"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

субота, 16. јануар 2016.

Medusa - puder u kamenu


Posle par recenzija o raznim proizvodima koje uvozi na naše tržište distribucija Leco došao je na red i post o ovom divnom Medusa kamenom puderu u nijansi 04. Jako mi je drago što su recenzije ovih proizvoda o kojima pišem vrlo prihvaćene i čitane, i da raste zainteresovanost za njih jer su zaista jako kvalitetni, povoljni plus je asortiman proizvoda poprilično širok.


Medusa kameni puderi su specijalno dizajnirani da istaknu i oblikuju prirodne konture lica. Dostupni su u 6 nijansi koje daju potpuno prirodan izgled. (izvor).


Kao što većina koja me prati zna da nisam veliki ljubitelj pudera u kamenu počela sam ozbiljno da menjam mišljenje o njima pogotovo nakon par korišćenja baš ovog lepotana o kojem vam pišem. Probala sam razne pudere ovog tipa jer sam ih kao klinka volela i koristila dosta, poslednjih par godina koristim samo jedan jedini i uvek isti MF puder u kamenu, i osim njega nikad nisam naišla na ovakvu teksturu, ovaj Medusa puder je poput svile, to je neko najbolje poređenje koje mi je palo na pamet. Toliko je lep, lagan, nežan da ga na licu ne osetite uopšte a pruža vam zdrav i svež izgled. Vrlo lako se nanosi na lice u svega par poteza, ja koristim četku za puder u kamenu inače, ko voli i ko ume sa sundjerčićem dobija se uz puder jedan vrlo zanimljivog oblika i dobrog kvaliteta.



Nijansa 04 koju sam ja dobila se totalno stopi sa mojim tenom, tek me malo zarumeni. Kao bazu koristim ili neku dnevnu kremicu ili u večini slučaja toniranu, a zatim ovim puderom ujednačim ten. Moje lice prosto oživi, puder se ne truni, dugotrajan je na licu i uz sve to košta smešnih 250,00 RSD što ja ne mogu da poverujem zaista. Distribucija Leco je jedan veliki dokaz da kvalitet ne ide uvek uz previsoke cene.



Na slici gore možete videti kako nijansa izgleda na koži, pošto je dosta lagana i nežna morala sam da namažem par slojeva da bih mogla da vam uslikam i da vi to primetite na slici, jedino što uživo ne vuče na narandžasto kao što slika prikazuje. Po meni jedan odličan puder za svakodnevnu upotrebu kad želite prirodan izgled a opet da prekrijete neke nedostatke i ujednačite ten :). U nekom od predhodnih postova pisala sam vam o maskari i karminu pa ko je propustio može pročitati post ovde a o tečnom puderu i rumenilu ovde. Na slici dole možete videti puder na licu, Medusa rumenilo i Medusa maskaru :):


Za ceo ovaj asortiman predivne šminke kliknite na link ovde, a za sve ostale informacije i pitanja vezana za ovaj brend ili neki drugi tu je zvanična FB stranica LECO, takođe tu je i njihov sajt na kojem ima dosta informacija o distribuciji i asortimanu proizvoda, dakle za sve što vas zanima kliknite na ovaj link http://leco.rs/ . Proizvode možete pronaći u manjim parfimerijama i ponekim apotekama, a novitet na našem tržištu su predivne REBUL kolonjske vode :).

Da li ste probali već neki od proizvoda i koji su vaši favoriti ? :).
*PR proizvod

6 коментара:

  1. Nisam jos probala neki od proizvoda ali se nadam da hocu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moje iskrene preporuke, pa kad isprobaš nešto da nam se javiš sa utiscima :)

      Избриши
  2. Ni sama nisam ljubitelj pudera u kamenu jer većina na licu izgleda praškasto da bi ih samostalno nosila, ali volim ih imati jer mi dobro dođu za matiranje :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mora da smo neko sedmo koleno sve sam više sigurna u to :). Slažem se skorz i ovaj baš dobro radi taj posao :)

      Избриши
  3. Maskaru sam probala i odusevljena sam. Prosto je savrsena.

    ОдговориИзбриши