"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 24. јануар 2016.

Bioko natural cosmetics - AQUA NATURA tonik za čišćenje & hidriranje lica


Tamo negde pred novu godinu sklopila sam jednu novu divnu saradnju sa kompanijom  Bioko natural cosmetics i bila sam vrlo srećna i uzbuđena da probam nešto novo a opet na prirodnoj bazi jer svi koji me pratite možete da primetite da je većina mojih recenzija upravo posvećena takvim preparatima i drago mi je što ih otkrivam sve više. Danas vam predstavljam jedan sjajan  Bilka tonik za čišćenje i hidriranje lica.


Tonik sadrži kombinaciju sa dokazanim efikasnim prirodnim hidrirajućim sastojcima, koji obezbežuju koži vlažnost, osveženje i ujednačenost kao i poboljšanje elastičnosti tako što koži obezbeđuje dovoljno energije preko celog dana. Aktivni sastojci: čista voda od krastavca – bogata sumporom, vitaminima C i A, enzimima i sluznim supstancama. Ima ujednačujuće, osvežavajuće i izbeljujuće dejstvo. Ekstrakt krastavca i dinje– sadrži provitamine i minerale sa hidrirajućim i antiinflamatornim efektom. Farnesol – sa dokazanim antibakterijskim osobinama, čisti i štiti problematičnu kožu.(izvor).


Kako sam u zadnje vreme navikla na micelarne vode, sa njima i čistim lice i uklanjam šminku, bilo mi je neobično prvih par dana da koristim ovaj tonik, ali već nakon prva tri dana sam ga zavolela, kao i moje lice. Izuzetno je nežan, jako lepo i temelnjo čisti kožu, rekla bih da izvuče prljavštinu iz najdubljih pora, hidrira kožu i ostavlja je glatkom i nežnom. Poseban plus od mene ima što nije lepljiv i što je blagog mirisa koji se ne zadržava na koži. Izuzetno osvežava, reguliše eventualno crvenilo kože i ima moć da ukloni sa lica neke male sitne crvenkaste tragove koji su recimo ostali od nekih aknica i slično. Jedan jako dobar i kvalitetan tonik za lice po vrlo povoljnoj ceni. Više o kompaniji i samim proizvodima možete detaljno pročitati OVDE, verujem da vas to sve zanima, a ja ću napomenuti ono po meni najvažnije.

*Svi proizvodi sadrže preko 70% prirodnih komponenti a ostatak čine visoko kvalitetni sastojci koji su rezultat biotehnoloških istraživanja tj nastali su od prirodnih komponenti ili su kvalitetne sintetičke komponente koje podležu svim evropskim i domaćim standardima kozmetičke industrije. Od sintetičkih komponenti sigurno su isključeni parabeni. Moguće je prisustvo veštačkih mirisa i konzervansa ali za sada nijedan od naših korisnika se nije žalio da je imao bilo kakve probleme ili reakcije na koži. Od veštačkih boja mogu biti prisutne boje koje su dozvoljene za primenu u ljudskoj ishrani i to samo u pojedinim proizvodima. (izvor).


Ovaj tonik za lice sadrži 200 ml proizvoda, može da potraje poprilično dugo jer je dovoljno malu količinu sipati na tufer i temeljno očistiti lice i vrat. Ja sam počela da ga koristim i ujutru pre mazanja neke tonirane ili dnevne kreme i uveče pred spavanje, pre mazanja noćne kreme  a nakon temeljnog skidanja šminke. Regularna cena mu je 600,00 RSD ali je trenutno na sniženju i košta 480,00 RSD a možete ga poručiti ovde. Požurite i naručite vaš primerak po sniženoj ceni :).

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Bioko natural cosmetics i njihov sajt koji služi i za online porudžbine http://www.bioko.rs/index.php.

Da li ste čuli već za ovaj brend i probali nešto iz njhovog asortimana ? 

*PR proizvod

8 коментара:

  1. Dopada mi se ambalalaza upadljiva i neobicna i sastav proizvoda kao i delovanje, probacu sigurno

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se u potpunosti i nadam se da ćeš odabrati prave proizvode za sebe i uživati u njima :)

      Избриши
  2. Divno odoh na njihovu stranu da procitam malo

    ОдговориИзбриши
  3. U poslednje vreme ne mogu bez tonika i miceralne,a ovim si me bas privukla,naterala da razmislom o njihovim proizvodima,koji su uz kvalitet i povoljne cene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Preporučujem ti da sada iskoristiš popust i počastiš se sa ovim tonikom :)

      Избриши
  4. Nisam nikad cula za njih, ali kao i ti, ja takodje volim prirodnu kozmetiku, tj. onu koja ne sadrzi stetne sastojke. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jako mi je drago da se slažemo oko tih stvari i da nam većinom odgovaraju slični ili isti proizvodi, pa verujem da bi ti se i ovi dopali :)

      Избриши