"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 25. септембар 2015.

Eveline - BIG VOLUME EXPLOSION mascara


Oduvek ima  problem da pronađem maskaru koja mi u potpunosti odgovara i koja će moje kratke i retke trepavice učiniti gušćim i dužim. U svojoj dugogodišnjoj potrazi i u isprobavanju raznih maskara zadržala sam se na MF 2000 calorie i na Maybelline čuvenoj žutoj maskari i samo sam ih vrtela u krug i sa njima sam dobijala najbolje rezultate dok jednom prilikom nisam dobila maskaru brenda Make up forever koja mi je bila nešto savršeno, pružala mi je dugotrajan izgled veštačkih trepavica u samo dva poteza. Kada sam je potrošila bila sam tužna jer sam mislila da više nikad neću naići na sličnu a onda mi je stigla ova lepotica od Eveline Srbija.


Maskara je jako lepog kvalitetnog i elegantnog pakovanja, a četkica već na prvi pogled izgleda obećavajuće, jedva sam dočekala da je isprobam, no prvo sam je uslikala iz svih uglova za recenziju pa tek onda je usledilo mackanje.


Četkica savršeno razdvaja trepavice i imam osećaj da maže jednu po jednu, znatno ih izdužuje i čini ih gušćim, nema grudvica, ne lepi se i stoji na trepavicama sve dok vi ne odlučite da je skinete, ne razmazuje se. Jedna zanimljivost je da sam nakon svega ovog napisanog otišla na sajt da saznam neke dodatne informacije o maskari i ispostavilo se da sam je ja opisala tačno onako kako piše u njenom opisu, a to samo znači da ona pruža upravo ono što proizvođač obećava, tako da sve pohvale za to :).



Na slici možete videti moje trepuške bez maskare, sa jednim slojem i sa dva sloja, zadivljujući rezultati zar ne?. Posebno me raduje što je baš jake crne boje jer su moje trepavice prirodno skoro pa nevidljive koliko su svetle.


Pre ove maskare nisam probala nijednu drugu ovog brenda, a sada znam da ću ovu redovno koristiti u buduće kao i isprobati još neku verovatno. Pisala sam vam ranije o nekim komadima Eveline šminke ovde. U međuvremenu sam probala i jedan  karmin i pokazao mi se kao odličan.


                            Evo kako trepavice izgledaju iz drugog ugla, malo sa strane.

Sastav: Synthetic, Aqua, Beewax, Paraffin, Acacia Senegal Gum, Srearic Acid, Buylene Glycol, CopermiciaCerifera cera, Glyceryl Sreartate, Polybutene, Copoymer, Oyza Sativa Cera, Hydroxyethycellulose, Myrstic Acid, Arachidic Acid, Behenic Acid, Oleic Acid, Methyparaben, Propyparaben.


Pakovanje maskare sadrži 11ml, a cena se kreće negde oko 500,00 RSD koliko sam ja videla ali to zavisi od prodajnog objekta, često naletim na 5 različitih cena jednog proizvoda ako samo malo prošetam gradom i obratim pažnju na to.

Za sve informacije tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija i sajt Trade Expressa koji je generalni uvoznik za ovu kozmetiku  http://tradeexpress.co.rs/.

Da li ste vi probali neku Eveline maskaru ili neki drugi komad šminke ovog brenda? :)

*PR proizvod

19 коментара:

  1. Mnogo mi se sviđa četkica :D Super je efekat koji maskara daje i slike su ti odlične, ja još nisam napravila lepu sliku oka-na svakoj se izbečim :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, znam kako ti je veruj mi da ja uslikam preko 100 fotki da dobijem 3 koje valjaju, cak se služim i ogledalom, a maskara je odlična veliko oduševljenje :)

      Избриши
  2. i njihova Celebrities maskara je odlična, obavezno je isprobaj ako budep u prilici :)

    ОдговориИзбриши
  3. Potsetila me je na maskaru koju sam uzela uz Grazia casopis po ambalazi. Trepavice svakako izgledaju odlicno nakon nanosenja. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste u pravu si podseća pakovanje pomalo, samo što meni ta druga ništa nije valjala a uzela sam bila dve, jednu sam dala drugarici a jednu poklanjam isto u igri sada :)

      Избриши
  4. Super mi je sve što Eveline nudi pa tako i maskara. Dopada mi se izgledom a kod mene to igra bitnu ulogu, jer volim kada je pakovanje lepo. Trenutno trošim Avonovu i zadovoljna sam, planirala sam svakako da probam i maskaru i ruž od Evelina pa čim istrošim trenutku. Super fotke i odličan tekst.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga moja puno uvek si tu da mi daš podršku :). Maskara je nadmašila moja očekivanja odlična je zaista, što se da i videti na slikama pa ne moram mnogo da pišem hehe <3

      Избриши
  5. Deluje simpaticno, tako da planiram da je probam cim potrosim tri vec otvorene maskare, posto ne volim da gomilam. Evelin sam uvek izbegalavala samo zato sto mi njihov sos tretman za nokte nije odgovarao, ali vec neko vreme citam pohvale na njihov racun da moram nesto da probam, verovatno ce ova maskara probiti led. Bolje bi im bilo da je dobra :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da mi žene smo takve većinom ako nam nešto ne odgovara od nekog brenda odmah stvorimo averziju, dešavalo se i mnei naravno ali Eveline me svakim proizvodom samo više kupuje, odlični su i obavezno probaj nešto, pisala sam o dosta toga :)

      Избриши
  6. Nisam znala da imaju maskare, sramota me je sad :-) Ali efekat, vau! Ja sam verna Maybelline crnoj sa pink slovima, meni je ona najbolja ikad. Eveline se poboljsava, brzinski :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne bi ni ja znala da ne vodim ovaj moj mali blogić, jer zaista nisam viđala šminku nigde samo preparativu :).

      Избриши
  7. Pa to lepo izgleda na tvojim trepavicama.Svidja mi se efekat.Probala je nisam...

    ОдговориИзбриши
  8. Odlicne su fotke, bas se lepo vidi efekat maskare. :) Odlicno si je opisala, ja iskreno sem lakova nisam probala nista od Eveline dekorative cini mi se. Ja sam dugo izbegavala crne maskare, vec sam sve koristila braon, mislila sam da mi crne cine oci tamnijim i da mi ne stoje lepo, sad medjutim koristim i crne. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja obožavam što crnje da su ne znam zašto valjda patim jer su mi trepke baš svetle a i volim crno meni otvara pogled, na primer nikad nisam verovala kako tamna šminka može da me transformiše totalno dok me šminkerka na venčanju nije tako doterala i ja sam se tad oduševila i zaljubila no nažalost ne umem da s e mažem haha :). Hvala puno draga za pohvale, trudimo se znaš i sama kako ide <3

      Избриши
  9. bas super ali ovde nema prodavnicu neka kod Lilly-ju trazi nema

    ОдговориИзбриши
  10. Potražite maskaru u apotekama Krešenković :-) Tu košta 485 dinara.

    ОдговориИзбриши