"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 12. септембар 2015.

s.he stylezone - lak za nokte i sprej za brzo sušenje laka


















U poslednjem paketiću od DM drogerije Srbija našla su se ova dva proizvoda brenda S.he, u pitanju je lak za nokte u nijnasi 210 i sprej za brzo sušenje laka na noktima. Kada sam ugledala oba proizvoda bila sam oduševljena jer mi se S.he kao sam brend dopao preko olovke za oči koju koristim već neko vreme, recenziju iste možete pročitati ovde.


Pre svega oduševila me je nijansa laka za nokte, obožavam ovakve boje i pretežno samo njih i nosim uz jarke i drečave letnje nijanse, a naročito mi ova boja odgovara za predstojeće jesenje dane. Gustina laka je savršena i baš po mojoj meri, dovoljno je jednom umočiti četkicu kako bi se lepo namazao ceo nokat, niti je gust niti curi na sve strane. Dodatni plus je što nema jak miris kao neki lakovi za nokte što mene prvenstveno odbija od lakova zbog glavobolja pa vrlo često ne mažem nokte uopšte.












Ovako izgleda na noktima jedan sloj ovog laka za nokte, boja je toliko lepa i intenzivna da drugi sloj nije ni neophodan, mada ja uvek iz navike mažem dva sloja, kao verujem i mnoge cure.





















Sprej za brzo sušenje laka je nešto što je nekom kao meni zaista neophodno i da sam znala da postoji i da radi posao sigurno bih ga nabavila davno pa bih samim tim i češće lakirala nokte. Svima sam poznata kao vrlo smotana kada je lakiranje noktiju u pitanju pa svaki put i kad se odlučim za to uvek nešto "iskrsne",  pa ja moj lak uvek oderem, ogrebem ili bilo šta slično, u prevodu nikada ne uspem da sačekam da se osuši skroz, uvek nešto zabrljam i samim ti gubim i volju za ponovnim lakiranjem. Ovaj sprej je rešenje za sve moje muke i svako ko ima sličnih problema kao ja obavezno neka ga nabavi i isproba. Kada sam namazala i drugi sloj laka samo sam našpricala nokte ovim sprejom i za recimo pola minuta lak je bio skroz suv plus imam osećaj kao da je postao i malo sjajniji. Zaključak je da je ovo genijalan proizvod za sve smotane poput mene kao i one koji su u žurbi ili jednostavno one koji ne vole i nemaju strpljenja da čekaju da im se lak na noktima suši u nedogled.


Sprej takođe nema jak miris, čak mi se čini da miriše na nešto voćkasto, sadrži 13ml i po meni dobija čistu desetku kao ocenu.



























Lak na mojim noktima stoji već treći dan i ne mrda a svaki dan obavljam razne kućne poslove, perem sudove nebrojeno puta dnevno, kuvam i plus sam prala ručno neki veš, dakle nemam reči kojima bih izrazila svoje zadovoljstvo ovim s.he duetom :).


Ovako izgledaju nokti sa namazana dva sloja laka i našpricani sprejom za brzo sušenje nakon 3 dana.

Ovi proizvodi mogu se nabaviti u svim objektima Dm drogerija a vi svakako možete posetiti i njihov sajt i uvek biti u  toku sa novim dešavanjima, promocijama i popustima http://www.dm-drogeriemarkt.rs/.

Da li ste probali nešto od s.he proizvoda i kako vam se čine ova dva o kojima sam danas pisala? 

*PR proizvodi

16 коментара:

  1. Nemam nijedan She lak, nekako mi uopšte nisu privlačni. Odbija me pakovanje. :D
    Sprej mi deluje jako zanimljivo, baš ću ga pogledati sledeći put kad budem u DM-u. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se baš dopada pakovanje a i lak je baš dobar, a sprej mi je ono must have naročito meni koja uvek tek namazan lak sredim obavezno svaki put :)

      Избриши
  2. Nisam probala ništa od tih proizvoda,a uvijek sam nešto skeptična po pitanju tih proizvoda za brzo sušenje,tako da me iznenadilo to da taj sprej ustvari radi svoj posao.
    Upravo zbog sušenja me mrzi da lakiram nokte,nestrpljiva pa uvijek nešto pokvarim:D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Radi još kako jer moj lak je još na noktima i to ceo hehe , odličan je zaista ja prva pokvarim lak valjda i pre nego završim sa mazanjem :).

      Избриши
  3. Nemam ovih lakova,ali za ovaj sprej za brzo susenje nisam dosad ni znala,pa sam eto nesto i saznala,odlicno si to predstavila,a ja eto nesto naucila.

    ОдговориИзбриши
  4. Vidjala sam s.he, mada mi nikad nije palo na pamet da ih isprobam, a i slabo ih recenziraju, mozda zbog toga :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ista situacija, nekakos am ih uvek prolazila jer nisam znala ništa o njima a sad imam u planu da probam još nešto, dopadaju mi se :)

      Избриши
  5. Nisam se nekako našla sa She kozmetikom, ali ovaj sprej mi se čini kao prava stvar za mene :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probala sam do sada olovku, i ova dva proizvoda i zaista se nađoh sa svakim hehe, a sprej je ja mislim ono što svakoj ženi treba plus je dobar :)

      Избриши
  6. Nisam videla do sada ovaj sprej po DM-u, mada potreban mi je posebno kada zurim negde i u poslednjem trenutku se setim da nalakiram nokte. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda je noviji proizvod na policama, sada ga potraži sledeći put i verujem da ćeš naći, odličan je svideće ti se :).

      Избриши
  7. davno sam imala ulje od avona koje još ima za naručit, samo što mi je tada mastio ruke. da, ti sprejewvi ti daju malo sjaj noktima, tj. laku ali samo na kratko dok se ne izmatiraju kkao boja polako bude odlazila s noktiju

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je ovo prvi koji koristim i nije mi se to desilo, uopšte nije mastan niti mi je išta zamuljao, baš je dobar :)

      Избриши
  8. Imam i ja jedan njihov lak ali u nekoj plavoj nijansi samo ga ja ne koristim i bas si me podsetila...moracu da ga poklonim jednoj mojoj prijateljici.Nokti su mi tako mali da i nemam sta da lakiram.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja se retko lakiram al kad to radim volim da mi je lak dobar i ovakve neke boje uz nezaobilazne drečave ciklama nijanse kao i ljubičaste a sprej je nešto što me sad motiviše da ih mažem češće jer me uvek odbija to čekanje da se osuše zato se i ne mackam :)

      Избриши