"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 15. септембар 2015.

DERMIX - makeup remover i sapun za kosu

Svi već dobro znate koliko sam zavolela Demix proizvode, koliko sam se navukla na njih i koliko vama non stop pišem o njima, preporučujem ih svima, koristim od skoro svakog proizvoda već po drugu ili treću bočicu, nosim njihove reklamne majice po ulici, mislim da za nijednim brendom još nisam toliko poludela. Prvo proizvodi su im vrhunski svi do jednog, onda su me spasili sa  AIF setom koji sam prva dobila čast i da testiram, zatim su napravili najbolji body balm rekla bi na celom tržištu a da ne pričam koliko je Anti-age hydrator savršen za ove neke prelazne godine, vesele 30-te jer se još ne mirim sa tim da ih imam toliko, ja sam stala negde kod 23 :). Mislim da sam nekima možda već i dosadila u neposrednoj okolini sa ovim proizvodima, ali sada ih svi koriste, hvale, zahvaljuju na preporukama i kupuju ih iznova i preporučuju dalje. Zamalo da zaboravim da napomenem da su me goat milk soap i face-lotion takođe oborili sa nogu, bez sapuna ne mogu da zamislim dan, skoro svakodnevno svi ukućani mažu Antibol kremu, a tetka je ponela sa sobom u London gde je otišla da radi VeneFit koji sam joj poklonila, pomogao joj je već taj jedan pa je ponela zalihe, takođe sam i dragoj Martini sa bloga Dear-Skin beauty blog poslala u Zagreb jedan Venefit i Antibol iz svoje kolekcije a kompanija se potrudila da dobije i Body balm i sapun i hvala im još jednom na tome. Mislim da iz ovog uvoda možete zaključiti sve šta ja mislim o proizvodima i kako ih ocenjujem, a posebne pohvale imam za tim koji vodi FB stranicu, totalni su carevi. Mislim da sam preterala sa uvodom pa je red da počnem sa pisanjem recenzija za dva najavljena proizvoda, ali ja sam morala sve ovo da napišem bilo je jače od mene <3























Dermix sapun za kosu - čvrsti šampon, bogata kremasta pena omogućava upotrebu Dermix sapuna sa kozijim mlekom i za pranje kose.
On neguje teme glave prirodnim uljima pa je kosa sjajna i meka. Period izmedju dva pranja se produžava, a perut postepeno smanjuje.
Na vlažnu kosu direktno utrljati čvrsti šampon. Prva pena je blaga dok kod drugog utrljavanja dolazi do stvaranja kremaste pene kojom treba blago masirati teme.
Dobro isprati toplom vodom. (izvor).


















Iskreno nikada nisam prala kosu sa sapunom iako sam čula nebrojeno puta kako su nekad naše bake samo tako i prale i negovale kosu, a sada se ta tradicija izgleda vraća u modu, sve se vrti u krug i trendovi i moda. Bila sam malo skeptična kao ću ja moju gustu i čvrstu kosu oprati ovim malim sapunom i pomislila sam kako mi  taj jedan komad neće biti dovoljan za jedno pranje sa obzirom na dužinu i gustinu, plašila sam se i isušivanja kose, ali kako slepo verujem u Dermix proizvode rešila sam da ga isprobam i mogu da poreknem sva svoja razmišljanja. Pokvasila sam dobro kosu a zatim dobro natrljala sapun na dlanove i počela da trljam teme a zatim sam prešla i na kosu, moram priznati da sam imala osećaj da ništa nit peni niti pere pa sam isprala i ponovila postupak. Ovaj put je bila skroz drugačija priča, sapun je baš dobro počeo da peni i osetila sam kako mi detaljno i temeljno čisti teme glave i da je jako nežan prema njemu i osetila sam kako ga i fino masira, nekako sam osetila da prodire duboko u kožu glave i samim tim je dubinski čisti od masti i prljavštine.  Miris je neutralan ali prijatan, ne zadržava se u kosi uopšte. Nakon tog drugog sapunjanja isprala sam kosu i stavila samo na vrhove pakovanje koje inače koristim.


Kada sam osušila kosu prvi put u životu sam imala osećaj zaista čistog temena i taj osećaj je trajao danima. Sada pod hormonalnim terapijama mi se vratio problem sa mašćenjem i opadanjem kose kao i sa peruti a ovaj sapun me štiti od toga koliko god je to moguće, drži mi teme čistim danima kako ne bih morala često da perem kosu što nikako ne valja bila pod hormonima ili ne. Pakovanje sapuna je 40 g, nema parabena i nije testiran na životinjama. Moj muž ga takođe rado koristi i moram vam reći iako izgleda maleno dugo nam je potrajao, oboje smo prali sa njim kosu dve-tri nedelje a računajte na to da muž pere kosu svaki dan.


Makeup remover efikasno uklanja šminku i vodootpornu maskaru ostavljajući kožu besprekorno čistom i nežnom. Kožu prekrivenu šminkom navlažiti mlakom vodom. Jagodicama prstiju naneti makeup remover, otkloniti tupferom, potom oprati kožu blagim sindetom. Kao sledeće korake preporučujemo čišćenje Dermix Face Losionom, zatim nanošenje Dermix Anti Age Hydratora za negu, prevenciju dehidratacije i usporavanje starenja kože. (izvor).





























