od 125ml a cena iznosi 1280,00 RSD i možete je poručiti ovde. Za sve informacije posetite zvaničnu FB stranicu Logona prirodna kozmetika Srbija i zvanični sajt na kojem možete i poručiti sve proizvode online https://www.logona.rs/.

Da li ste koristili nešto od Logona proizvoda i kako se Vama dopadaju?
*PR proizvodi

2 коментара:

  1. Izgleda baš lepo, nisam se ranije srela sa ovim brendom. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako kvalitetna organska kozmetika je u pitanju, probala sam davno kremu za lice iz ove linije bila je čarobna :).

      Избриши