"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 27. септембар 2015.

Burra BB krema


Zadnjih par godina probala sam jako mnogo toniranih krema, prvo su to bile obične samo tonirane, pa zatim BB a sada i CC kreme, kako čujem ima i DD ili tek dolaze nisam sigurna, uglavnom ogroman izbor i ogromna konkurencija, i sada kada neko ode u kupovinu sa namerom da kupi jednu od njih verujem da se totalno zbuni i da ne zna koju da izabere. Zato smo mi koji smo probali mnoge vrste tu da im možda malo olakšamo izbor. Grupno o svim koje sam do sada probala pisala sam vam ovde a danas vam pišem posebnu recenziju za Burra Skin Expert BB kreme koje su mi se u masi izdvojile kao najbolje do sada, a u nastavku posta ću vam obrazložiti zašto ja tako mislim.


BURЯA BB Active Care (Tonirani krem) sa SPF 10, je jednostavno i potpuno rešenje za zdrav i blistav izgled kože. Formulisan je na bazi inovativnih Inkapsuliranih pigmenata- BioGenic Magicolor. Ovi pigmenti se aktiviraju utrljavanjem na površini kože, čime se obezbeđuje savršeno ujednačen ten, bez efekta maske ili težine na licu. Dostupan je u tri nijanse: light, medium i dark. (izvor).










Ono što sam prvo zapazila bilo je da je krema bele boje, što je mene zapanjilo kada sam videla, a kad se maže na lice postaje nijansirana bb krema i stapa se sa vašim tenom i što duže stoji na licu ono je lepše na izgled, ne znam kakva je to magija ali zaista deluje. Razmazuje se bolje i lakše nego sve kreme ovog tipa do sada koje sam probala i ne skida se sa lica dok ja to ne odlučim, posebno je pogodna za paklene vrućine zbog izuzetno lagane strukture, iako mislim da će mi prijati i u zimskom periodu jer je odlična za hidrataciju kože, ne isušuje je i ne naglašava suve delove, prekrije sve nepravilnosti i vaše lice izgleda besprekorno. Izuzetno je lagane strukture, miris je predivan i vrlo nežan, prijatan. Posedujem light i medium nijansu i kombinujem ih, svetliju koristim preko dana dok uveče ako negde idem stavljam tamniju, mada nije velika razlika u nijansi, pa čak i meni bledolikoj jednako paše i ova medium. Kada namažete ovu BB kremu nije vam potrebna hranjiva podloga, nije vam potrebna dodatna nega, ova krema sve to sadrži u sebi tako da smatram da je definitivno najbolji proizvod ovog tipa koji sam za sada otkrila i probala.


Inače proizvođač za Burra kozmetiku je kompanija ESENSA - društvo za proizvodnju dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava i kozmetike. Osnovana je 2002. godine kao proizvodnja u okviru FARMALOGIST-a, a od 2007. godine posluje pod nazivom ESENSA d.o.o. i 100% je u privatnom vlasništvu.



Na slici gore možete videti kako krema izgleda na ruci, skroz je bele boje a kad se maže na lice postepeno postaje tonirana, zadivljujuće i vrlo neobično i interesantno. Vrlo lako se nanosi prstima, kao i sa četkicom ili sa sunđerima za nanošenje pudera, koji god način izaberete ne morate da se plašite neravnomernog nanošenja, crtica i oslikavanja, ova krema klizi po vašem licu i vrlo lako prekriva svaki deo i ujednači ten momentalno. Ne znam koje bih još reči mogla da nađem da opišem svoje oduševljenje ovim proizvodom i svoju sreću što sam konačno našla pravi i najbolji, ali ću se ograditi i ipak reći za sada, nikad se ne zna šta će se još pojaviti na tržišu.


Ovim putem bih se zahvalila kompaniji na ukazanom poverenju i mogućnosti da isprobam i dobijem ove čudotvorne BB kremice kao i roll on o kojem sam vam pisala ovde i koji mi je takođe najviše prijao do sada od svih ostalih koje sam isprobala, tako da ga moram nabaviti opet svakako, a moja želja je da probam micelarnu vodu i to mi je prvo sledeće na spisku, oduševila sam se kada sam je videla u ponudi.


Sastav možete videti na slici gore, krema sadrži 20ml i SPF 10, cena joj je negde oko 1000,00 RSD za sada sam je viđala samo u Lilly drogerijama. Pored ove dve nijanse postoji još i najtamnija pod nazivom dark.


Ovako izgleda krema na licu, svi znate koliko mi selfi ne ide od ruke pa sam od 50 slika na kojima se videlo sve sem mog lica potrefila jednu na kojoj se ipak vidi :).



Za sve informacije tu je FB stranica Burra Skin Expert kao i sajt http://www.esensa.rs/.

Da li ste probali neki od Burra proizvoda i koji su vaši utisci o njima? :).

*PR proizvodi

12 коментара:

  1. Znači to je ta čudotvorna krema o kojoj si toliko pričala. :)
    Volela bih da vidim kako izgleda na licu, mada deluje fino skroz i ovako. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jes to je ta, nego dobro me podseti spremila sam i slike lica nego zaboravila baka da ubaci , odma stiže hahah, stisle godine no svakako bi i sama skontala da mi nešto fali jer sam se jako namučila sa tim slikanjem :)

      Избриши
  2. Moracu neki testercic da iscackam i da probam to cudo :-) Lep ti je sjaj

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi ti se jako dopala kremica :) Za sjaj hvala običan Don Juan koji mnogo volim :)

      Избриши
  3. Bas mi je zanimljivo to sto je bele boje. :) Odlican selfi! :) Ja kako god pokusam sebe da slikam, ne uspeva mi...

    ОдговориИзбриши
  4. trenutnokoristim BURRA active age defense day cream,doduse u pitanju je tester,ali je stvarno dobra krema,a kakva li je ova mogu samo misliti,izgleda da su im proizvodi fenomenalni i prilagodjeni svakoj kozi,super su.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam i ja testere te kremice i super je , a ovu bb kremu da probaš obavezno oduševićeš se :)

      Избриши
  5. Nasmejala si me konstatacijom da ti selfi ne ide od ruke.Pronasla sam se.Sto se tice tonirane kreme...moracu da je probam.Divna je i bas volim takve koje se stapaju sa bojom koze lica.A inace ih koristim umesto pudera.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista je tako 50 puta uslikam zid i samo deo sebe, nos, obraz i slično baš mi ne ide a nemam na tel prednju kameru .BB krema je očaravajuća i obavezno je probaj <3

      Избриши
  6. Ja sam ovo malo cudo dobila u GlamBoxu i koristim je celo leto! Medium nijansa mi je uper legla i prelepo se stapa sa tenom. Posebno mi se dopada prisustvo SPF faktora i cinjenica da kreema ne oksidira i ne menja boju u toku dana. Cena mozda jeste malo veca, ali sada, posle skoro 3 meseca koriscenja smatram da cena savrseno odgovara kvalitetu koji Burra pruza!!! Trenutn se bacam na koriscenje dnevne, nocne i okoloocne kreme i nadam se da ce mi leci kao ova tonirana :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako mi je drago da i tebi odgovara isto kao i meni, kad pogledaš cene ostalih kremica tu su negde sve jedino što su pakovanja veća, ali kod ove mi treba mnogo manja količina pa dođe to sve na isto kad se sabere a kvalitet nadmašuje sve ostalo. Javi utiske za kremice :)

      Избриши