"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 28. јануар 2016.

Balea gel za tuširanje sweet smoothie i koncentrat za ruke


U decembarskom paketiću dm drogerije Srbija pored šminke o kojoj sam vam pisala ovde našlo se još par preparativnih proizvoda, a o dva takva pišem vam danas. Prvi koji ću vam predstaviti je Balea gel za tuširanje Sweet Smoothie sa mirisom vanile i limuna. Nekako sam uvek miris limuna vezivala za letnji period kada mi je potrebno osveženje a miris vanile koristim tokom cele godine pa sam bila vrlo radoznala da isprobam ovu kombinaciju.


Spoj ova dva mirisa je zaista fantastičan, taj limun tek onako malo ublaži onaj slatkasti miris vanile i doda mu mrvicu svežine pa tako ovaj gel za tuširanje deluje vrlo okrepljujuće kako na kožu tela tako i na čulo mirisa. Jako je kremast, lepo peni i dovoljna je mala količina za jedno kupanje. Koža je nakon tuširanja glatka, nežna i mirisna. Ipak moja koža tela koja je izrazito suva sada u ovom periodu naročito zahteva dodatnu negu u vidu mleka za telo nakon tuširanja ili nekog butera.



Ovaj gel za tuširanje sadrži 250 ml i cena mu je oko 200,00 RSD, ja sam generalno zadovoljna sa svim Balea gelovima za tuširanje koje sam probala i svaki mi je do sada odgovarao uprkos nežnoj, suvoj i osetljivoj koži sklonoj iritacijama, tako da od mene samo pohvale.


Balea koncentrat za ruke sa babasu uljem je proizvod sa kojim se prvi put srećem, do sada sam koristila klasične kreme za ruke a ovaj naziv koncentrat me je malo zbunio ali brzo sam uvidela u čemu je razlike. Naime ovaj proizvod mnogo bolje štiti kožu ruku od pucanja kože i sušenja, perutanja, štiti je od promrzlina a već suvu i ispucalu kožu regeneriše i do dva puta brže i efikasnije nego regularne kreme.




Kada se koncentrat namaže na ruke iako ga koža u mom slučaju odmah upija, primeti se taj mali tanki kao zaštitni sloj koji nije lepljiv niti mastan, ali to je još neka od razlika koju sam uočila u poređenju sa običnim kremama. Takođe mi se dopada što nema parfema pa je miris neutralan i vrlo blag. Mažem ga pred svaki izlazak napolje, bio mi je najbolji drug tokom celog januara kada sam bila vrlo aktivna i izložena hladnoći non stop, spasio me je muka pa sam često nakon mazanja zaboravila da stavim rukavice jer sam pomislila da ih već imam. Odličan proizvod za zaštitu nežne i osetljive kože ruku kao i za grubu i ispucalu kožu, što se pokazalo takođe kao istina a moj muž je dokaz za to.



Koncentrat je u pakovanju od 50 ml za cenu nisam sigurna ako neko zna neka napiše, ja ću dodati kada saznam.

Ovi proizvodi mogu se nabaviti u svim objektima Dm drogerija a vi svakako možete posetiti i njihov sajt i uvek biti u toku sa novim dešavanjima, promocijama i popustimahttp://www.dm-drogeriemarkt.rs/.

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda i kakvi su vaši utisci?

*PR proizvodi

14 коментара:

  1. Meni je baš drago što su stavili i miris limuna, jer nisam ljubitelj baš čiste vanile. Koncentrat je nešto najbolje za ruke, oporavi ih veoma brzo. Ja bih dodala jedino neki "zimski" miris, ne volim kad je ovako neutralan :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se slažemo, neobično i drugačije uvek volim, a za kremu bolje da je neutralna nego da padamo u nesvest haha :)

      Избриши
  2. nisam znala za koncentrat,ali fino sto sam saznala,sta fali mojim rukama ove zime.

    ОдговориИзбриши
  3. Gel za tusiranje imam i potpisujem sve sto si rekla..
    Za ovu ajmo reci kremu nisam znala, djeluje mi dobro, svakako su isprobati :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo mi je drago da nam se mišljenje poklapa za gel, a kremicu probaj obavezno, odlična je :). Hvala za komentar.

      Избриши
  4. Krenula sam da uzmem taj koncentrat ali suzdržah se... Imam previše krema za ruke, kada potrošim još koju onda imam zeleno svetlo :) Nekad čovek mora biti suzdržan a jedva čekam da je isprobam :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Potpuno se slažem ali pošto ovo nije krema za ruke nego koncentrat onda možeš bez da te grize savest hehehe :). Šalu na stranu ja sam počela tako da se suzdržavam od proizvoda za kosu, to je moja slabost :)

      Избриши
    2. Drago mi je da ti se dopada, bar po mom opisu :)

      Избриши
  5. Nisam ni znala da ima tog koncentrata za ruke...ali imam i dovoljno tih krema tako da ce sacekati. A gelove obozavam...koliko god da ih imam oni su definitivno moja slabost. Cena im je pristupacna...a vanila je meni super...a kad se doda limun...verujem da je kombinacija super.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koncentrat se dosta razlikuje od svih kema koje smo muž i ja probali a to je mnogo jer oboje patimo od suvih ruku, ja od domaćinskih poslova i suve kože same po sebi on zbog posla, a Balea gelovi su super ali baš svi :)

      Избриши
  6. Gel za tusiranje prealatko izgleda, podsjeca me na one secerne vune u boji sa vasara :D ja bih ga drzala u sobi na polici samo tako da mi je lijep :D ovaj koncentrat za ruke vec neko vrijeme trazim, ali nikako da ga uganjam...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako slično i razmišljmo i mene je podsetilo pakovanje na šećernu vunu baš sam mužu rekla a on kaže da nije za pse možda jer je pas nacrtan hahaha, koncentrat traži i ne odustaj oduševiće te <3

      Избриши