"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 16. август 2014.

Revitabion all in 1


Danas ću pisati o proizvodu koji me je spasao, nakon operacije i gubitka jajnika, iako nisam još uvek neki stručnjak za recenzije potrudiću se da opišem svoje iskustvo sa ovim proizvodom najbolje što umem. Još dok sam ležala u bolnici primetila sam da mi se kosa pojačano masti i opada, a kako je vreme prolazilo sve više, imala sam osećaj da nekad ceo pramen ostane na četki, i naravno uplašila sam se, nikada ranije nisam imala taj problem. Pojavila se i perut, i nesnosan svrab, toliko sam se češala da sam bila oderala kožu temena glave. Pošto sam bila u bolnici povezala sam to sa infuzijama, nehigijenskim uslovima jer nisam se baš mogla tuširati i prati kosu onako nepokretna.
Kad sam se vratila kući i vratila se uobičajenom načinu života opadanje se nastavilo a perut kao da se širila po temenu svuda, nalazila sam je i po odeći. Malo sam se raspitivala i naišla na ovaj proizvod od Biomelema koji je u spreju i služi protiv opadanja kose, seboreje i peruti. Pročitala sam da je prirodan i totalno neškodljiv i nabavila svoj primerak. Koristila sam ga pre svakog pranja kose a to je na otprilike 4-5 dana,našpricala sam ga direktno na teme 2-3 sata pre pranja kose, sve po uputstvu. Osećala sam blago peckanje, zatim jači svrab a potom se sve smirilo, i tako svaki put. Perut mi se vidno smanjila već nakon 4 korišćenja, a kosa skroz prestala da opada nakon jedne bočice, neverovatno ali istinito. Kosa mi je bila bujnija, a nije bila onako "teška" kako moja kosa inače ume da bude. Za pranje kose koristila sam blagi Biošampon takođe Biomelemov, milsim da je bio sa nevenom za svakodnevno pranje.


Revitabion sastav
Sprej sadrži najkvalitetnije, prirodne, pažljivo odabrane materije koje preko kože glave deluju na koren (folikul) dlake. Jačanjem korena dlake, jača i dlaka, dobija u obimu, a kosa dobija snagu i vitalnost.Pakovanje je od 200 ml. Mislim da sad košta oko 1400 dinara i da se dobija uz njega gratis šampon mada nisam sigurna da ta akcija još traje.

Dejstvo i rezultati: Revitabion pomaže u eliminaciji peruti, seboreje, nečistoća i suvišnih masnoća. Reguliše funkcije kože glave, sprečava opadanje, čuva postojeću i podstiče rast nove kose. Revitabion poboljšava mikrocirkulaciju na koži glave i ishranjenost korena kose. Kosa je jača, zdravija, dobija sjaj, lep i negovan izgled.




Sada već 3 i po godine puštam svoju prirodnu boju kose, s tim što sam prvih godinu dana morala da izvlačim pramenove i farbam kosu ne bi li iz plave (bukvalno bele boje kose) dobila neku varijantu smeđe. Kada sam to konačno uspela prestala sam skroz da se farbam tome ima 3 godine i sad mi je skoro celom dužinom moja boja kose uz redovno skraćivanje krajeva ona sada blista i ne opada, ali se perut opet pojavila, i pojavi se svaki put kada mi se hormoni poremete i teme mi se pojačano masti, a kako sam baš nedavno dobila na poklon jedan Revitabion sprej, počela sam ponovo da ga koristim u tu svrhu i nadam se opet povoljnom ishodu :)

Da i ste imali iskustva sa ovim proizvodom i da li koristite nešto drugo od Biomelema?  Do novog posta veliki pozdrav :)


*slike skinute sa neta

4 коментара:

  1. Nisam probala,ali kako sam ti pisala o tome da me svrbi koza glave,sigurno cu probati,jer dosad nisam naista na nesto sto mi je pomoglo,drago mi je da sam ovo procitala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je drago ako sam ti uspela pomoći preporukom, ovaj proizvod zaista deluje :)

      Избриши