"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

петак, 4. септембар 2015.

Eveline Krema za depilaciju 9in1 Sa ARGANOVIM ULJEM


Dragi moji pratioci svi ste već upućeni da mnogo volim Eveline Cosmetics i da rado i često koristim mnoge njihove proizvode. Danas ću vam predstaviti kremu za depilaciju 9in1 sa arganovim uljem, a pre ove kreme koristila sam i potrošila neku drugu sa kojom sam bila prezadovoljna, recenziju iste možete pročitati ovde. Vrlo me raduje i činjenica da se jedan od mojih omiljenih proizvoda ovog brenda našao i u top 10 najčitanijih ikad na mom blogu a to je recenzija dijamantskog anticelulitnog pilinga.



Krema za depilaciju sa ARGANOVIM ULJEM + Aloja+ Proteini svile+ Q10
-Efekat za 3 minuta
-Efikasno odlaže rast dlačica na nogama
-Ostavlja kožu svilenkasto glatkom

Trenutno dejstvo u 3 minuta:
1. Efektivna i brzo uklanjanje dlačice
2. Usporava rast novih dlaka zahvaljujući formuli Capislov ™
3. Smanjuje učestalost depilacija
4. Uklanja čak i najdeblje dlake
5. Depilirana područja ostaju idealno glatka
6. Umiruje kožu i smiruje iritacije zahvaljujući sadržaju ekstrakta aloje
7. Ekstrakt svile hidrira kožu, čineći je svilenkasto glatkom .
8. Arganovo ulje hrani, regeneriše i smiruje iritacije (izvor).


















Krema dolazi u divnoj crnoj kartonskoj kutiji vrlo privlačnoj na pogled a u njoj se nalaze: krema za depilaciju i mali plastični pomagač za uklanjanje dlačica, baš kao i u predhodnom pakovanju koje sam koristila. Tekstura je skoro ista kao i miris što je opet ponavljam meni veliki plus, jer ne volim jake mirise kad su ovi proizvodi u pitanju i to ume jako da me odbije od preparata u ovu namenu. Ova kremica ima blag prijatan i opuštajući miris argana i da, zaista deluje za 3 minuta dakle kraći period je potreban da sredite svoje noge nego sa kremom o kojoj sam vam predhodno pisala. Kako ja nemam guste ni jake dlake tačno za 3 minuta nakon mazanja kreme ja sam dlačice uklonila ovom plastičnom lopaticom vrlo lako i brzo a zatim samo isprala noge mlakom vodom. Koža je nakon tretmana glatka, meka , nežna i svilnekasta a dlačica nema više :).


Primena : 
1. Koristeći špatulu ravnomerno nanesite kremu na sve delove koje želite da izdepilirate.
2.Ostavite je na koži da deluje 3 minuta.
3.Štpatulom uklonite kremu sa malog dela kože. Ukoliko se dlačice lako uklanjaju uklonite kremu sa ostalog dela kože – koristeći špatulu u smeru suprotnom od rasta dlačica. Ukoliko se dlačice ne uklanjaju , ostavite kremu na koži ali ne duže od 10 minuta (od nanošenja kreme). Ostatke kreme možete da očistite vlažnim sunđerom, a kožu isperite mlakom vodom bez korišćenja sapuna.

Da biste poboljšali efekat idealno svilenkaste i negovane kože preporučuje se korišćenje Argan oil umirujućeg losiona posle depilacija -Eveline Cosmetics.
Proizvod ne treba da se koristi za depilaciju lica.













Još jednom sam jako zadovoljna proizvodom ovog brenda i definitivno više ne menjam kremu za depilaciju kada sam najzad našla pravu i odgovarajuću a pre nego što sam otkrila Eveline liniju ovih proizvoda nikako nisam volela ovaj vid uklanjanja dlačica jer nisam mogla naći sredstvo koje mi odgovara. Poseban plus dajem Eveline kremama za depilaciju jer su nežne prema koži, neguju je a snažno uklanjaju dlačice, i ne stvaraju ni najmanje iritacije, čak ni meni sa vrlo osetljivom i nežnom kožom tako da ove kreme svima preporučujem i mislim da apsolutno svi treba da ih probaju ako žele brzu, efikasnu, kvalitetnu i bez posledica depilaciju, bez crvenila i neželjenih pojava, i svako može da nađe pravu za sebe jer je izbor veliki. Takođe efekat glatkih nogu se zadržava i do 2 nedelje :).

Za sve informacije tu je FB stranica Eveline Cosmetics Srbija kao i sajt Trade-Express-a koji je uvoznik za ovu kozmetiku http://tradeexpress.co.rs/?lang=sr.

Da li ste već probali neku od ovih Eveline kremica za depilaciju i kakvi su vaši utisci? :).

13 коментара:

  1. Ja te kremice nikad nisam probala, znajuci sebe
    umazala bih se sva :D brijac ili depilacija toplim voskom, to je uvek moj izbor :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Tako sam i ja mislila i iskreno i jesam se sva umazala sa kremama koje sam ranije isprobavala, međutim tekstura ovih Eveline krema je takva da to nema šanse da se desi veruj mi :)

      Избриши
  2. Ja nisam probala ovu, ali nijednu drugu kremu za depilaciju. Svidja mi se sto ova ima blag miris. Mogla bih da probam, cisto da vidim koja je razlika u odnosu na vosak. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja nikad nisam bila u salonu na depilaciji, kući sam probala svašta od voska, do traka onih i nikad nisam bila zadovoljna ili mi se samo dlake izlome ili mi ostane pola, a nisu mi jake , ove kremice su me spasile žileta, njih mrzim :).

      Избриши
  3. Nisam ovu ali jesam nekoliko vrsta njihovih i veoma sam zadovoljna. Miris je odličan, nije odbojan, sve pohvale. Ja volim sve Eveline proizvode i iskreno ih preporučujem svima, brend je jako povoljan a jako kvalitetan. Kreme za depilaciju su uvek povoljne a izuzetno kvalitetne, sve preporuke.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako mi je drago da još neko može da potvrdi moje pozitivno iskustvo sa Eveline kremicama za depilaciju zaista su odlične :).

      Избриши
  4. Koristila sam Afroditinu kremu sa kamilicom, i sad osecam taj "miris", zbog nje sam i prestala da obracam paznju na kreme. Sto kaze Lola, brijac ili topli vosak, a ako se predomislim, znam sta cu :-)

    ОдговориИзбриши
  5. A moze li se koriatiti i za depilaciju pazuha? Inace jako poucan post :)

    ОдговориИзбриши
  6. Evo upravo depilirala noge ovom eveline kremom i odusevljena sam! Inace vec duze vrijeme koristim brijac sto je jako naporno i dlacice izrastu vrlo brzo. Takoder jako su guste i ima ih posvuda (gorila). U par navrata sam pokusala s drugim kremama i nazalost vecina dlaka bi ostala. Evelin je vrhunski odradio svoj posao, uklonjena je vecina dlacica i koza je jako glatka i podatna. Presretna jer cu napokon brijacima zauvijek reci zbogom. Moje preporuke svima. :)

    ОдговориИзбриши