"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

недеља, 30. октобар 2016.

Bioko natural cosmetics - COOL NYMPH šampon bez sulfata


Već neko vreme na moje veliko zadovoljstvo sarađujem sa kompanijom BIOKO natural cosmetic i svi proizvodi koje sam do sada probala su mi odgovarali, pa se uvek radujem kada dobijem da isprobam neki novi. Danas vam pišem o jednom super šamponu za kosu koji me je oduševio. Za sve koji su propustili moje recenzije proizvoda koje sam isprobala mogu ih pročitati ovde.


Šampon za sve tipove kose. Za osetljivu kožu, sadrži kombinaciju surfaktanata na bazi amino kiselina i biljnih masnih kiselina koje su hipoalergenske, biodegradibilne i bezbedne za humanu upotrebu. Prirodni omekšivač na bazi amino-kiselina plus ekstrakt iz pupoljaka topole koji poboljšava strukturu epidermisa, usporava starenje ćelija, hidrira skalp. Protein iz svile saricin gradi zaštitnu barijeru na vlasima kose i D-pantenol olakšavaju češljanje. (izvor).


Šampon sam koristila još u trudnoći i potrošila ga ali utiske stižem tek sada da vam prenesem, a oni su i više nego pozitivni. Kako ja imam osetljivo teme glave ne odgovara mi baš svaki šampon, odnosno retko koji mi baš u potpunosti prija pa zato koristim uvek već proverene ali verujući u kvalitet ovih proizvoda rado sam isprobala ovaj šampon i nisam pogrešila. Već nakon prvog pranja ja mogu da znam da li mi neki odgovara ili ne a ovaj je zadovoljio sve potrebe moje kose i kože glave iz prve, a svako naredno pranje sam primećivala kako mi više prija i kako mi je kosa sve lepša. U drugom stanju imala sam malih problema sa pojačanim opadanjem kose i mašćenjem temena a u isto vreme rasla je brže nego ikad. Upotrebom ovog šampona sanirali su se problemi vrlo brzo a moja kosa je opet postala lepa i sjajna kao pre trudnoće. Pomogao mi je vrlo brzo kod problema bržeg mašćenja temena a za opadanje kose koristila sam neki drugi preparat, o tome više drugi put. Šampon lepo peni, kosa je nakon pranja zaista čista i mirisna, meni je lično bilo potrebno 2 šamponiranja i malo balzama ili maske samo na krajeve kose zbog lakšeg raščešljavanja. Šampon je blag i odgovara svim tipovima kose kako je navedeno ali je i meni sa posebno osetljivim temenom glave odgovarao u potpnosti.


Šampon dolazi u kvalitetnoj plastičnoj bočici od 200ml a cena mu je 756,00 RSD i možete ga poručiti ovde.

Za sve informacije tu je zvanična FB stranica Bioko natural cosmetics i njihov sajt koji služi i za online porudžbine http://www.bioko.rs/index.php.

Da li ste već probali ovaj šampon ili neke druge proizvode koje nam nudi Bioko kompanija? 
*PR proizvod

10 коментара:

  1. Nisam probala ništa od Bioko proizvoda,ali sam čula da imaju jako dobre proizvode.

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala,ali kako sam u tom fazonu da zelim da pustim kosu,evo razmisljam da porucim.

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam probala mada bih mogla. Super post
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ОдговориИзбриши
  4. Dobila sam i ovaj šampon, ali još nisam počela sa korišćenjem :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala Bioko kozmetiku, baš me zanima kakvi su im proizvodi.

    ОдговориИзбриши