"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 23. јануар 2016.

Ipelina -make up & nail polish remover pads


Par puta već sam vam pisala o brendu Ipelina koji na naše tržište uvozi sada već svima poznata dostribucija Leco i zaista sam oduševljena raznovrsnim asortimanom ovog brenda i njegovim kvalitetom. Ipelina su novi proizvodi nastali kao rezultat potreba i želja mlađih devojaka. Ipelina koncept baziran je na kvalitetu, tradiciji i iskustvu prerade najčistijeg turskog pamuka kompanije Ipek. Danas vam predstavljam dva super praktična pakovanja koji staju u svaku tašnicu i uvek je dobro da se nađu u njoj, radi se o vlažnim jastučićima za sidanje šminke i za skidanje laka sa noktiju.


Nail polish remover pads ili u prevodu jastučići za skidanje laka sa noktiju dolaze u preslatkoj kutijici roze boje, a u pakovanju se nalazi 5 zasebnih kesica, u svakoj po jedna vlažna maramica bez acetona što je bitno napomenuti za efikasno i brzo skidanje laka sa noktiju bilo kad i bilo gde bez razmazivanja i isušivanja kože prstiju.


U mom slučaju dovoljna je polovina jedne maramice da se ukloni lak sa noktiju bez tragovva a drugu polovinu vratim u kesicu i dobro zatvorim za naredni put i ona ostaje sveža i spremna za sledeću upotrebu. Da bih vam slikovito pokazala efekat uzela sam prvi lak za nokte koji sam dohvatila i uslikala vam proces.





Maramice za skidanje laka sa noktiju su napravljene od čistog pamuka i veoma su meke, blage i lake za upotrebu, skidaju lak u roku od minute,moja ocena čista petica. Cena kutijice je 130,00 RSD.


Ipelina vlažni jastučići za skidanje šminke su veoma slični vlažnim tuferima o kojima sam vam pisala ovde jedino je oblik drugačiji i ovo pakovanje je po meni predviđeno kao putno ili da se nosi u tašni za svaki slučaj, jer prosto mi žene volimo uvek da imamo sve na dohvat ruke, pogotovo u tašni kada idemo negde a ovo pakovanje je idealno za to, može se poneti cela kutijica ili samo jedna kesica.



Jastučići su takođe napravljeni od čistog pamuka sa dodatkom aloja vere i vitamina E. Odlično i brzo uklanjaju šminku, jedna kesica je dovoljna za celo lice i vrat, pogodne su i za uklanjanje šminke sa očiju. Neguju kožu, nema iritacija niti razmazivanja šminke, koža je nakon upotrebe meka i nežna, nema potrebe ispirati ili umivati lice nakon korišćenja. 


U ovoj kutijici takođe ima 5 zasebno upakovanih jastučića za skidanje šminke a cena kutijice iznosi 100,00 RSD.

Za sve informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama.

Da li ste već probali neki Ipelina proizvod ili neki drugi koji nam uvozi Leco kompanija i kakvi su vaši utisci?

*PR proizvodi

7 коментара:

  1. Nisam probala,ali sam se odusevila,uzivala sam citajuci,a tek tako brzo uklanjanje laka i sminke,zaista dobro.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga Tatjana slažem se da je jako dobro i praktično, nadam se da ćeš nabaviti pa se i sama uveriti :)

      Избриши
  2. Joj ovo meni deluje ko za barbike nesto prelepo je samo bi kupila po 5 kutija odma zbog pakovanja a jos kad valja super

    ОдговориИзбриши
  3. Divno
    nista zdravije od pamuka
    Ovo nisad do sad probala ali posle tvoje recenzije o maramicama za skidanje laka bez acetona i o maramicama za skidanje sminke sigurnnd hocu

    ОдговориИзбриши
  4. Svidjaju mi se maramice za skidanje laka, a i lak, moram reci, jako lepa zelena boja. :)

    ОдговориИзбриши