"Zdravlje nadmašuje sva moguća dobra tako znatno da je zdrav prosjak sretniji od bolesnog kralja."

уторак, 18. октобар 2016.

Rosegal - Stylish 10 Pcs Nylon Facial Eye Makeup Brushes Set

Makeup Brushes Set

Nedavno sam vam najavila saradnju sa sajtom Rosegal ali u medjuvremenu se izdešavalo dosta toga pa je paketić koji je stigao na moju adresu morao malo da sačeka, pa ću vam sada postepeno kako stignem predstavljati jednu po jednu stvarčicu, a prve na redu su ove četkice koje sam dugo merkala i želela, čak sam ih naručivala dva puta sa nekih sajtova ali nijednom nisu stigle do mene. Ko je propustio najavni post o ovoj saradnji može ga pročitati ovde.

Set sadrži:
1 ravna četkica ---- Primena tečnih ili krem proizvoda na ravnim delovima lica, kao što su na čelu i obrazima.
1  okrugla četka ---- Blendanje mineralnih proizvoda na kožu.
1 pod uglom četka ---- za krem rumenilo ili bronzer na kožu.
1  pod uglom četka ---- super radi na teško dostupnim mestima na licu. Ugao odgovara svim oblastima lica neprimetno. Posebno dobro radi na jagodicama i konture nosa.
1  Straight Četka ---- Za tečne pudere i  konture lica.
1  Precizni Stan ---- Za korektor protiv fleka, i drugih malih nesavršenosti.
1  Precizna okrugla ---- Za bazu, senku ili prajmer.
1  Precizni Angled ---- Nanesite proizvod u oblastima kao što su strane nosa i šupljine u obrazima.
1  Precizni Straight ---- Tačan položaj korektora u teže pristupačnim mestima kao što su oko očiju i nosa, brade, a oko usta.
1  Precizni Stan pod uglom ---- koristiti za precizno nanošenje  korektora bilo gde na licu.


Četkice su mi stigle lepo upakovane, svaka posebno u najlon, pa zatim sve zajedno. Set se sastoji od 10 komada, 5 debljih i 5 tanjih, i svaka može da posluži u razne svrhe barem po meni, sve zavisi ko se koliko šminka i koliko ume da barata sa njima.




Nisam imala prilike da ih isprobam malo više ali za ovo što jesam jako sam zadovoljna kvalitetom, lepo se peru, kad se osuše ne izgube svoj oblik i dlakice ne otpadaju što se meni posebno dopada. Jako se lako barata sa njima, nežne su i ne izazivaju mi nuspojave po licu, ne grebu i nema alergijskih reakcija.


Ukoliko vam se ovaj set dopada možete ga poručiti ovde po ceni od samo $ 6,71 uz free shiping. Za više informacija, ponude i narudžbine tu je sajt http://www.rosegal.com/, a tu je i FB stranica Rosegal. Još jedna bitna informacija je da na ovom sajtu možete pronaći i malo veću robu ili kako se kaže odeću za punije u odeljku plus size što je po meni veliki plus.

Kako se vama dopadaju ove četkice i ponuda sajta uopšte?

6 коментара:

  1. Baš su lepe četskice!Mislim da su jako,jako kvalitetne!Nikad nisam probala četkice za kineskih sajtova,ali mislim da su jako dobre!Ti si nam ih jako lepo predstavila... <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno na komentaru, četkice su zaista i mene iznenadile, nisam verovala da su tako dobre :).

      Избриши
  2. WAU...cetke su super..nisam neko ko se sminka ali moja drugarica koja je profesionalni sminker je ostala bez teksta kad ih je videla...

    ОдговориИзбриши