"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 14. новембар 2017.

Biomelem predstavlja Šampion kolekciju za muškarce

Paket za Šampione (šampon 2u1, losion posle briajanja i losion za negu lica)

Danas Vam predstavljamo novu Biomelem kolekciju za muškarce pod nazivom Šampion. Kolekcija  za sada ima tri proizvoda a to su Šampion za telo i kosu, Šampion za negu lica, i Šampion losion posle brijanja. Moj muž se jako obradovao testiranju ovih proizvoda, a sada kada ih je skoro i potrošio ja Vam prenosim njegove utiske.


Šampion 2u1 – šampon za kosu i gel za tuširanje sastavljen od Ecocert sastojaka, ne sadrži etoksilovane substance, sulfate, parabene i silikone. Ekstra blaga formula obogaćena organskim materijama i biljnim ekstraktom lipovog meda kontrolisanog geografskog porekla, sa ekološki čistog područja Fruške Gore-predstavlja odličnu negu za Vašu kosu i kožu.

Lipov med je poznat po svom bogatstvu aminokiselina i jakom antiseptičnom dejstvu što utiče da Vaša kosa postane jaka i sjajna a vaša koža glatka i ishranjena na najzdraviji način.(izvor).



*Moj muž inače obožava 2u1 proizvode jer mu oni kako kaže štede vreme, a vreme nam je ponekad svima jako dragoceno. Posebno obožava ovaj tip proizvoda kada je na terenu jer mu zauzima i manje mesta u neseseru, ali je retko kojim bio u potpunosti zadovoljan. Onaj koji bi mu super služio u svrhu gela za tuširanje nije mu odgovarao za kosu, ona se mastila i stvarala mu se perut. Ovo je drugi proizvod ove vrste koji mu je odgovarao u obe svrhe, a probao ih je zaista mnogo. Prezadovoljan je učinkom i gela i šampona i već namerava da se počasti novim jer je ovaj dotakao dno. Pored učinka dopada mu se i miris, i nega koju pruža kako za kožu tela tako i za kosu i teme glave.


 Cena ovog šampona 2u1 iznosi 359,00 rsd i možete ga poručiti ovde, pakovanje je od 200ml.


Losion za negu lica povećava glatkoću kože, pospešuje deskvamaciju gornjih slojeva mrtvih ćelija kože i ubrzava rast novog/zdravogtkiva. Ima snažan keratolitički/adstrigentni i regenerativni efekat. Vezuje vodu u kožu i sprečava dehidraciju. Ima umirujuće/antiiritirajuće i zaštitno dejstvo na kožu. Ublažava crvenilo kod nadražene i iritirane kože putem formiranja kompleksa sa iritantima i senzibilizirajućim agensima, što ga čini idealnim za zaštitu kože posle sunčanja, brijanja i depilacije.


Ranije moj muž nikada nije koristio losione za negu lica, samo one za posle brijanja, tako da je bio oduševljen da isproba nešto novo. Koristio je ovaj losion svako veče pre spavanja, na čisto lice. Primetio je posle pola meseca da mu je koža na izgled zategnutija, zdravija i svežija, iznenadio se baš pozitivno. Pakovanje ovog proizvoda je od 100 ml ali zaista može dugo da potraje jer je dovoljna mala koločina da se namaže celo lice i vratni deo. Pomagao mu je u situacijama kada mu se na poslu od prašine lice upali pa ga koža počne zatezati i svrbeti. Losion preporučuje kako kaže svim muškarcima, a naročito onima sa masnijom kožom lica kakvu on ima jer mu je pomogao i kod tog problema dok je napolju još bilo toplo.


Cena ovog proizvoda iznosi 359,00 rsd i možete ga poručiti ovde.


Losion posle brijanja ima izuzetan hidrirajući i keratolitički efekat. Zahvaljujući svojoj vrhunskoj formuli i pažljivo biranoj kombinaciji sastojaka, povećava glatkoću kože pomaže kod nadoknade izgubljene vlage sprečava zadebljanje kože, a hidratantnim svojstvima povećava elastičnost i mogućnost zaceljivanja kože i ubrzava zarastanje rana. Regeneriše i štiti kožu. Svojstva njegovih sastojaka – sprečavanje zapaljenskih procesa, umirivanje iritirane i upaljene kože i antiinfekcijsko dejstvo, čine ga idealnim za negu nakon brijanja. Ublažava crvenilo kod nadražene i iritirane kože.



Losion posle brijanja mu se takođe dopao ali prva dva proizvoda kako kaže za nijansu više, valjda je ovih losiona probao mnogo mnogo vrsta pa više i ne zna da napravi neku razliku. Ono što je njemu najbitnije to losion svakako nudi, a to je da mu ne stvara iritacije i crvenilo nego smiruje kožu lica nakon brijanja i prijatno miriše. Koža mu je lepa i glatka nakon upotrebe.


 Cena ovog proizvoda je 359,00 rsd i možete ga poručiti ovde, pakovanje je od 100ml.


Ceo set možete poručiti ovde po ceni od 999,00 rsd i tako uštedeti koji dinar.  Za sve informacije tu je FB stranica Biomelem i njihov zvanični sajt. Za ovakav kvalitet ovo su zaista pristupačne cene, a i pakovanje je baš lepo, pa kako idu praznici, eto predloga kako da obradujete svoje muškarce :).

Kako Vam se čine ovi novi proizvodi za naše jače polovine? 

Нема коментара:

Постави коментар