"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 18. септембар 2015.

EMIBO hair care - Argan silk šampon za kosu i hranjivo ulje


Dragi moji, svi ste upućeni u razmenu proizvoda sa mojom dragom Martinom sa bloga Dear skin i danas je došla na red prva recenzija proizvoda koje sam dobila baš u toj razmeni. Za sve koji su propustili post o tome mogu ga pročitati ovde. Moram priznati da sam se ovim proizvodima posebno obradovala jer svi već znate da mi je kosa glavni adut i nešto u šta ulažem najviše vremena, ljubavi i novaca za razne proizvode, iako otkad imam blog većinu dobijam :). Da ne dužim mnogo danas ću vam predstaviti dva divna proizvoda iz Emibo Hair Care kolekcije, brenda nažalost još uvek nema kod nas u Srbiji ali se iskreno nadam da će ih biti ubrzo, jer verujem da bi svaka devojka poželela da ih proba i da bi svaka bila zadovoljna njihovim učinkom na kosu.

Reči proizvođača: EMIBO ARGAN SILK linija za njegu kose je 100% hrvatski proizvod, napravljen po svim svjetskim standardima. Preko 300 frizerskih salona širom Republike Hrvatske prepoznalo je kvalitetu naših proizvoda i što je najvažnije osobni pristup svakom kupcu. To nam daje profesionalni motiv da i dalje razvijamo vrhunske proizvode za njegu kose, na zadovljstvo naših kupaca i nas samih. (izvor).


Emibo Argan Silk hranjivi šampon za kosu 300 ml, s posebnim naglaskom na njegu suhe i oštećene kose. Daje Vašoj kosi svu potrebnu njegu tokom cijele godine. Izuzetnog mirisa i gustoće daje Vašoj kosi svu potrebnu njegu i hidrataciju. Ne masti i ne otežava kosu. Sastojci: Arganovo ulje, keratin, pšenični protein, silk protein, panthenol, UV filtar.
Način uporabe: nanijeti male količine na mokru kosu, nježno umasirati i dobro isprati. Postupak ponoviti po potrebi, idealno koristiti sa ostalim proizvodima iz Argan Silk linije. (izvor).


Svi koji me pratite znate da sam posebno slaba na proizvode koji sadrže argan kada je nega kose u pitanju, to je znala i Martina pa mi je izabrala baš ovu savršenu kombinaciju. Kako sam testirala i koristila razne proizvode ustanovila sam da mi upravo taj sastojak najpovoljnije deluje kako na kosu tako i na samo teme koje mi je jednako važno da bude negovano jer svi znate da sam ponovo pod hormonalnim terapijama i da posledice istih trpe i koža i kosa pa mi je u tom periodu zaista potrebna najbolja moguća nega a uz ovaj set sam to upravo i dobila. Šampon je predivnog mirisa koji se zadržava u kosi i po 3 dana, za oni koji to vole kao ja to je lepa vest. Tekstura mu je taman kako treba po mom ukusu nije ni retka ni jako gusta, žućkaste je boje, jako lepo peni već nakon prvog šamponiranja ali ja uvek po navici to uradim dva puta.


Šampon je nežan  prema temenu glave i jako ga detaljno opere i očisti od nečistoća i masti, mogu reći da mi retko koji šampon nakon pranja kose pruži osećaj baš čistog temena a ovaj deluje upravo tako. Kosa je već nakon par korišćenja mnogo mekša, svilenkastija, pošto je moja kosa zdrava ne znam kako deluje na oštećenu ali verujem da bi i takvu preporodio za kratko vreme. Prvi put sam nakon pranja stavila i pakovanje na krajeve kose po navici a onda sam shvatila već naredni put da mi to uopšte nije potrebno jer sam nakon pranja kose koristila ulje iz iste kolekcije koji menja sve od maske, regeneratora do seruma i slično. Pakovanje šampona je od 300ml, jako je lepog i kvalitetnog pakovanja, poseban plus za pumpicu radi lakšeg doziranja, ocena za proizvod čista desetka.


Emibo Argan Silk hranjivo ulje za kosu 50 ml, vraća kosi izgubljenu hidrataciju, elastičnost i daje joj svu potrebnu njegu i mekoću. Argan Silk ulje ne masti i ne otežava kosu i omogućava lakše raščešljavanje. Sastojci: Arganovo ulje, silk protein, Beta caroten.
Način uporabe: nanjeti nekoliko kapi na vrhove prstiju, umasirati nježno na mokru ili suhu kosu, ne ispirati. Za idealan učinak koristiti sa ostalim proizvodima iz Argan Silk linije. (izvor).


