"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

понедељак, 21. септембар 2015.

Derma spray

Već ste u zadnje vreme navikli da vam predstavljam razne proizvode kompanije TV Shop sa kojom sam ostvarila jednu predivnu saradnju i iz nje se rodio i divan drugarski odnos pun poverenja i podrške, onako nenadano, usput što je zaista predivan osećaj. Danas ću vam pisati o proizvodu pod nazivom Derma spray koji je napravljen od prirodnih sastojaka, veoma brzo i uspešno rešava i ublažava probleme na Vašoj koži. Ne sadrži steroide, hormone, antibiotike niti ostale štetne supstance.


Derma spray pomaže kod ekcema, psorijaze, dermatitisa, rozacee i svraba na koži. Samo ga promućkajte i naprskajte. Prodire u dublje slojeve kože kako bi problem rešio u korenu i brzo se apsorbuje. Ne ostavlja tragove i ne čini kožu masnom. Može se koristiti i na kosmatom delu kože. Bezbedan je, efikasan i praktičan kozmetički preparat. Pogodan je za osobe starije od 12 meseci. Proizveden u Velikoj Britaniji. Dostupan je u pakovanjima od: 50 ml (oko 400 prskanja) i 100 ml (oko 800 prskanja).* izvor


















Kako ja hvala bogu nemam ništa od navedenih problema, zaobišlo me bar nešto kako se moja majka zna šaliti nisam mogla da testiram ovaj proizvod da bih vam lično mogla potvrditi njegove efekte, ali ako sudim po ostalim proizvodima koji su prevazišli sva moja očekivanja mogu da budem sigurna da je odličan i efikasan. Zaista su me svi proizvodi do sada samo prrijatno iznenadili i oduševili i shvatila sam da TV shop nabavlja i prodaje samo nabjolje pa tako na njihovim policama možete videti i  Dermix proizvode i poručiti ih online sa njihovog sajta http://www.tv-shop.tv/. Jedino što mogu da vam potvrdim za Derma spray da ublažava svrab i to u roku od odmah kako ja  kažem često, ovo leto su me baš slatko grickali komarci u parku kada sam šetala predveče Švrću i svrab od ujeda je često bio neizdržljiv a onda bih poprskala plikove ovim sprejom i svrab bi u momentu prestao i to je me je spasilo od groznih ožiljaka koji mi uvek ostanu usled češanja. Zaista ga koža momentlno upije, čak je i osveži primetno i ne ostavlja masne niti mokre tragove. Takođe sam ga prskala na jedno mesto na ruci na kojem mi je koža stradala kada sam ležala u bolnici poslednji put sada u martu mesecu, upalila se vena od braumile i stavljali su mi obloge od alkohola ne bi li otok spao, i to mi je preko noći bukvalno spržilo kožu, izgledalo je kao živa rana i peklo je jako. Nakon izlaska iz bolnice mazala sam sve kreme i meleme koji postoje, već sam iskusna u tome jer sam dva put operisana i sečena na isti rez na stomaku, svi poznanici su mi donosili nešto što imaju da probam ali ništa nije delovalo, koža je samo malo omekšala i nije više toliko hrapava, ali mi je zato Derma spray pomogao da se crvenilo znatno ublaži pa više nije jarko crveni pečat nego je sad onako neke roze boje. Prskam i dalje pa ko zna možda i rešim problem do kraja, iako proizvod nije namenjen za problem koji imam on ga ipak sanira i puno mi pomaže.



Verujem da ovaj proizvod deluje pozitivno na sve navedene probleme i da je neophodno imati ovako nešto u kućnoj apoteci, cena bočice od 50ml iznosi 1890,00 RSD i može se poručiti na ovom linku KLIK. Takođe ga možete potražiti u svim prodajnim objektima TV shopa u svom gradu. 


Kako bi uvek bili informisani o svim dešavanjima i novitetima lajkujte FB stranicu TV Shop a za sve detalje o svakom proizvodu, cenama tu je sajt preko kojeg možete i naručivati proizvode online http://www.tv-shop.tv/.

Nadam se da sam uspela da vam dočaram i približim makar malo ovaj proizvod iako sam ga mogla testirati samo u jednom segmentu, ali mislim da je dobro uvek znati da postoje i ovakvi proizvodi jer kako čitam jako mnogo ljudi pati upravo od navedenih problema pa se nadam da će mnogima od njih pomoći i da će mi se javiti sa nekim pozitivnim utiscima.

Da li je možda neko od vas imao neka iskustva sa ovim proizvodom? 

*PR proizvod





10 коментара:

  1. Niisam znala za ovaj proizvod,drago mi je da ti pomaze,pokusacu i ja da ga kupim mozda i meni pomogne oko mojih problema sa kozom nogu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da je ovo pravi proizvod za tebe sudeći po onome što znam da te muči na nogama :)

      Избриши
  2. Nisam koristila ni cula za ovaj sprej ali verujem da je super.Nije lose imati ga...

    ОдговориИзбриши
  3. mama mi je naručila ovaj sprej, za sada mi baš i nije ublažio svrab ali istina je da se brzo upija. :) koristit ću i dalje pa ćemo vidjeti. :) inače nisam nikada čula za ovaj proizvod, to mama uvijek pronalazi haha

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Takve su mame :). Znaš kako ja verujem da će ti pomoći ipak zavisi od čega je problem nastao kao i intenzitet istog, samo budi uporna :)

      Избриши
  4. Nisam ga isprobala, ali sto se tice komaraca, mene obozavaju, tako da bi mi ovakav proizvod dobro dosao. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo leto bio spas, inače me svu izujedaju a ti plikovi znaju da ostanu i po mesec dana , užas :)

      Избриши