"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 29. септембар 2015.

Ped Egg Power


Ped Egg power je novi, ergonomski oblikovan, profesionalno proizvod za negu stopala koji će stopalima pružiti kraljevski tretman, jednak onom kod stručnog pedikira. Nežno uklanja žuljeve, suvu i mrtvu kožu i uklanja gruba zadebljanja u sekundi! Već nakon prvog korišćenja stopala će Vam biti baršunasto glatka.
Radi na baterije 2x1, 5V AA koje nisu uključene u ponudi. (izvor).


Danas vam poštovani moji pratioci pišem o još jednom proizvodu koji se može nabaviti u svim TV Shop prodavnicama kao i poručiti na njihovom sajtu. Radi se o popularnoj spravici za negu peta, čini mi se da je ove godine izašlo na tržište mnogo sličnih proizvoda u ovu namenu, a ja vam danas prenosim utiske o spravici pod nazivom Ped Egg Power.


Pošto ja nemam mnogo problema sa zadebljalim petama već više sa hrapavom kožom meni je ova spravica to sanirala već nakon prve upotrebe pa sam kao modela uzela svog muža, dakle na slikama možete videti njegova stopala, ja sam bila u ulozi fotografa ovaj put za promenu. Moj muž ima velikih problema sa zadebljalom kožom, raznim žuljevima i sličnim problemima na svojim stopalima, naročito su ugrožene pete pa je poslužio kao odličan model da svi možemo da saznamo kako i da li ova spravica deluje. 


Pedd Egg power je izuzetno lak za rukovanje, praktičan, lepo legne u šaku i lagan je poput pera. Radi na baterije ima dugme sa kojim palite i gasite aparat. Jednostavno ga upalite, prislonite na pete i on radi svoj posao sa mnogo uspeha. Za samo par dana rezultati su i više nego primetni, uklanja i najtvrdokornija mesta na petama, za sobom ostavlja malo sitnog belog praha što je samo znak koliko je snažan u onome za šta je namenjen a prema koži peta je nežan i uopšte ne osetite bukvalno da nešto radi, nema bola, peckanja, golicanja a on brzinom svetlosti skida sloj po sloj mrtve ili zadebljale kože koju moramo priznati niko ne voli ni da vidi a kamoli da je ima na svojim petama. Muž i ja smo prezadovoljni rezultatima i njegovim učinkom, njegovom snagom i lagodnosti rukovanja njime. Jedan mali proizvod koji po meni menja čitav set za negu stopala, nema onog groznog kamenja, pa žileta i turpija, nema straha od povreda i posekotina, zaista je fenomenalan. Na slici dole možete videti ogromnu razliku na muževim petama nakon samo 4 tretmana od po 3-5 minuta Pedi Eggom, dok je meni već prvi put uspešno rešio sve problemčiće. Sada samo dva puta nedeljno održavamo svoje pete lepim i one su negovane, glatke i nežne. Ovo je proizvod za celu porodicu i to je ono što ga čini još posebnijim po meni.




Baterije se jednostavno stavljaju u aparat tako što se donji deo skine, lepo je sve obeleženo gde i kako treba da stoje, potrebne su vam dve AA od po 1,5 v koje ne dobijate uz kupovinu proizvoda. Zatim se aparat opet sastavi, ukljući i par koraka vas nakon toga deli do savršenih peta. Uz aparat dobijate i rezervni nastavak za poliranje.


Cena proizvoda je 1890,00 RSD i možete ga poručiti klikom na ovaj link http://www.tv-shop.tv/artikal/4790/ped-egg-power , a takođe ga možete kupiti i u svim maloprodajnim objektima TV Shop-a u vašem gradu. Za sve informacije i kako biste uvek bili u toku kliknite jedan like na njihovu FB stranicu TV Shop, a za sve detaljnije informacije o proizvodima, cenama i celokupnom asortimanu, kao i za porudžbine tu je njihov zvanični sajt http://www.tv-shop.tv/.

Kako vam se dopada ovaj proizvod i kako vi negujete vaše pete? 

*PR proizvod

10 коментара:

  1. Ovo je super stvarcica, nesto poput one Scholl spravice, ako se ne varam. Svoje pete negujem oriflame turpijom i posle toga kremom ili vazelinom, za bolju epitelizaciju koze.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da na taj fazon je, ima ih više ali ne mogu da uporedim jer sam probala samo ovaj i ne bih ga menjala savršen je :)

      Избриши
  2. Apsolutno isti aparat ima na kineskim sajtovima za po 7-8 dolara, tako da mi je ovo malo prenapumpana cena(još malo dodaš, pa kupiš Scholl), ali super radi posao svakako, odličan je rezultat. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U principu sve koje sam videla su isti ili slični pa sad budi pametan, jedino što znam da kineza ne bi uzela sigurno i da je ovaj zaista idealan, ko zna možda i bolji od drugih jer ovo kako je muževe pete sredio je čudo :D

      Избриши
  3. Da kao Scholl ali mnogo jeftiniji jer Scholl kosta negde oko 4 ooo i nesto vise.Mislim da je efekat potpuno isti kao kod Scholl turpije.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja mislim da je to sve isto u principu i da samo ime brenda određuje cenu, a efekat ovoga je i više nego vidljiv na slikama gore prema tome proizvod je čista desetka i verujem da traje zauvek, tako da je i vrlo povoljan ako se to sve uzme u obzir :).

      Избриши
  4. Scholl sam gledala da uzmem, jer deluje kao odlicna i vrlo prakticna stvarcica. Odustala sam od kupovine ne znam ni sama iz kog razloga, ali evo ponovo mi se vraca ideja da nabavim jedan ovakav proizvod jer je definitivno potreban barem meni. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo super, menja više proizvoda i to štedi i vreme i živce i novac, kad se setim pre turpijanja i muka ovo mi sad dođe kao da sam u raju :)

      Избриши
  5. Super stvarcica, nema sta. :) Za sad pripremam kupke za stopala i koristim kamen/cetku, mazem kremu za stopala, trenutno Eucerin. Srecom, da li sto redovno mazem, bas svako vece, nemam ni potrebu cesto da turpijam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja leti imam više muka jer mi sva obuća stvara žuljeve pa se tu posle zadeblja koža i bude ružno, zimi manj al zato je mom mužu ovo leglo ko kec na 11 godnama mu se to skuplja nijedna turpija niti krema niti išta nije pomagalo mnogo a vidi sad rezultate, spravica je čudo :)

      Избриши