"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 7. јануар 2016.

Angel therapy - hidrantna dnevna krema za lice


Svi ste već navikli da kad pišem o Angel therapy brendu to budu recenzije raznih preparata za negu kose, ali ovaj put je drugačije. Ovaj post je posvećen njihovoj hidrantnoj dnevnoj kremi za lice sa vitamonom C, uljem koštica grožđa i pantenolom.
* "Pružite vašoj koži savršenu hidrataciju i blistav izgled ove zime. Lagana krema savršene teksture momentalno upija i pruža optimalnu hidrataciju i negu. Obogaćena ulje koštica grožđa, vitaminom C i D Pantenolom."(izvor).


Vitamin C ima ključnu ulogu u sintezi kolagenih vlakana koja koži daju elastičnost i potporu, a njihova redukcija dovodi do nastanka bora. Osim toga vitamin C jača imuni sistem i moćan je antioksidans, bori se protiv slobodnih radikala, koji dovode do prevremenog starenja. On takođe može da redukuje hiperpigmentacije i zaštiti kožu od oštećenja UV zracima. Ulje semenki grožđa stimuliše proizvodnju elastina i hijaluronske kiseline u ćelijama kože. Poboljšava elastičnost kože te zaglađuje manje i veće pore. Pantenol se izuzetno brzo pretvara u pantotensku kiselinu (vitamin B5) koja je veoma važan sastojak koenzima A, ključnog za metabolizam ćelija. Dobar je humektant, odnosno efektno privlači vlagu iz vazduha i vezuje je za sebe. Dobar je i kao omekšivač i hidratant. Daje prijatan osećaj na koži, poboljšava zaceljivanje prilikom oštećenja epidermisa, ublažava svrab i zapaljenja, pa je odličan za opekotine od sunca. (izvor).


Kao što mnogi koji me prate znaju veći sam fan noćnih krema nego dnevnih, ali definitivno me neke i takve prosto nateraju da ih zavolim i rekla bih da je ovo druga ili treća koja me je baš oduševila i koju rado koristim svaki dan, potrošila sam je do samog dna pa vam sada penosim svoje utiske o njoj. Krema je divnog blagog mirisa i lagane teksture a jako i snažno štiti lice od mraza, hladnoće i vetra koji posebno smeta nama sa suvom kožom. Kako sam u zadnje vreme zbog raznih obaveza morala dosta boraviti napolju baš po lošem vremenu ova krema je bila moj najbolji prijatelj i moj spas. Koristila sam je ili samostalno ili kao podlogu za toniranu kremu ili puder, u oba slučaja maksimalno je štitila moje lice od negativnih uticaja i sprečila sve neprijatnosti koje zima može da donese a to su svrab, perutanje čak i peckanje i nelagodno zatezanje kože, dakle svega toga me je spašavala i zato ću obavezno nabaviti novi primerak jer zima tek sad stiže u punom jeku a ja i dalje imam obaveze koje moram da obavljam skoro svaki dan pa mi je ovako dobra zaštita  neophodna do kraja zime. 


Krema ne ostavlja masne niti lepljive tragove i kada se namaže u debljem sloju kao što ja radim kada je napolju hladnije i vetrovito, koža je odmah upija, za sobom ostavlja osećaj meke i hidrirane kože lica, a ja se osećam bezbrižno kada je namažem. Još jedna pogodnost je pumpica za doziranje kreme i sama tekstura koja nije ni gusta ni retka nego taman kako meni odgovara, recimo da je što lakše i brže namažem ako žurim negde na primer. Preporučila bih je svima koji žele da ove zime njihova koža lica bude zaštićena i da blista.


Pakovanje kreme je 100 ml a cena je 750,00 RSD . Za sve informacije tu je zvanična FB stanica Angel therapy koja ujedno služi i za naručivanje proizvoda. Takođe ih možete pratiti i na instagramu https://www.instagram.com/angeltherapynovisad/ .

Da li ste vi već isprobali nešto iz asortimana i koji su vaši favoriti? :)
*PR proizvod

11 коментара:

  1. Nisam probala,nisam dosad ni cula,ali mi drago da sam saznala jer je krema povoljne cene,pa mozda i probam,u svakom slucaju drago mi je zbog objave.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je drago da ti se dopada objava a znam da bi ti se svideli i proizvodi :)

      Избриши
  2. Savrseno je sve.
    Angel ime sve govori.
    Volela bih da dobijem ovaj divni poklon. Cela paleta angel therapy je pravi poklon svakoj kozi pa i mojoj.
    Šampomni su bez premca��

    ОдговориИзбриши
  3. Одговори
    1. Ne čekaj ni trena više naručuj, najbolja maska ikad po meni a kako vidim i mnogima je favorit :)

      Избриши
  4. Kako se ja lako zaljubim u ova lepa pakovanja, to je cudo jedno :-) Nisam probala, naravno da bih :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kao da smo sestre neko sedmo koleno, pakovanja, mirisi sve to igra ulogu kod mene ,bar je igralo pre glavnu ali ipak je sada to sastav haha :)

      Избриши
    2. Pametno :-) Pogledam ja sastva, ali pakovanje me kupi, pa to ti je :-D

      Избриши
  5. E nisam je probala ali kao i uvek verujem ti da je super...mada sam ja vise ljubitelj dnevnih krema.

    ОдговориИзбриши