"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 29. август 2014.

VICHY DERCOS-hranjivi obnavljajući šampon


Prvi put sam se srela sa Vichy proizvodima preko ovog šampona za kosu.Pakovanje me je odmah privuklo prvi put sam videla da se i šampon može dobiti upakovan u kutiju.Pakovanje unutar kutije još je mnogo lepše,kao i miris šampona.Prvi susret i ljubav na prvo pranje,bez preterivanja.
Pošto sam se 10 punih godina farbala u plavo(belo),pa onda preko noći rešila da puštam svoju kosu,kako je nova kosa rasla,teme mi se mastilo brzinom svetlosti,a krajevi su  bili užasno suvi i lomljivi,iako sam se redovno šišala.A onda sam dobila ovog lepotana.


Šampon je toliko blag prema temenu glave i kosi a opet toliko snažan da je dao vidne rezultate nakon pola potrošene bočice.Lepo peni,divno miriše,imate onaj osećaj zaista čiste i sveže kose nakon njegove upotrebe,obnavlja krajeve a masno teme glave uspešno sanira.Nakon šamponiranja koje ponovim dva puta ali sa malom količinom šampona,stavljam masku za kosu,samo na krajeve bez koje ne mogu da raščašljam moju inače jako gustu i čvrstu kosu.

Šta kaže proizvođač?
Nega sa dvostrukim delovanjem koja kosu obnavlja i istovremeno hrani.
Ceramidi DERCOS koji oponašaju prirodne ceramide u kosi prodiru između ljuspica u vlakno kose, gde obnavljaju međućelijsko vezivo i jačaju kutikulu, zaštitni sloj kose.
Kosu raspetljava a da je pri tome ne otežava i poboljšava njeno zdravlje od korena do vrha. Kosa je ponovo elastična i sjajna.Ovaj šampon je primeren za čestu upotrebu i dolazi u pakovanju od 200 ml.
Ja potvrđujem ovo od reči do reči :)


Da kažemo i da šampon ne sadrži parabene i silikon,i da je testiran pod dermatološkim nadzorom.
Nadam se da vam se post svideo,za kvalitet slika se stvarno izvinjavam ja bolje ne mogu trenutno,hvala što me pratite,i slobodno bacite koji komentar neću se ljutiti :)

2 коментара: