"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 8. септембар 2015.

AURA Illuminate Me & Prime me baza za senku






















Kozmetika AURA je nedavno na tržište izbacila neke novitete i verujem da ste već svi upućeni u to jer se mnogo piše i priča o novim stvarčicama. Sudeći po ova dva proizvoda koja sam ja dobila na testiranje sa punim pravom se digla prašina oko njih jer su zaista vredni pažnje, čak su i mene koja se ne šminkam mnogo i često oduševili, naročito tečni iliminatori za koje iskreno pre nisam ni znala da postoje ni čemu služe, a kada sam ih dobila shvatila sam da je to u stvari proizvod koji mi je potreban i koji mi baš fali kada želim da se našminkam i izgledam lepo a moje lice besprekorno i sveže.


Pre svega kako ja nisam znala šta su to tečni iluminatori tako možda još neko od vas ne zna pa ću napisati ukratko nešto o tome, čemu služe i za šta se sve koriste. Kako sam ja usput naučila o njima služe za naglašavanje određenih delova lica i imaju tu moć da pružaju blistaviji ten samim tim i lepši celokupan izgled lica. Ono što je mene najviše oduševilo je to da mogu da služe i za mešanje sa puderima koje imate i koji su vam recimo gusti ili vam nijansa u potpunosti ne odgovara ili da malo preko pudera ili neke tonirane kreme sa njima malo naglasite određene delove i zablistate. Ja ih koristim u tu svrhu i meni su se pokazali kao idealni. Do sada sam uvek imala problema sa gušćim puderima te u njih dodavala kap bademovog ulja ne bi li ih lakše i ravnomernije nanela na lice a sada to sve postižem sa Iluminatorima mnogo lakše, brže i efikasnije. Posebno mi se dopada kako idu u kombinaciji sa Cover me puderom istog brenda jer je to po meni odličan puder ali sam se uvek mučila sa njegovom gustinom jer imam pretežno suvu kožu lica pogotovo na nekim delovima.

Iluminatori dolaze u lepim kartonskim kutijama na kojima pišu sve potrebne informacije o proizvodu, kao i sastav i rok upotrebe, a unutar kutijice je divna elegantna ambalaža a pumpicom što je kod mene uvek plus radi lakšeg doziranja.


Prva nijansa koju sam dobila pod nazivom glamglow, boja koja po meni vuče na rozikasto, lepo se stapa sa kožom, gustina je taman kako treba kada se nanosi i pojedinačno za naglašavanje delova lica ili kao dodatak puderu, meni ova nijansa u potpunosti odgovara jer sam svetlijeg tena.

















Sunlight nijansa je malo toplija, vedrija i vuče na zlatno žuto, dopada mi se što se ne sija iako ima taj neki podton u sebi i takođe dajem plus obema nijansama što ne sadrže neke šljokičaste čestice i slično. Kada se namažu na lice na bilo koji od dva navedena načina na koja ih ja koristim dosta su postojani i opstaju dugo na licu, ne tope se i ne razmazuju se. Ova nijansa po meni više ide uz malo preplanuli ten i za letnje doba, mada kada se meša sa puderima ispadne odlično jer im doda trunku sjaja i vedrine, samim tim i vašem licu :).



          Proizvod sadrži 10ml a cena se kreće negde oko 700,00 RSD.


Prime me baza za senku je nešto što jako retko koristim jer pretežno na oči stavljam samo olovke, jako retko senke mada se i u te svrhe super pokazao, kada ga namažem na kapke pre nanošenja olovke, em je lakše namažem, preciznije, ne zapinje mi, em mi duže traje na očima i ne razmazuje se, a sa tim imam večite muke to znaju svi moji poznanici. Takođe sam je testirala i sa senkom naravno i to sa mojim omiljenim ljubičastim nijansama, mogu samo da kažem da je baza odlična, i da senka ne mrda sa kapaka dok vi ne odlučite da je skinete, kao da je baza fiksira za sebe i ne da joj da mrdne.















Nijansa baze je u boji kože, lepo i lako se maže na kapak i koža ga odmah upije, nema crtica, grudvica, oslikavanja i slično. Dovoljan je jedan tanki sloj pre nanošenja senke i možete mirno da krenete gde god želite i da ne brinete za svoju šminku na očima, ona će ostati tu gde je koliko god vi to poželite.














Pakovanje je od 7ml, sadrži lep i mekani aplikator koji neće grebati vaše kapke nego biti nežan prema njima što je još jedan plus. Ja na primer nekad stavim i samo bazu da bih prekrila kapilare koje imam na kapcima i u tu svrhu takođe služi odlično.