Moram reći da mi je ovaj proizvod najduže trajao, dok sam balzama za telo potrošila već tri, naravno ne sama, već znate da mi muž sve voli malo ukrasti i probati, kao i majka :). Kako se ne šminkam baš svaki dan pretpostavljam da je zato ali ja sam ga koristila i za čišćenje lica jer sam Face lotion potrošila, i kada recimo nisam stavljala ni trunku šminke i u tu svrhu se pokazao odličan jer je i posle umivanja lica na vatici uvek ostajao blagi trag prljavštine što mi je samo govorilo da ovaj proizvod služi da dubinski čisti kožu a ne samo da skida šminku, što inače radi besprekorno. U te svrhe ga koristim tako što sipam tečnost na tufer, lagano skidam šminku prvo sa vrata i lica a nakon toga poseban tufer koristim za skidanje šminke sa očiju i maskare. Proizvod vrlo detaljno ukloni sve tragove šminke i bez problema uklanja i maskaru, vodootporne olovke za oči bez da me rasplače, ili da mi smeta očima na bilo koji način. Nakon toga nanosila sam Anti Age hydrator dok i njega nije ponestalo, sada mažem i testiram neku drugu kremu, pa je dobro ispalo što ga nema više trenutno da mogu da radim svoj posao dalje :D.


Pakovanje je već standardo za Dermix što se meni posebno dopada jer volim te kutije i ambalaže i postali su mi najbolji drugari svakog dana kada je briga i nega kože u pitanju. Pitali su me u jednom tag postu da mogu da biram jedan brend do kraja života da koristim samo taj koji bih izabrala i moj odgovor je bio Dermix, šta dalje da vam pišem :). 
Makeup remover sadrži 200ml čarobne tečnosti, a cena mu je trenutno oko 800,00 rsd, može se pronaći u Lilly drogerijama, TV Shop radnjama, kao i poručiti online kao i svi ostali proizvodi ovog brenda. 




































Po svemu ovome možete zaključiti moje mišljenje o celokupnom Dermix asortimanu, a posebno me raduje što od većine blogokoleginica čitam slične utiske i pohvale, kao i kod devojaka koje prate blogove i Dermix  FB stranicu i osvajaju nagrade. Ja navijam da nas uskoro obraduju nekim novitetima, već sam im predložila neke svoje ideje i navijam da nam se pridruže na Instagramu da vide kako su slavni i tamo, a do tada probajte nešto od proizvoda ako do sada već niste i uživajte u čarima koje proizvodi pružaju.

Za sve informacije tu je FB stranica Dermix , pratite redovno dešavanja jer stalno dele neke poklone, zatim tu je i zvaničan sajt http://www.dermix.rs/index.php/sr/. Novosti koje sam saznala je da takođe sada proizvode možete nabaviti i u CG kao i u REPUBLICI SRPSKOJ u TV shop radanjama.

Izvinjavam se na podužem postu danas mi takva inspiracija naišla, a sad mi pišite koji su vaši favoriti, šta ste sve isprobali do sada od Dermixa i šta sve planirate? :)

14 коментара:

  1. Probala sam Body Balm i sapun za lice.
    Ali imam veliku zelju da probam makeup remover :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam , Body balm je napravio pravi BUM među svima nama kao i sapuni , ali su i drugi proizvodi jednako dobri pa kreni redom hehe <

      Избриши
  2. Ja nikako da probam Dermix, sve mi nesto drugo prece :-) Videla sam pre par dana na njihovom sajtu ovaj sapun za kosu i bila sam skepticna poput tebe jer isto imam probleme sa opadanjem i mascenjem, hvala ti sto si me razuverila :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zato sam ja tu, a ti pod hitno da probaš Dermix i postaćeš još jedan zaljubljenik u njihove proizvode to mogu da ti tvrdima a ja retko šta tvrdim :)

      Избриши
  3. Ni ja nikada nisam prala kosu sapunom, zato mi je ovaj proizvod baš interesantan :D

    ОдговориИзбриши
  4. Sapun odlicno deluje, nikad nisam probala tako nesto, mada znam da je moja baka tako prala i imala divnu kosu. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam već koristila krute šampone i takav način pranja mi je odličan. Inače, Dermix me jako pozitivno iznenadio ambalažom, sastojcima i djelotvornošću. Hvala ti što si mi omogućila da probama i jako mise sviđaju i proizvodi iz ovog posta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znala sam da će ti se dopasti i čast mi je bila velika pa sredićemo i ove proizvode za naredni put <3

      Избриши
  6. Sapun nisam koristila,Probala sam antibol...sve pohvale.Kremu koristim i super je,a Venefit koristi moja sestra i takodje sve pohvale...

    ОдговориИзбриши
  7. Probala body balm i sapun po tvojoj preporuci i odisevila se sad planiram da kupim i ovo, hvala

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To mi je uvek jako drago da čujem, šta god da kupiš sledeće nećeš pogrešiti :)

      Избриши