"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

четвртак, 14. јануар 2016.

Magic minerals set


Neverovatna kombinacija Magic Mineral pudera, korektora i rumenila za gladak i mladalački izgled Vašeg lica. Mineral magic je toliko lagan da nećete osetiti da imate puder na koži. Odgovara svim tipovima kože i boja se prilagođava vašem tenu jer sadrži 4 različite nijanse koje koje će pokriti sve nedostatke na vašoj koži i dati vam besprekoran ten. (izvor).


Dosta dugo sam slušala i čitala o mineralnim puderima ali se nikad nisam srela sa njima niti ih koristila, pa sam se oduševila kada mi je TV Shop kompanija spakovala ovaj set za recenziranje. Zanimalo me je dejstvo ovog pudera i njegov učinak jer sam čitala uglavnom pozitivne komentare. Iako nisam veliki ljubitelj pudera u prahu i kamenu, odnosno retko ih koristim, ovaj sam sa nestrpljenjem čekala da isprobam. U setu sam dobila puder, rumenilo, četku za nanosšenje proizvoda na lice i maskaru. Pakovanje je zaista divno, elegantno, crno sa sjajnim slovima, i puder i rumenilo imaju ogledalce kada se otvore. Najviše su me oduševile ove raznobojne tačkice na samim proizvodima, nisam videla nikad ništa slično :).


Pre upotrebe pudera namazala sam hidrantnu kremu na lice i sačekala da dobro upije a zatim sam četkicom koju već imam od ranije i sa kojom sam navikla da rukujem nanela puder na lice, čisto da sa novom četkicom sa kojom nemam iskustva ne bih nešto zabrljala prvi put. Neverovatno je koliko je ovaj puder mek i lagan za razmazivanje po licu, nanosi se jednako bez nekih tragova, crtica i ne truni se što je mene posebno obradovalo. Izgled mog lica nakon nanošenja pudera bio je neverovatan, kao da sam se komplet našminkala, da sam stavila i puder i korektor i sve neophodno za blistav izgled. Kada sam celokupnom izgledu dodala trunku rumenila na jagodice bila sam prezadovojna onim što vidim u ogledalu, besprekorno čisto blistavo lice i svež izgled, ujednačen ten, za samo 5 minuta.


Puder i rumenilo su veoma lagani na licu i stoje na njemu sve dok vi ne dolučite da očistite lice i skinete šminku. Sa micelarnom vodom se sasvim lepo i jednostavno uklanja. Četkicu sam isprobala naredni put, naravno prvo sam je oprala, meka je, ne otpadaju joj dlakice, lepo se pere i ne gubi prvobitan oblik nakon pranja, ali sam ja navikla na četkice sa dužom drškom, malo su mi lakše za upotrebu, pa sam ovu ostavila za rumenilo a za puder koristim neku drugu.


Šta su to mineralni puderi?
To su lagani fino melveni minerali u prahu koji se utrljavaju u kožu uz pomoć široke četke. Takođe nije sva mineralna kozmetika prirodna, neki brendovi koriste minerale dobijene na hemijski način, pa za one koji vode računa o tome to može biti korisna informacija.



Maskara koja dolazi u setu je jedna obična maskara onako za svaki dan je totalno upotrebljiva, ali ne mogu vam reći da mi je napravila neki bum od trepavica jer nije, mada joj je prednost jer je izrazito crna, ne lepi se, skroz je solidna ali nema neku magiju da od mojih trepavica napravi neki efekat, jer to uostalom retko koja maskara i može, to je već do mene, tako da i ovo sve što pišem je samo moje mišljenje i iskustvo što ne znači naravno da će se svaki proizvod pokazati svima isto, to već znate svi nadam se, jer spomenem to jako često  :).


Na slici iznad možete videti i sastav sva tri  proizvoda, ja koristim ovaj set za neke prilike, kad idem negde ili za slikanje, moram reći da se odlično slika. Inače svakodnevno koristim samo tonirane kreme i nemam potrebu za puderima, ali sam presrećna što imam jedan ovakav set sada u svojoj kolekciji na koji mogu da računam kad mi treba nešto posebno lepo.
Ovaj set možete poručiti online po ceni od samo 2690,00 RSD OVDE, što je po meni i više nego povoljno kada pogledate šta sve dobijate, i koliko će vam to trajati. Takođe možete kupiti i samo puder po ceni od 1790,00 RSD ovde. Sve proizvode možete kupiti i u maloprodajnim objektima a spisak istih možete videti ovde.


Puder i rumenilo možete videti na delu sa slikanja i snimanja za recenziju Secret extensions-umeci za kosu.
*Za sve informacije tu je zvanična FB stranica TV Shop kao i sajt sa kojeg možete poručiti sve proizvode online iz udobnosti vaše fotelje http://www.tv-shop.tv/.

Da li vi koristite mineralne pudere, da li vam se sviđa ovaj moj set i kako vam se to sve čini na licu? 

*PR proizvod

8 коментара: