"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 19. септембар 2015.

ESTAR cosmetics - C i E maska za lice


Prošlo je dugo vremena kako vam nisam pisala o Estar cosmetics, prvo jer mi se nagomilalo dosta toga za testiranje i pisanje a drugo jer mi je za dve maske o kojima danas pišem trebalo ipak i više vremena da steknem prave utiske, svi već znate da ne volim da pišem dok nešto dobro ne isprobam više puta pa i do kraja bočice. Ove dve maskice sam trošila 2 meseca i danas vam iznosim svoje mišljenje o obe. Oni koji me prate znaju da brend Estar povezujem sa onim ljubav na prvo mazanje a da li su i ove maske ostavile takav utisak na mene saznaćete u nastavku posta.
















Ove maske za lice namenjene su brzoj i efikasnoj nezi po principu home SPA. Preporučujemo da se upotrebljavaju u sklopu večernje nege. Na čisto lice nanese se maska u tankom sloju i blago utrlja. Po potrebi maska se može pomešati sa vodom. Ostavi se da deluje 5 minuta i ispere mlakom ili hladnom vodom bez sapunice. (izvor).


Prva na redu je C maska - citrusna maska koja daje energiju i sjaj koži po rečima proizvođaća, i zaista je tako. Iako sam kombinovala obe maske, jednu sam koristila jedne nedelje a drugu druge i tako u krug, moram priznati da mi lice nikad lepše i blistavije nije izgledalo pa tako i bez trunke šminke čak i bez bb kreme ono izgleda mnogo svežije iako sam i pod terapijama i pod stresom svaki dan, moje lice to nikako ne pokazuje. Ono deluje odmorno, blistavo i lepo pa tako ja nikom i ne odajem utisak da me išta muči što mi je veliki plus. C masku sam koristila dva puta nedeljno, namazala bih je na čisto i oprano lice, legla , pustila muziku i meditirala 10-15 minuta a zatim bih uklonila masku umivanjem mlakom vodom. Posle upotrebe maske nisam primetila da mi je potrebna dodatna nega ali sam ja po navici namazala hidrantnu kremu koju trenutno koristim. Maska je prijatnog, blagog i opuštajućeg mirisa a na prvi pogled izgleda kao neki puding ili žele, nešto između.


E maska - sa vitaminom E koja hidrira i neguje kožu mi je više odgovarala od c maske za nijansu , verujem da je to zbog toga što imam suvlju kožu pa joj je uvek potreban dodatna hdratacija a ova maska to pruža vašem licu u velikoj meri i to se već nakon dva do tri korišćenja maske primeti.





















E maska je nešto ređe teksture, bele je boje i takođe vrlo prijatnog mirisa, i nju sam koristila oko dva puta nedeljno i pokazala je fenomenalne rezultate, koža mi je hidrirana kao nikad ranije, osetim da diše, naročito mi je pomogla kada su bile nagle promene temperature i u onim danima kada su moji hormoni više divljali u smislu da se negativni efekti odražavaju i na kožu. Nanosila sam je na čisto lice i ostavila da deluje 10-15 minuta i za to vreme sam svaki put osetila kako prodire duboko u kožu i kako je hrani a nakon skidanja maske osetila sam da moja koža diše. Obe maske su mi se pokazale kao odlične ali blagu prednost dajem ovoj jer vrujem da više prija mom tipu kože i više joj pruža ono što joj nedostaje.


Obe maske su u pakovanju od po 50ml, meni su obe trajale 2 meseca uz redovnu upotrebu od 2-3 puta nedeljno, cena po komadu iznosi 480,00 RSD i možete ih poručiti na ovom linku KLIK.
Ja sam maskama prezadovoljna, takođe i piling je potrošen pa očekujte recenziju uskoro, a do tada nabavite svoj primerak da upoređujemo utiske ja svakako planiram još jednu makar da nabavim i pripremim se za predstojeću jesen i zimu kada je nega kože lica makar meni još bitnija nego leti.
Takođe moj post o čarobnom body buteru možete pročitati ovde, neki od vas su ga osvojili u mojoj velikoj blogorođendanskoj nagradnoj igri i javili se sa divnim pozitivnim komentarima, jedan je dobila i moja draga Martina da isproba, a za sve muškarce proizvodi koji su mog muža očarali i sada samo njih koristi , recenzija ovde. Takođe ću vam malo detaljnije pisati o noćnoj kremi koju sam prvi put dobila u maloj bočici ali mi je to već nagovestilo da mi jako odgovara pa sam nabavila i veću, spominjala sam je ovde.

Za sve informacije tu je FB stranica Estar-cosmetics kao i zvaničan sajt za detaljnije informacije i online porudžbine http://www.shopestar.com/home.aspx.

Da li ste vi probali neke Estar proizvode, kakvi su vam utisci, koji su vaši favoriti i kako vam se dopadaju ove dve maskice iz današnje recenzije? :).

*PR proizvodi

12 коментара:

  1. Bogami, cim potrosim moje Avon spa maskice, bacam se na ove, ko bi rekao da su toliko pristupacne, mislim, sto se cene tice. Bas mi je zanimljiva tekstura, podseca me na kreme za telo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Estar kozmetika je i više nego povoljna a ne može rečima da se objasni koliko je dobra i kvalitetna, tako da kad probaš nešto javi nam utiske :)

      Избриши
  2. Ovo cu bas da porucim,ona njihova nocna krema me posebno mami,mada im je izgleda sve super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Obavezno da se obezbediš, dolazi nam grozna zima, nega kože je i više nego neophodna tada :)

      Избриши
  3. Maske mi se čine kao odlični proizvodi :D Koristim ih jednom tjedno, nekada i češće i meditiram kao i ti dok su na licu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svi proizvodi Estar kozmetike su zaista vredni pažnje , jako su dobar a povoljan brend i iskreno se nadam da će proširiti tržište jer zaslužuju to, a ti i ja ko bliznakinje po nekim stvarima :)

      Избриши
  4. Jedva cekam da procitam tvoje utiske o nocnoj kremi. To mi je veoooma potrebno,( ipak imam "pristojne godine" 😉) Body buter je savrsen. Zahvaljujuci tebi sam otkrila fenomenalnu kozmetiku. To koliko je koza mekana nakon upotrebe je fantasticno, ali miris je bozanstven. Upotreba parfema ili dezodoransa je, uz ovaj buter, totalno nepotrebna, pravi 2 u 1 proizvod, sta ces vise! Estar kozmetika je za mene otkrice godine,i hvala ti na tome!( Ja uvek malko poduze pisem, izvini!) Da su maske odlicne, ne sumnjam uopste. Nocna krema- cekam recenziju!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne izvinjavaj se, znaš ti da ja obožavam komentare :) , Već sam spomenula da je me noćna krema oduševila, uskoro ide post a meni je mnogo drago da ti se butter sviđa baš kao i meni i da si otkrila nešto novo i kvalitetno zahvaljujući mom blogu <3

      Избриши
  5. Uh probala samo buter za telo i to zahvaljujuci tebi-hvala ti jos jednom.Savrsen je!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da ti se dopada kao i meni i nadam se da ćeš isprobati još nešto pa nam javiti utiske :*

      Избриши
  6. Postovana, mesecima kod tebe citam o Estar kozmetici i na kraju sam se pocastila. Sa maskom C, piling maskom, eye gelom, serumom, tonikom, filer kremom, balsamom za osetljivu kozu. Bozanstveno. Hvala ti na svim iscrpnim informacijama. Ovo je zaista otkrice. Inace volim da citam tvoje tekstove na portalu lepotica.rs. Veliki pozdrav.

    Ana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo mi je drago da pročitam ovakakv komentar jer on je dokaz da sam na dobrom putu da ljudima predstavim na pravi i dobar način nešto što zaista vredi, što je pre svega naše domaće, visokog kvaliteta a povoljnih cena, uživaćeš verujem u svemu i hvala ti puno na komentrau :)

      Избриши