"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 3. децембар 2018.

Praznici nam stižu - Giveaway # 24

slika preuzeta sa neta

Dragi pratioci baš davno nisam organizovala nagradnu igru na blogu, većinom su to bile igre na FB stranici jer mi je tako bilo lakše, ako ćemo iskreno, ali vreme je da organizujem i jednu predprazničnu i rešila sam da ona bude na blogu. Poklona neće biti na stotine kao što ste navikli do sada jer prosto više nemam toliko vremena za organizaciju kao nekada davno, svi znate i zašto :). Pa da počnemo  !

Prvi poklon je ovaj divni set od tri proizvoda namenjen jačanju korena kose a poklon je za vas spremio sponzor i prijatelj bloga BIOKO natural cosmetics. Preparati protiv opadanja kose i za jačanja korena kose. Ne morate da potrošite čitavo bogatstvo za rešavanje problema početne alopecije. Posle redovne upotrebe kosa pošinje da raste i na mestima gde je opala.


Photo by Bojana Stevanovski

Moji dragi prijatelji iz kompanije Herba svet poklanjaju ovaj put 3 puta po 2 pakovanja Femisan A kapsula, dakle tri dobitnika :). Moji ustisci o kapsulama ovde.


Moja draga prijateljica Dragana oriflame spremila je za nekog od vas ovaj predivni šal za hladne zimske dane i jednu prelepu toaletnu vodu :).


Jedni od mojih prvih dragih saradnika S kozmetika pripremili su za vas ovo divno mleko za telo iz njihove zelene linije proizvoda koja je namenjena za normalan, suv i osetljiv tip kože. Moji utisci o zelenoj liniji  ovde.


Moja velika prijateljica Milica, žena zlatnih ruku, umetnica, majka dvoje mališana, talentovana u toliko mnogo oblasti da ih je teško nabrojati, poklanja nekom od vas jedan od ovih ručno rađenih unikatnih džepića, koji mogu u mnogo svrha da služe.

"Unikatni džepovi za knjige, tablete, telefone i sl. koje štrika autorka bloga O tome vam pričam, pored toga što će zaštititi od habanja ili oštećenja vašu knjigu ili uređaj, učiniće vas posebnim jer će vas ljudi obasipati pitanjima i komplimentima vezanim za njihov izgled. Mogu biti izrađeni u bojama i dimenzijama po vašoj želji, sa motivima koje posebno preferirate, jednostavni su za održavanje, mogu se prati u mašini. Idealan su poklon za drage ljude, divan razlog da zbog nekog ličnog podviga počastite sebe, a pritom pretopli, pa nema šanse da vam knjiga nazebe".
 *Autorka ove sjajne najave poklona kao i genijalac koji ove dzepiće pravi i daruje Vama je Milica sa bloga O tome vam pričam.


Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose poklanjau 2 X 1 njihov čuveni set šampon i serum. Inače ja ovaj šampon koristim već godinu dana i prezadovoljna sam sa njim, moji utisci ovde. Jedan set sam odličila da dodelim najaktivnijem članu sa najviše komentara na blogu, od dana kada sam najavila da ću nagraditi jednog takvog, presek je napravljen, tako da jedan set je rezervisan tom članu u znak zahvalnosti :).


Moj omiljeni kozmetički brend Burra Skin Expert i moji dragi prijatelji spremili su savršen poklon za nekog od vas. Ovaj put to su dnevna krema za lice i šampon za kosu.

*Beta-glukan, prirodni polisaharid, nalazi se u dnevnoj BURRA kremi. On podstiče aktivnost imunog sistema i sintezu kolagena, stimulišući prirodne procese regeneracije, održavajući optimalnu vlažnost kože i štiteći je od spoljašnjih uticaja.
*BURRA šampon protiv peruti i za jačanje kose idealan je za osobe koje imaju potrebu da svakodnevno peru kosu.
Njegova blaga formulacija umiruje iritacije na koži glave, umanjujući pojavu svraba već posle prvog pranja, a suva perut nestaje nakon nekoliko dana svakodnevne upotrebe.

Pravila nagradne igre:

1. Like FB stranicu bloga Sreća je zdravlje
2. Like FB stranicu sponzora Herbasvet i Femisan A
3. Like FB srtanicu sponzora Bioko natural cosmetics
4. Like FB srtanicu sponzora S kozmetika
5. Like FB srtanicu sponzora Dragana oriflame
6. Like FB srtanicu sponzora Kosolid biljni preparati protiv opadanja kose
7. Like FB stranicu sponzora O tome vam pričam
8. Like FB stranicu sponzora Burra Skin Expert

Sliku sa FB stranice (OVU SLIKU) podelite javno (public) na svom zidu a zatim ispod nje tagujete barem tri prijatelja i pozovete ih da se i oni igraju, svako može učestvovati samo jednom sa jednog profila.

Nagradna igra važi samo za SRBIJU i trajaće do 20.12.2018. ako slučajno dođe do neke izmene zbog privatnih obaveza bićete obavešteni na vreme !

*Sva pravila se moraju ispoštovati da bi ušli u trku za izvlačenje, nepotpune prijave biće diskvalifikovane, dobitnike izvlačim uz pomoć random servisa Nagrađeni će imati 24 h da se jave sa tačnim podacima u inbox stranice, ja podatke prosleđujem sponzorima a oni vama nagradu na kućnu adresu, poštarina je kao i uvek do sada pokrivena. Takođe bi bilo lepo da se svaki dobitnik javi kada mu nagrada stigne i okači jednu slikicu na stranicu bloga. Igrajmo se i srećno svima :).

30 коментара:

  1. Divne nagrade,i uvek nas obraduješ bez obzira na svoje obaveze.Pozdrav mališi i uživajte u detinjstvu.

    ОдговориИзбриши
  2. Super nagrade, ma koliko si zauzeta nikada ne zaboravis na nas ❤

    ОдговориИзбриши
  3. Predivne nagrade .Samo za pozeleti 😊💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

    ОдговориИзбриши
  4. Jao draga pa baš imaš lepe nagrade :) svaka ti čast <3

    ОдговориИзбриши
  5. ovo je odlična ideja. Bravo za nagradnu akciju <3

    ОдговориИзбриши
  6. Kao i uvek sjajno darivanje. Ja ti od srca zelim da i ove godine Deda Mraz ispuni tvoje najvece zelje :*

    ОдговориИзбриши
  7. Divni su pokloni, kao i sponzori koji su uzeli ucesce u ovom sjajnom nagradjivanju. Hvala Tico, sto si i pored svih obaveza, izdvojila vreme i trud oko organizacije kako bi svoje pratioce obradovala.

    ОдговориИзбриши