Sastav sam jako teško uspela da uslikam pa se nadam da se može videti nešto, a cenu proizvoda ne znam tačno pa neka neko napiše ako zna da dodam :).


Pored ovih noviteta Kozmetika AURA je izbacila na tržište ako se ne varam i 13 novih nijansi Absolute matte trajnih tečnih ruževa za usne i Resistant lakove za nokte u prelepim nijansama ali ti noviteti ovaj put nisu dospeli na moju adresu usled neke zabune, pa se nadam nekom drugom prilikom da ću vam pisati i o njima, a do tada možete pogledati i pročitati sjajne recenzije kod nekih od mojih blogokoleginica :).

Da li ste probali nešto iz nove kolekcije AURA proizvoda i koji su vam favoriti uopšteno iz bogatog asortimana ovog brenda? 

*PR proizvodi
Još o nekim Aura proizvodima ovde.

18 коментара:

  1. Aura <3 Svasta sam probala, lakovi extra long lasting i absolute matte ruzevi su top, a kako ni ja nisam neki zaludjenik za sminkanje, prajmer koji sam dobila koristim tek da izjednacim ten, i u tu svrhu se dobro pokazao. Takodje, iako vec duze vreme ne koristim sjajeve, posto sam dobila absolute shine sjaj, isprobala sam ga i ostala zatecena pigmentisanoscu. Moram da isprobam nove lakice, prelepih boja ima. Aura ne prestaje da odusevljava u poslednje vreme!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se u potpunosti sa tobom, Auru koristim još od srednje škole i ta navika je ostala, pretežno sam koristila olovke i karmine a sad im je sve odlično, i sve su bolji i bolji :)

      Избриши
  2. Isprobala sam tek nekoliko Aurinihi proizvoda, ali svi su bili fenomenalni. Ne koristim iluminatore, ali baza za sjenila zvuči odlično, baš bih je voljela isprobati, baze za oči su proizvodi bez kojih ne izlazim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baza je fenomenalna pazi kada i olovku drži , a senka baš ne mrda , ja sam imala jednu bazu pre ove , probala i eno mi stoji, nikad nisam videla da mi nešto "radi" dok je ova sjajna zaista :).

      Избриши
  3. Ja nisam probala ništa od Aure ;/ šteta jer vjerujem da imaju lijepih proizvoda :) Ovaj iluminator bih rado probala.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo mi je žao to čuti, mogla bi sa nekim od naših blogerki da napraviš neku trampu kao što smo martina i ja to je super projekat gde obe strane mogu probati po nešto što žele :)

      Избриши
  4. Jao, ta Aura, sram je bilo, stalno nas baca u trosak :) Salu na stranu, lepo od njih sto stalno napreduju i izbacuju novitete, vidi se da su ozbiljna firma. Drago mi je da u ovoj nasoj majcici Srbiji nesto radi kako treba.Njihove proizvode svi toliko hvale(a i ja sam zadovoljna onim sto imam), da me prosto vise ne cudi sto im je svaki sledeci proizvod koji izbace dobar. Elem, ovi iluminatori bas prizivajju pare iz novcanika, pogotovo kad uzmemo u obzir da nijedan drogerijski brend nema nista slicno(koliko sam ja upucena). Baza je nista manje privlacna, barem meni, kad uzmemo u obzir da ih koristim svakodnevno. Bravo za Auru, stvarno su za svaku pohvalu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Podvlačim sve što si rekla i nemam šta da dodam zamisli hehe zaista su odlični i za ponos da i mi imamo nešto svetskog ranga <3

      Избриши
  5. Nisam još ništa njihovo probala, ali naravno, zanimaju me ruževi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako sam čula uskoro Aura stiže kod vas pa ćeš moći probati šta god želiš <3

      Избриши
  6. Vec ti je poznato da se jako retko sminkam tako da mi je skoro sve nepoznato.Hvala ti na objasnjenju ovog iluminatora...pojima nisam imala cemu sluzi.Divno si ti to objasnila.Probala sam samo neke ruzeve i zadovoljna sam...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvla puno draga potrudila sam se jer pre svega krenem o sebe ako ja ne znam sigurno da postoji još neko, Ja nikako da probam neki od ovih trajnih ruževa a imam u planu :)

      Избриши
  7. JEDVA cekam preko granice da kupim iluminatore u obje nijanse!!! :DDDDDDD

    ОдговориИзбриши
  8. Super tekst :-) Bas cu da probam bazu za senku..inace je Aura super brend,senke su im odlicne...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, probaj bazu oduševićeš se naročito ako voliš da mažeš senke za oči :)

      Избриши
  9. Uffffff jos kako,samo bi se mackala i trackala sa njima! :-D

    ОдговориИзбриши