Ulje za kosu i to od argana, nešto na šta sam posebno slaba uz serume i razne tretmane. Potpuno je istog mirisa kao i šampon što mi je super jer kada ga namažem na kosu nakon pranja dobijem samo pojačan onaj divan miris koji mi se jako dopada a ne mešanje dva različita, zato sam ja uvek za to da se koriste proizvodi iz iste kolekcije šta god da je u pitanju a da je vezano za kosu, mada znam i ja svašta da stavljam u isto vreme ali pokušavam da pazim sve više na to. Ulje sam mazala i na suvu kosu ali sam probala i na tek opranu pa peškirom prosušenu, u oba slučaja se pokazalo odlično. Kada se stavi na mokru kosu olakšava češljanje i čini mi se malo ubrzava sušenje, a kada se malo stavi na suvu kosu tek onako koja kap se utrlja na krajeve, kosa dobija dodatni sjaj i izgleda raskošno.


Evo kako izgleda moja kosa nakon pranja šamponom, i mazanja samo male količine ulja na krajeve, prosušena fenom i očešljana, bez feniranja :).

Još jednom se zahvaljujem dragoj Martini što mi je u saradnji sa Emibo Hair Care obezbedila da isprobam ove divne proizvode kojih nema kod nas pa sam ih time samo još slađe trošila, ovom prilikom apelujem da nam što pre dođu. Za sve informacije o proizvodima postoji FB stranica Emibo Hair Care a tu je i sajt za sve ostale detalje http://emibo.com.hr/.

Kako vam se dopadaju ovi proizvodi, i pitanje za one koji su ga probali kako su se vama pokazali? 

*Poklon proizvodi 



12 коментара:

  1. E kako je meni ovo potrebno.Bas bi da probam kako bi delovalo na slamu od moje kose.Kad vidim tvoju kosu prosto me sramota moje...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da bi ti bilo savršeno, videću da ti preporučim nešto tog tipa a da je dostupno kod nas da pokušaš sa tim, javljam ti, a za ovo drugo nemoj tako, znaš da je kosa jedino što valja na meni iako sad i sa njom imam muke od hormona opet <3

      Избриши
  2. Prekrasna ti je kosa <3 Baš mi je drago da si zadovoljna ovim dvojcem jer sam zaista htjela da probaš nešto s arganovim uljem. Slažem se s tobom oko šampona, super čistač vlasišta i kose :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno draga moja što si mi omogućila da probam ove divne proizvode koji moju kosu čine još lepšom i mogu ti reći da davno nisam imala osećaj tako čistog temena a kosa kao svila <3

      Избриши
  3. Kakva elegancija! Ja volim te tople boje, i uopste i na pakovanjima,pogotovo kad su ovako lepo ukombinovane. Argan, keratin, karoten, pa bravo! Kako sam se odusevila, kao da sam ja probala :-) A tvoja kosa, pa divota, vidi se da se to cuva i neguje, uprkos hormonima i ostalim cudima koja te muce, stvarno izgleda odlicno :-*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste u pravu si pakovanje je baš elegantno i damnsko što ja kažema, hvala ti puno trudim se da se bar za kosu izborim da ostane lepa jer kad mi je i ona ugrožea to mi stvara dodatno nezadovoljnstvo :*

      Избриши
  4. Meni je svaki šampon isti, ne vidim neku specijalnu razliku. Jedino sam primetila da mi više prijaju šamponi koji ne sadrže sulfate :)
    Više me je naravno zanimalo ulje, iako imam xy u zalihama. Arganovo ulje je svakako odlična kombinacija za sve tipove, pogotovo za oštećenu kosu. Ništa, ostaje nam samo da se nadamo da će brend doći i do nas :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nije ima samo par koji mi odgovaraju a skontala sam da u svakom ima argana :). Ulje je savršeno, znam da uh voliš kao i ja da ih skupljaš i voliš da probaš sve ali ovo je slično macadamiji ali maloko više daje sjaj i mekoću, eto tako da ti objasnim i miris je divan :)

      Избриши
  5. Kosa ti je divna,negovana,proizvodi su izgleda divni,verujem da cim su sa arganom ne mogu imati mane.

    ОдговориИзбриши
  6. Trenutno sam u fazonu da nabavim neko dobro ulje i šampon koji bi imao miris. Baš to kako opisuješ. Juče sam stavila neko ulje na kosu koje je tako mirisalo da uopšte nisam stavljala parfem i svi su mirisali moju kosu. Volela bih da probam baš ove proizvode nekako osećam da bi to bilo baš pravo. Odličan opis proizvoda, svaki detalj lepo opisan.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno Dragana, znaš da se trudim da vam što bolje sve dočaram kao bi znali da li i vama možda tak nešto odgovara ili ne :) . Nažalost ovog brenda nema kod nas i jako mi je žao zbog toga ali mogu ti preporučiti nešto po tvom opisu :)

      Избриши