"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 8. септембар 2017.

Sammydress - Sea World Animal Print Bedroom Tapestry

Sea World Animal Print Bedroom Tapestry


Poslednja porudzbina sa sajta Sammydress bila je namenjena Ivanu kao i uvek ali ovaj put naručivala sam stvačice za njegovu sobu koju smo počeli da pravimo i opremamo. Naručila sam ovo platno za zid, koje služi kao tapeta koliko sam shvatila, samo ima tu prednost da se moze skinuti i prati u veš mašini. Izgledalo mi je predivno na sajtu pa sam platno i poručila, i kada je stiglo malo sam se iznenadila jer sam dobila komad običnog platna, nema nikakve dodatne rupice ili išta slično da bi se moglo zakačiti ili zalepiti za zid, no pošto je platno prelepo i kvalitetno nisam to videla kao neki problem nego sam sama sredila situaciju. Slike sam za sada odradila u dnevnoj sobi čisto da vidite kako to izgleda, inače će ići na zid bebine sobe do kreveta. Takođe sam naručila i divan tepih ali on mi neće ni stići jer ga nema na stanju a zavese još čekam. U početku sam znala da se malo iznerviram kada nečeg što sam poručila i što mi se posebno dopalo nema na stanju, a na sajtu to nije naznačeno, ali sam prestala jer sam shvatila da je to totalno bespotrebno, šta stigne dobro mi stiglo :).







Materijal platna je pamuk/poliester, može da se pere u veš mašini na 30 stepeni, ne pušta boju. Cena mu je trnutno $13.28 i možete ga poručiti ovde. Za sve informacije i porudzbine posetite sajt Sammydress i iskoristite kupon kod za popust SammydressXie.

Da li Vam se dopada ovo platno za zid? 

2 коментара:

  1. Slika je baš lepa. Šteta što nije tapeta pa da je lepo zalepiš i ne razmišljaš da li će je Ivan vući.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš šteta, očekivala sam tako nešto po opisu no ipak prelepa je i za sada smo je okačili malo višlje a posle će valjda naučiti da ne vuče, hehe :).

      Избриши